Náhradní volno - neschopenka/mateřská
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Nedávno jsem řešila totéž. Finančně nejlíp ji vyjde neschopenka, klidně hned. Mateřská se jí bude počítat stejně, jako u prvního.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Já_a_Kačí a může na tu neschopenku nastoupit hned, ikdyž má nahlášeno neplacené volno? a z čeho jí tu neschopenku spočítají? taky z těch peněz co měla před prvním?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Já_a_Kačí a může na tu neschopenku nastoupit hned, ikdyž má nahlášeno neplacené volno? a z čeho jí tu neschopenku spočítají? taky z těch peněz co měla před prvním?
Nemuze, na nemocenskou ma narok az od skonceni neplaceneho volna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 a nemůže to neplacené volno ukončit? domluvit se zaměstnavatelem? ono mu bude asi jedno kdy jí těch 21 dní proplatí z té neschopenky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Předem se omlouvám, za anonym, ptám se za kamarádku a je teprve v ranném stádiu těhotenství a nechce aby se to vědělo a dle mé přezdívky by se známí jistě dovtípili. (Klidně po screeningu odtajním
- nechceme to zakřiknout)
Kamarádka v březnu ukončila RD (3roky) a je momentálně na neplaceném volnu, je čerstvě těhotná.
1.) hrozí jí výpověď byla ústní dohoda, že ji dostane písemně od 1.7. - což nepodepíše - jinak má smlouvu na neurčito
2.) je ted do 31.8. na neplaceném volnu, může ukončit a nastoupit na neschopenku? z čeho se jí to bude počítat, nebo jak to udělat?
3.) porodit stihne před 4. narozeninami staršího dítěte, jak se bude počítat mateřská?
Děkuji za odpovědi