Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@pani.vyzvidalkova píše: Více
Příspěvek upraven 10.05.24 v 16:07
@Černá Madonna paní psala že jsem si nahmatala stolici. Myslím ze nemám zacpu abych od pondělí měla hmatatelné střeva. Vím ze se tam stolice nachází ale přece se neda vždy nahmatat?
No to se opravdu nedá no, ale
ono asi ani to střevo. ![]()
Super!
Bez této informace bychom nemohli žít!
@stinga Bože, přestaňte tohle psát. Tahle stranka je o tom kdyz o svém zdravi ma nekdo pochybnosti, tak sem napise. Proč pisete takove komentare? Pokud nemáte na jazyku něco smyslupnýho, proč si vůbec dělat námahu a psát takové blbé komentáře?
Admin ti jasně napsal, že tady ve 13 nemáš co dělat. Jak blbý si myslíš, že jsme když si zalozis nový profil, napíšeš úplně to stejný jen si otočíš čísla ve věku?
Jenže tohle není stránka určená pro řešení zdravotních potíží, tady ti nikdo fundovaně neporadí. Hlavně proto, že podle popisu, bez vyšetření se ani správně poradit nedá.
Jsem hodně štíhlá a když sním nadýmavé potraviny, nafoukne se mi břicho v podbřišku, vyloženě tam cítím ten tvar střeva, na dotek to taky občas bolí (asi zaražené prdy
). Ale do druhého dne to vždy zmizí. Takže ano, já si dokážu střevo ve výše zmíněném případě nahmatat.
@Anonymní píše: Více
Super!
Bez této informace bychom nemohli žít!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat