Bolest ucha a hlavy

843
20.1.15 11:42

bolest ucha a hlavy

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda nemáte někdo zkušenost s tímto problémem. Malý (2,5 roku) měl 4 dny horečky kolem 39, ty jsem sráželi léky + zábaly, CRP bylo 2 den 8 a 4 den 19. Když jsme ten 4 den došli od lékaře domů, malý si stěžoval, že ho bolí ouško, šli jsme na ORL, nějaký počínající zánět, dostali jsme otipax, to bylo ve čtvrtek od toho čtvrtku spal, velice neklidně pořád se přetáčel, potom i brečel, že ho to bolí, dali jsme nurofen a zabral, v sobotu byl strašně uplkaný a protivný, teplota jen 37,1 jeli jsme na ORL do nemocnici jestli se to teda nerozjelo, prý ne, dostali jsme jen jiné kapky OTOBACIT, malý si, ale v noci stěžuje i na bolest hlavy. Přes den je celkem OK, protivnější a tulivější, ale to bude asi tím nevyspáním. Nemáte někdo zkušenost? Dcera měla zánět ucha, to ji píchli a byla ok, tk mě to trošku zaráží, co by to mohlo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
20.1.15 11:44

Já jsem hysterka, šla bych k lékaři. Jestli ho bolí za čelem, můžou to být třeba dutiny. Jsou i horší varianty. I lepší. Netroufám si diagnostikovat na dálku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
20.1.15 11:53

Dcera si jednou po píchnutí ucha taky ztěžovala na bolest hlavy, jeli jsme radši na pohotovost. Nakonec to nic nebylo, prostě to patřilo k tomu uchu. Ale ja bych se bála podceňovat bolest hlavy u malého dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
20.1.15 11:59

No k lékaři zítra určitě půjdeme, o tom žádná, stejně musíme na kontrolu na ORL, ale spíš mi jde o ty zkušenosti. Mě taky napadly dutiny, nemá ale ani straně krku. rýmu, ale když jsme byli na pohotovosti ORL v sobotu říkal i stříkat do nosu, že tam něco je resp, že vidí hlen na zadní straně krku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
20.1.15 13:39

K zánětu středního ucha patří bolesti hlavy věř, že po 32 letech mám velké zkušenosti.
to prostě bolí všechno ale určitě se zítra poptej. Nic jiného to určitě není já to znám já pak nemůžu ani spáat :roll:
a ani to vyspání moc nepomůže dokud ta bolest ucha je menší.

• Citovat
  • Upravit
5631
20.1.15 13:53

Řekla bych, že je to k tomu uchu (já na to trpěla moc). Navíc vždycky se nemusí ouško píchnout a nasadit atb.

Dcera měla zánět dutin, když jí bylo tři a čtvrt, CRP 180, ale poučila jsem se (v nemocnici mne poučili), že tak malé dítě nemá ještě vyvinuté čelní dutiny @Run - prý se vyvíjí kolem šestého roku, takže ta (pro nás typická) bolest čela chybí.

Nicméně bolesti hlavy také nikdy nepodceňuju (a i dcera při tom zánětu si stěžovala na bolest hlavy za krkem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí