Náhrada jídla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43034
13.11.22 21:54
@Fiveone píše:
Kdysi jsem byla v nemocnici a vedle byla holka(nevim co se jí stalo) po operaci zubů a nějakou dobu tam byla jen na přesnídávkách apod..Tak v takových případech či třeba jako nouzovku na cesty si to dokážu představit. Na vodu jsme vezli všelicos, co nemusí být v lednici a pokud je to prášek, tak by to možná někdo vezl taky. Já raději vzala sušené mléko a další potraviny, které nepotřebují lednici.

přesně, nějací nemocní lidé, co třeba nepozřou jídlo, nemocní lidé,
na treky existuje dostatek pestrých variant instantního jídla, co má chuť i strukturu, není třeba pít sladký nápoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43034
13.11.22 21:57
@Auhagenn píše:
@Pudloslava A měla si to někdy? Chuťově jsou některé proteiny velmi dobré. Vidíš a já ty hubnoucí chápu nejvíce, ale to bude asi tím, že se v tomto oboru pohybuji.

tak zásadně se raději najím hmotou, než nápojem
asi to nemusí být špatné, když máš třeba zlomenou čelist, ale fakt si dám raději rizoto, než sladký pití
respektive slydkým pitím bych to rizoto klidně spláchla, ale o tom to asi není :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6665
13.11.22 22:11

Já jsem to tedy v životě neměla a neláká mě to, ale mám jednoho kamaráda, který se v podobných proteinových věcech, manách-like nápojích atd. docela vyžívá a vím, že mluvil o Natu, že dělá něco na tento způsob náhrady jídla a že se mu líbí, že to není syntetické. Ale jak to chutná, to nevím, ani jak je to zdravé nebo jak to zasytí. :nevim:

(snad to nebude brané jako reklama, ale tak ptáš se na konkrétní značky, tak ji píšu)

P. S.: No tak koukám, že ze zakladatel od založení diskuse už na emiminu neobjevil, tak to sem stejně asi píšu zbytečně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí