Náhradní telefon

27007
10.3.12 15:31

Náhradní telefon

Ahojky všem..na stránkách vodafone jsem nic takového nenšla…nemáte někdo zkušenost že jste reklamovali mobil,oni vám dali náhradní?Bohužel po pár měsících kd ymám nový mobil mi odešla baterka nabije se sotva na třetinu a konec…samo že nai dlouho nevydrží takže mobil věčně v nabíječce což mi je docela k prdu.Když jsem tam volala,řekli že mi dají náhradní.Vím že mají na reklamaci měsíc a proto mi dost leží v žaludku co za šunku ji dají,neb svůj mobil používám na vše,na maily,na FB na net celkově,na hry na hudbu na filmy,takže mě doceal děsí že měsíc budu s nějakou starou šunkou…Nemáte někdo zkušenost ?jaký mobil vám strčili? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
700
10.3.12 15:43

šunku :twisted: z které si jen zavoláš,nebo pošleš zprávu,holt to budeš muset ten metr vydržet,taky jsem nejdřív remcala,ale měsíc utekl jak voda :) neměla jsem ho teda od vodafone,ale od mobilpohotovost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
10.3.12 15:47
Žesťovka píše: šunku :twisted: z které si jen zavoláš,nebo pošleš zprávu,holt to budeš muset ten metr vydržet,taky jsem nejdřív remcala,ale měsíc utekl jak voda :) neměla jsem ho teda od vodafone,ale od mobilpohotovost..

tka je je pošlu teda někam :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
10.3.12 15:49

Mě dali před cca pěti lety stejný jaký jsem měla.. ale nebylo to žádné dělo :) Měla jsem v té době Sonny ericson V640

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
10.3.12 15:50

Tp je ale stejně na hlavu tka snad vidí že někdo kdo má hold chytrej telefon ho asi používá na víc než jen volání apod a oni mu daj stoletou šunku?to jim tam a si udělám čurbes jak mě vytočí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
10.3.12 15:50
Kallkapa píše:
Mě dali před cca pěti lety stejný jaký jsem měla.. ale nebylo to žádné dělo :) Měla jsem v té době Sonny ericson V640

Nojá dělo mám resp je to jeden z těch lepších mobilu LG 3D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
10.3.12 15:53

Ahojky,
polovička reklamovala dotykovej telefon a za něj taky dotykovej dostal.Jako netvrdím že když máš telefon za X tisíc,dají ti to samé,by se jim asi nevyplatilo,ale myslím si že se ti budou snažit udržet ten „mobilní komfort“.
Já osobně sem s Vodafonem šíleně spokojená po všech stránkách,takže si myslím že vyhoví snad ve všem :) :andel: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
10.3.12 15:56
Crystal87 píše:
Kallkapa píše:
Mě dali před cca pěti lety stejný jaký jsem měla.. ale nebylo to žádné dělo :) Měla jsem v té době Sonny ericson V640
Nojá dělo mám resp je to jeden z těch lepších mobilu LG 3D

Jo já tím chtěla říct, že jsem dostala ten samý, který mi vzali na reklamaci. Takže si myslím, že dostaneš podobný typ jaký jim dáš.. :nevim: Jako asi nemají milion náhradích telefonů na půjčení ale z každého „druhu“ asi pár tel mají. Jako dotykáče, obyč. telefony, atd.. V té době to byl ještě docela dobrý telefon a dali mi fakt úplně ten samý..úplnou šunku Ti podle mě nedají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
10.3.12 15:57

tos mě potěšila:)já reklamovala jendou před x lety první mobil od nich,nedali mi nic a ještěmi ho neopravili :mrgreen: ale jinak jsem s jejich službama až na jednu vyjímku spokojená i s reklamací ohledně služeb jsme uspěli…ale tohohle se děsím,protože možná ač je to povrchní,pro mě mobil znamená hodně,fakt ho používám na vše a starej na volání jen mi je celkem k prdu,to bych snad vytáhla předchůzdce co mám ted byt je v dezolátním stavu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
10.3.12 15:57
Kačinka píše:
Ahojky,
polovička reklamovala dotykovej telefon a za něj taky dotykovej dostal.Jako netvrdím že když máš telefon za X tisíc,dají ti to samé,by se jim asi nevyplatilo,ale myslím si že se ti budou snažit udržet ten „mobilní komfort“.
Já osobně sem s Vodafonem šíleně spokojená po všech stránkách,takže si myslím že vyhoví snad ve všem :) :andel: :nevim:

Tak to já zase s vodafonem spokojená nejsem a rozhodně všem nevyhoví, ale s tou reklamací a náhradním telefonem fakt problém nebyl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
10.3.12 15:58

A navíc,není to ve finále jedno?Na ten měsíc se to dá přežít jen na volání a psaní sms ne? 8o 8o Pak zase dostaneš ten svůj „skvělej“ …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
10.3.12 15:59

tak aspon že tak nečekám teda že mi dají ten samej to bych chtělamoc ale aspon něco pořádnýho s androidem apod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
10.3.12 15:59
Kallkapa píše:
Kačinka píše:
Ahojky,
Já osobně sem s Vodafonem šíleně spokojená po všech stránkách,takže si myslím že vyhoví snad ve všem :) :andel: :nevim:
Tak to já zase s vodafonem spokojená nejsem a rozhodně všem nevyhoví, ale s tou reklamací a náhradním telefonem fakt problém nebyl :)

Tak já jsem řešila vše,od dlužné částky a zablokování čísla až po reklamaci a vždycky ještě ten den bylo vše dořešeno.Asi záleží na koho kdo narazí,jsou tam lidé,kteří pro zákazníky udělají cokoli a někteří kteří pošlou do hájku.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
10.3.12 16:00
Kačinka píše:
A navíc,není to ve finále jedno?Na ten měsíc se to dá přežít jen na volání a psaní sms ne? 8o 8o Pak zase dostaneš ten svůj „skvělej“ …

není :mrgreen: každý večer koukám přes mobilem na filmík poslouchám hudbu nebo jsem na netu protože notase si do postele brát nechci neb co jsem těhule a leží na mě nacpanej mladší syn nedá se to :mrgreen: aa týden bych vydržela ale měsíc je dlouhá doba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
10.3.12 16:02
Crystal87 píše:
Kačinka píše:
A navíc,není to ve finále jedno?Na ten měsíc se to dá přežít jen na volání a psaní sms ne? 8o 8o Pak zase dostaneš ten svůj „skvělej“ …
není :mrgreen: každý večer koukám přes mobilem na filmík poslouchám hudbu nebo jsem na netu protože notase si do postele brát nechci neb co jsem těhule a leží na mě nacpanej mladší syn nedá se to :mrgreen: aa týden bych vydržela ale měsíc je dlouhá doba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já ho tedy měla doma asi do 14ti dnů a byla jsem vděčná aspoň za to že náhradní daly,jinde nedají vůbec.. :nevim: Ale jako komfort je komfort,šílená to doba :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová