Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moje teta ma umely kycelni kloub, je velmi spokojena.
Kloub funguje dobre a kdyz se teta nepretezuje, tak nema zadne bolesti. Coz jak sama rika, je nebe a dudy v porovnani se stavem pred operaci.
Urcite omezeni tam ale je. Nektere pohyby s tim kloubem nemuzes delat, rikala mi, ze napriklad plavani je v tomto ohledu komplikovane. On ten kloub pri urcitem uhlu/pohybu se muze vykloubit a to neni dobre.
Ze by se mohl opotrebovat, to jsem jeste neslysela. A kdyby jo, tak se snad da zase vymenit.
@warita píše:
Moje teta ma umely kycelni kloub, je velmi spokojena.Kloub funguje dobre a kdyz se teta nepretezuje, tak nema zadne bolesti. Coz jak sama rika, je nebe a dudy v porovnani se stavem pred operaci.
Urcite omezeni tam ale je. Nektere pohyby s tim kloubem nemuzes delat, rikala mi, ze napriklad plavani je v tomto ohledu komplikovane. On ten kloub pri urcitem uhlu/pohybu se muze vykloubit a to neni dobre.
Ze by se mohl opotrebovat, to jsem jeste neslysela. A kdyby jo, tak se snad da zase vymenit.
Právě že se za pár let opotřebuje taky… Tak mě zajímalo jestli se dá vyměnit nebo už ne.
Myslela jsem že plavání je na ty klouby dobré ![]()
@Anonymní píše:
Právě že se za pár let opotřebuje taky… Tak mě zajímalo jestli se dá vyměnit nebo už ne.
Myslela jsem že plavání je na ty klouby dobré
ja si ted nejsem jista, ale mam pocit, ze nesmis vytacet ty kycle do stran. Nebo ne nejak moc. A kdyz plaves, tak to prave delas. Proste tam hrozi vykloubeni.
Kolik ti prosim te je?
@warita píše:
ja si ted nejsem jista, ale mam pocit, ze nesmis vytacet ty kycle do stran. Nebo ne nejak moc. A kdyz plaves, tak to prave delas. Proste tam hrozi vykloubeni.Kolik ti prosim te je?
Ano vlastně, to jsem si neuvědomila. Necelých dvacet… Ale můj problém je záležitost hlavně kolen, kyčle na tom nejsou až tak hrozně jak ty kolena takže s tím snad ještě počkám ':D
Jak to funguje s umělými klouby?
A co když i ty doslouží? Dají se nahradit? Nebo už je to definitivní konec?