Nechutné řeči o vyprazňování

Anonymní
21.8.19 17:33

Nechutné řeči

Už dýl přemýšlím, že se na to někoho zeptám, prosím anonymně, nepotřebuju, aby mě někdo k tomuto tématu poznal. Asi celý život mám úplně nechuť bavit se o čemkoliv, co se týká tělesných pochodů, vyprazdňování apod. Při slovech o prdění, kakání a já nevím co mi úplně naskakují osypky. To jsou přece intimní záležitosti. Nejsem žádný puritán, ale přijde mi to prostě nechutné a nevhodné se o tom s kýmkoliv bavit. A ve spojitosti s dětmi, to je snad nějaká společenská povinnost se zeptat, jestli má prdíčky a už má tuhý bobek. Ptal se mě na to úplně každý. :roll: Někdo nemá problém přede všemi zahlásit, že jde čůrat, ať chvíli počkáme. A my jsem to jako potřebovali vědět, co my s tím? Přijdou mi i nechutné ty tanečky kolem učení na nočník, postavit nočník doprostřed obýváku a dělat z vyprazdňování dítěte atrakci pro široké okolí. :roll: Má to někdo taky tak? Co odpovídáte, aby to s vámi vaši blízcí už v žádném případě neřešili? :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4043
21.8.19 17:35
@Anonymní píše: …Co odpovídáte, aby to s vámi vaši blízcí už v žádném případě neřešili?…

Běžte se s podobnejma dotazama už vysrat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101571
21.8.19 17:38
@Anonymní píše:
Už dýl přemýšlím, že se na to někoho zeptám, prosím anonymně, nepotřebuju, aby mě někdo k tomuto tématu poznal. Asi celý život mám úplně nechuť bavit se o čemkoliv, co se týká tělesných pochodů, vyprazdňování apod. Při slovech o prdění, kakání a já nevím co mi úplně naskakují osypky. To jsou přece intimní záležitosti. Nejsem žádný puritán, ale přijde mi to prostě nechutné a nevhodné se o tom s kýmkoliv bavit. A ve spojitosti s dětmi, to je snad nějaká společenská povinnost se zeptat, jestli má prdíčky a už má tuhý bobek. Ptal se mě na to úplně každý. :roll: Někdo nemá problém přede všemi zahlásit, že jde čůrat, ať chvíli počkáme. A my jsem to jako potřebovali vědět, co my s tím? Přijdou mi i nechutné ty tanečky kolem učení na nočník, postavit nočník doprostřed obýváku a dělat z vyprazdňování dítěte atrakci pro široké okolí. :roll: Má to někdo taky tak? Co odpovídáte, aby to s vámi vaši blízcí už v žádném případě neřešili? :poblion:

Ne, nemám to tak a fakt mi přijde celkem normální říct někomu, ať počká, že se potřebuju dojít vyčůrat… A jestli nechápeš, proč ti to někdo řekl, ta k chyba nebude na jeho straně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
21.8.19 17:42

Resis hov. a :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.19 17:43

@j.a.n.i1 No tak dítěti nebo nějaké kamarádce to třeba řeknu, ale moje matka je schopná někde před 30 lidmi na oslavě zahlásit, že jde čůrat, to mi přijde vrcholně nevhodné. :nevim: Ale tak tam zase bude chyba i někde jinde.

Příspěvek upraven 21.08.19 v 17:50

• Citovat
  • Upravit
5916
21.8.19 17:45

Diskuze o h…ě? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.19 17:50

@mamule42 @wildcherry jakoby tu snad byly i jiné. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1289
21.8.19 17:53

Na tom říct, že jdu čůrat, nevidím nic divného. Na prdíky a tak se lidé ptají, protože moc jiného mimino v té době nedělá a dobrá funkce jeho střev zásadně ovlivní pohodu celé domácnosti. Nočník jsme v obýváku měli také, jelikož v té době by dítě potřebu v místnosti vykonalo často tak jako tak a do nočníku mi to přijde přijatelnější než na koberec. Spíš než změnit okolí by ses měla snažit změnit svůj přístup k běžným lidským záležitostem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
21.8.19 17:53
@Anonymní píše:@wildcherry jakoby se tu snad řešilo i něco jiného. :mrgreen:

Ze jo :lol:.Hele, ja byla taky na to strasne citliva, jako vazne, vazne moc.Neco mi zustalo teda :mrgreen:.Ale s pribyvajicim vekem, je to vlastne osvobozujici :lol:.No, hlavne od doby co jezdime na motorce a i ve vice lidech, me uz nepohorsi nic :mrgreen:,naopak jsem na sebe pysna, dost chlapu uz jsem preucila rikat,,pardon,,😂…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
21.8.19 17:57

Máš problém se bavit i o jídle a o sexu? To totiž patří společně s vyměšováním k základním lidským potřebám. Nechutné si z toho udělali pouze lidé. Mám doma novorozeně a batole a už dva roky je kakání a prdíky nedílnou součástí mého dne. A světě div se, pokud je člověk ve společnosti, je slušnost ohlásit, že odchází. Ne se zvednout a prostě jít. Jakým způsobem je otázka jiná. Určitě nemusí vyprávět, co má v plánu vykonávat. To je ale většinou o inteligenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
21.8.19 17:58

Taky mi tato témata vadí, lidem, co na ně často navazují řeč, se vyhýbám. Když jsem byla student a chodila na brigádu, pořád o tom chtěla mluvit naše vedoucí, co měla malé děti, ona snad neměla jiné téma, než tohle. s holkama jsme úplně kvetly.

• Citovat
  • Upravit
3023
21.8.19 18:06

Je mi soufl uplne stejne. Nechapu jak nekdo tohle muze resit. Je mi to u zadnice. At jim dite nese*e treba tejden, je mi to fuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
21.8.19 18:11

Sexuješ při menstruaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101571
21.8.19 18:16
@pohledzdruhestrany píše: