Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše: Více
tady všichni víme, že si píšeš sama se sebou ![]()
@izabe píše: Více
Nejsem zakladatelka, píšu anonymně, protože je to trochu choulostivé téma. Nevím, zda je zakl. troll, jen jsem zkrátka chtěla napsat, že štíhlý člověk si střevo dokáže nahmatat, ačkoliv chápu, že to může znít absurdně.
začíná to tady být pr.del, nic jiného jsem si při pátku nepřála než číst o cizích prdech ![]()
No absurdní to trochu je.
Orgány nejsou přece jen tak pod kůží. Nebo ty nemáš žádnou pobřišnici, svalovou hmotu ani tukovou tkáň i když jsi štíhlá?
@Černá Madonna píše: Více
Jen jsem rychle zagooglila. Pokud nejsi štíhlá, jako opravdu hodně štíhlá, chápu, že to nemůžeš pochopit. Taky bych tomu nevěřila.
@stinga píše: Více
Mně to intenzivně připomíná, že si zítra musím skočit pro espumisan, jinak mě bude bolet to těhotenské „bříško“..
Větší bubliny ve střevě jde nahmatat celkem snadno. Jsou to tvrdé boule.
@izabe píše: Více
To tak jednoznačný není. Počet postů zakladatelky se neshoduje. Maximálně že by měla založený další profil na své odpovědi. To mi přijde jako přitaženy za vlasy aby si tu odpovidala sama sobě že má nadýmání.
@AnoNe píše: Více
Ale, to by člověk musel být opravdu hodně štíhlý. Nějaké „boule“, se možná nahmatat dají, ale že by se dalo mluvit zrovna o tom, že cítí celý pruh střeva pohmatem? ![]()
Tak to opravdu musíš být extrémně štíhlá. Otázkou je, jestli už to není moc, protože abych si ráno pohmatem v posteli zjistila, že mám naplněné tlusté střevo?
![]()
Extrémně štíhlá nejsem, jsem na spodní hranici normální váhy. Jednou jsem si nahmátla velikou podlouhlou bouli, když jsem se mazala krémem. Logicky mě to vyděsilo, tak jsem googlila. Pak jsem vypozorovala, že je to prostě nafouklé střevo, vždycky to do druhého dne zmizelo. Když jsem měla o 20 kg víc, nikdy jsem si nic takového nenahmatala ![]()
Nj, tak to je pochopitelný.
Ale hlavně, že to zase „zmizelo“ jinudy a to je to hlavní. ![]()
Horší by bylo, kdyby to bylo něco vážnýho. ![]()
Je zajímavé, že zakladatelka se nám vždy odhlási, když se tady objeví přitakávající anonym, ale to bude určitě jen shoda náhod.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Odpovídám na dotaz zakladatelky. Proč čteš diskuzi, která tě irituje?