Náhlý pokles srdečního tepu

Anonymní
6.3.25 09:50

Náhlý pokles srdečního tepu

Zdravím :kytka:
Několikrát sem si všimla že mi občas zničehonic nic klesne srdeční tep pod 50 už se mi párkrát stalo i pod 40 a nejníž co mi kdy hodinky naměřili bylo před 2ma dny 38.
Nikdy to netrvá dlouho zhruba 1-3 minuty ale u těch poklesu pod 40 se vzdyvky cítím divne jako bych sebou mela fláknout o zem neni to příjemný ještě kdyz se to stane uplne nečekaně treba při vareni.

Je tohle normální že občas takhle klesne krátkodobé tep?

Samozřejmě mam termin na kardiologii bohužel čekací lhůtu jsou šílené a protoze dle jejich slov to neni akutní mam termin az za 2 měsíce.

Takže by me zajímalo zda s tím máte někdo zkušenosti a případně pokud je tu nějaký lékař co by to mohlo způsobovat?

Moc díky :srdce:

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.3.25 13:18

Resim neco podobneho. Jen mi to teda lita nahoru dolu i s tlakem. Chvili mam normal kolem tech 120/80 a pak treba vecer, kdy uz lezim v klidu u telky 150/100. K tomu neustale motani hlavy, tlaky v krku…..a strasny buseni srdce.Mudr na me kouka jako na osla. Ale ty stavy jsou hrozny. Asi aby mel klud me poslal na Holtera, ale prvni termin taky az koncem dubna.
Takte chapu ja ti je. A drzim pesti at to dobre dopadne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.25 20:45
@Anonymní píše: Více
Úplně rozumím me spíše v tehle případech tlak stoupá mívám normálně okolo 135/85 ale uz se mi stalo ze sem občas naměřila i 160/100 ale kdyz sem se zpětně koukala do hodině mam to uz treba rok ze to tak lita ten tep ale v říjnu sem byla na kardio a srdce prý uplne v pořádku tak nevim každopádně ted ty propady cítím vic no, držím palce at vše dobře dopadne a dej vědět co to bylo :srdce:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex