Nahota u dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7323
22.8.18 20:23

@Lenka_Hal jak schováš celulitidu? :D Nosit plavky jako za první republiky? S nohavicema ke kolenám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
22.8.18 20:35

Já jsem docela prudérní co se nahoty týče. Nevadí mi jen ta má a manželova :mrgreen: Ale před nikým dalším bych nenechala, aby se dítě promenovalo nahé. Myslím, že i holčičky by minimálně plavkové kalhotky vždy snesly. Já sama jsem byla jako dítě stydlivá, co si pamatuju a lezlo mi na nervy, když mi v těch 4-5letech např. prarodiče říkali, že jsem přece na zahradě, že si nemusím brát plavečky. No, já stejně chtěla a byla jsem kvůli tomu „divná“ :zed: Každý má prostě stud nastaven jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
22.8.18 20:49
@Pomka píše:
@Lenka_Hal jak schováš celulitidu? :D Nosit plavky jako za první republiky? S nohavicema ke kolenám?

Vzdyt je to v uvozovkach :lol: …jen jsem chtela rict, ze kdyz budu mit zadek plny celulitidy, dam si spis plavky, na kterych se s latkou nesetrilo, nez nejaky tanga. Hele ja nejsem pruderni, ani tady ty silne nechci kamenovat, jen mi jde o to stale platne „je sice silna, ale umi se oblect…“ to prece funguje i u plavek :think: lepe receno, ja bych se tak nejak snazila to spis schovat nez ukazat. Dneska uz delaji hezky „bombardaky“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
22.8.18 20:55

Tak on záležíjak se nahota předvádí.. Vylézt někde z bazenu sednout si na židli dát si třeba ručník a povídat si např. je jiné, jak se rozčapit někde na pískovišti..
Těžko říct, každopádně, i kdyby tam nikdo nebyl, tak bych holce kalhotky dala , aby neseděla někde na písku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
22.8.18 21:01

My jsme puritani. Nazi po byte jsme nechodili nikdy a nechodime. Nahou videla dcera 3,5 me, manzel se pred ni neprevlika, je tak vychovany. Mala po byte taky naha jen tak nelita, natoz venku. Uz mi to prislo ujete u 3 lete dcery kamaradky u vody, ktera se tam nahata stavela na hlavu a ukazovala diru v zadku atd vsem okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
22.8.18 21:08
@blumen píše:
My jsme puritani. Nazi po byte jsme nechodili nikdy a nechodime. Nahou videla dcera 3,5 me, manzel se pred ni neprevlika, je tak vychovany. Mala po byte taky naha jen tak nelita, natoz venku. Uz mi to prislo ujete u 3 lete dcery kamaradky u vody, ktera se tam nahata stavela na hlavu a ukazovala diru v zadku atd vsem okolo.

Máme to nastaveno podobně. Taky pro mě nebyl příjemný zážitek, když 6letá neteř byla na WC u mé tchýně, my jsme seděli na návštěvě v obýváku. Malá se tam dostavila s tím, že si objevila mezi nožkami nějaký pupínek, sedla si na koberec před nás všechny, dala nohy do praku a tchýně se švagrovou se jaly „doktorovat“ a zkoumat, co se jí to tam vylouplo. Pak nastalo hledání mastičky někde po bytě, mazání a rozsáhlá debata. No, bylo mi trapně. Měla bych být proboha nějaká hranice. Nechápu, proč dospělé ženské neřeknou „pojďme do ložnice, maminka se ti na to podívá.“. Nechápu, proč by tomu to měli přihlížet dědečkové, strýcové, tety a tak :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1310
22.8.18 21:38

@Neeky Ano, proc se na naha prirozeni, byť dětí, musi koukat široké příbuzenstvo? Prijde mi to jednak neprijemne z pohledu tech lidi, druhak jde o ochranu toho meho maleho broucka. Jeste z toho nema rozum, to ale neznamena, ze bude, sice ne zamerne, rodinka koukat na jeji nahou pipku… Snad jde o výchovu k nějakému citeni, co ano a co uz ne. Nehlede na to, ze si ty deti mezi sebou pujcuji treba trikolku a tak, a to je i nehygienicke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15055
22.8.18 21:42
@robinka píše:
@Neeky Ano, proc se na naha prirozeni, byť dětí, musi koukat široké příbuzenstvo? Prijde mi to jednak neprijemne z pohledu tech lidi, druhak jde o ochranu toho meho maleho broucka. Jeste z toho nema rozum, to ale neznamena, ze bude, sice ne zamerne, rodinka koukat na jeji nahou pipku… Snad jde o výchovu k nějakému citeni, co ano a co uz ne. Nehlede na to, ze si ty deti mezi sebou pujcuji treba trikolku a tak, a to je i nehygienicke.

Souhlasím, mně bylo i nepříjemné to, že Vojtovka se cvičí s terapeutkou s nahatýma dětma, chápu, že plena vadí, ale tenoučké gaťky rozhodně ve cvičení nijak nevadily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15055
22.8.18 21:43

@Neeky Bože, famílie na hlavu. Všechno má mít hranice, holce to potom přijde normální, děti se mají učit, že něco patří do soukromí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
22.8.18 21:50

To mi připomnělo jak dcera byla první rok ve školce a poprvé viděla na wc nahého kluka.Prý " vytáhl takovou kouli z prcky" a čůral" :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
22.8.18 21:53
@Neeky píše:
Máme to nastaveno podobně. Taky pro mě nebyl příjemný zážitek, když 6letá neteř byla na WC u mé tchýně, my jsme seděli na návštěvě v obýváku. Malá se tam dostavila s tím, že si objevila mezi nožkami nějaký pupínek, sedla si na koberec před nás všechny, dala nohy do praku a tchýně se švagrovou se jaly „doktorovat“ a zkoumat, co se jí to tam vylouplo. Pak nastalo hledání mastičky někde po bytě, mazání a rozsáhlá debata. No, bylo mi trapně. Měla bych být proboha nějaká hranice. Nechápu, proč dospělé ženské neřeknou „pojďme do ložnice, maminka se ti na to podívá.“. Nechápu, proč by tomu to měli přihlížet dědečkové, strýcové, tety a tak :poblion:

To mě pobavilo i když to asi k smíchu nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
22.8.18 22:03
@GabinkaCh píše:
To mi připomnělo jak dcera byla první rok ve školce a poprvé viděla na wc nahého kluka.Prý " vytáhl takovou kouli z prcky" a čůral" :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
22.8.18 22:24
@GabinkaCh píše:
To mi připomnělo jak dcera byla první rok ve školce a poprvé viděla na wc nahého kluka.Prý " vytáhl takovou kouli z prcky" a čůral" :mrgreen:

Jo, to mi mala okomentovala nedavno, ze kluci maji na curani ocasky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.8.18 22:26
@Lenka_Hal píše:
Vzdyt je to v uvozovkach :lol: …jen jsem chtela rict, ze kdyz budu mit zadek plny celulitidy, dam si spis plavky, na kterych se s latkou nesetrilo, nez nejaky tanga. Hele ja nejsem pruderni, ani tady ty silne nechci kamenovat, jen mi jde o to stale platne „je sice silna, ale umi se oblect…“ to prece funguje i u plavek :think: lepe receno, ja bych se tak nejak snazila to spis schovat nez ukazat. Dneska uz delaji hezky „bombardaky“ :D

hele ja mela treba celulitidu i kdyz jsem byla hodne stihla,a to nejen na zadku,ale i pulce stehen,je v to v genech.Takze kdybych si vzala bombardaky,tak jeste spis upozornim na to,na co nechci :lol: Takze nosim normalni kalhotky a je mi uplne jedno,co si kdo mysli.Hlavne,ze je mi dobre ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
22.8.18 22:27
@GabinkaCh píše:
To mě pobavilo i když to asi k smíchu nebylo.

No, hlavně chlapi nevěděli kam s očima, jak to asi nikdo nečekal 8o Já už jsem nějakou tu frndu v životě viděla, ale stejně to bylo takový … :nevim: Asi jsem z takového prudérnějšího prostředí. Vím, že prudérnost se teď nenosí a všichni vidí stud jako velký neduh, ale co už.
Když se kamarádce narodila holčička a byli jsme za ní s kolegynkama doma na návštěvě, tak mě docela rozsekalo, že když šla malou přebalit, tak jedna kolegyně zahlásila "Půjdu s tebou, chci se podívat na tu malou prcinku " - jako chápu, že je to novorozenec, ale stejně by mě toto nenapadlo udělat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí