Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, mám takový dotaz, který není asi moc tématický a za to se předem omlouvám. Už nějakou dobu mám partnera a poslední týden mývám často sny o jeho bratrovi, jednou se mi stalo, že jsem o něm měl sen, vzbudím se a najednou slyším jak přichází do místnosti. (Musím podotknout, že s jeho bratrem se nějak nebavíme a nemáme mezi sebou žádný vztah). S přítelem to nemáme moc mezi sebou lehký a tak jsem napsala jeho bratrovi o pomoc před několika dni a mám obavy z jeho odpovědi, mezitím jsme měli pokaždý na sebe takovou náhodu, že jsme se často potkávali a cítila jsem mezi námi něco víc, buď to jsem paranoidní a nebo je to osud? Nebo jen výplod mé fantazie? Potřebuju radu, nikdy se mi tohle nestalo
Co?
Jakože jsem se asi totálně ztratila, jestli ten bratr došel do pokoje a proč po několika dnech neodepsal a proč spolu nemáte žádný vztah, ale ty o něm sníš a je mezi vámi chemie? ![]()
Podle mě to je tvoje fantazie…jsou to bratři, takže mají v sobě možná něco stejného, co tě upoutává na tom druhým, přitom to znáš od svého přítele, ale on je někdo jiný…nějak ti utkvěl v podvědomí, chová se možná hezky. Jenže to vše ty můžeš cítit jen proto, že to mezi sebou se svým partnerem máte na houby…
Je to fakt jen o tvé fantazii. Někde v hlavě ho nosíš, tak se ti o něm zdálo…
Toť veškerý..záleží na tobě, kam ty své fantazie pustíš..pokud vymažeš sen, tak vymažeš i bratra a brzo se ti to začne zdát absurdní. Pokud ne, tak se zamiluješ do bráchy tvého „ex“
Psát za zády partnera o pomoc jeho bratrovi.. no nevím 😃 nebylo by lepší si promluvit o partnerovi s partnerem a nebo se rozejít? Evidentně to není vztah na Oscara, když bez ostychu hledáš signály u jeho brášky…
Nemáš s jeho bratrem žádný vztah, ale píšeš mu o pomoc…
Jako jo, jsou chlapi, na které role chudinky v nesnázích působí, ale tohle nema hlavu ani patu
Proc chodi do mistnosti, ve ktere spis? Asi jsi ho ve spanku slysela prichazet (a mluvit s pritelem?) a proto se ti o nem zacal zdat sen, pak ses tim prichodem do mistnosti naplno vzbudila, nic vic v tom neni.
@Malineka píše:
Co?Jakože jsem se asi totálně ztratila, jestli ten bratr došel do pokoje a proč po několika dnech neodepsal a proč spolu nemáte žádný vztah, ale ty o něm sníš a je mezi vámi chemie?
Omlouvám se, moje chyba, že jsem se pořádně nevyjádřila, jen jsem nechtěla psát detaily, aby to nebylo moc dlouhé..
Prostě jsem měla o něm sen a po mém probuzení jsem slyšela jak přichází do místnosti vedle, nic mezi námi není, jen občas, když se vidíme prohodíme pár slov, ale když ho vidím, něco mezi námi cítím
@Nicola_nagasaki píše:
Omlouvám se, moje chyba, že jsem se pořádně nevyjádřila, jen jsem nechtěla psát detaily, aby to nebylo moc dlouhé..Prostě jsem měla o něm sen a po mém probuzení jsem slyšela jak přichází do místnosti vedle, nic mezi námi není, jen občas, když se vidíme prohodíme pár slov, ale když ho vidím, něcomezi námi cítím
Parfém? S tou místností je to blbost a náhoda. On tak hulákal, žes ho slyšela až tak, že tě probudil?
Jinak výplod a jen fantazie.