Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A ty neprdíš a nekakáš? ![]()
Takové předsudky vůbec nechápu. Dceři budeš taky říkat že menstruace je fuj a tabu?
Ah bože… lidem přijde nechutné slyšet o tom co musí dennodenně vykonávat.
abych se brzy styděla i za to, že mám občas potřebu, aby mne manžel uspokojil.
kur*a, tak když potřebuju chc..át tak to potřebuju a jestli mě někdo uslyší, je mi to jedno…
nebudu řešit lidi, který mě už třeba ani neuvidí. ![]()
a s inteligencí to nemá žádnou spojitost..
někdo je holt trochu od huby a někdo ne. koneckonců, ten člověk stejně řekne jen pravdu ![]()
@aiwwa píše:
A ty neprdíš a nekakáš?
Takové předsudky vůbec nechápu. Dceři budeš taky říkat že menstruace je fuj a tabu?
Vždyť je to kečup, ne krev - to přece znáš
![]()
Ne, nemám problém požádat, aby se na mě počkalo, protože potřebuju čurat. teď o víkendu na mě čekalo 30 chlapů, než kopnu půllitr malinovky a skočím si na záchod. No a? Jsem starší dáma v letech, mám své potřeby a jelikož jsem tam byla rozhodčí, tak prostě počkat museli. A informaci, proč musejí čekat, vzali naprosto s klidem a pochopením. ![]()
Myslím, že kakání u dospělého a u miminka je fakt rozdíl. Ráda bych nad nočníkem syna (až to bude aktuální) řekla: to je tvoje soukromá věc, do toho mě neangažuj. Ale bohužel to nejde. Není hono jako hono.
Na škole jsem dělala s lidmi s mentálním postižením. To byly s kolegy u piva debaty o ho.nech. A že klienti uměli vykadit se ve vhodný čas a vhodnou dobu. ![]()
@marrynka píše:
Ah bože… lidem přijde nechutné slyšet o tom co musí dennodenně vykonávat.
abych se brzy styděla i za to, že mám občas potřebu, aby mne manžel uspokojil.
kur*a, tak když potřebuju chc..át tak to potřebuju a jestli mě někdo uslyší, je mi to jedno…
nebudu řešit lidi, který mě už třeba ani neuvidí.
a s inteligencí to nemá žádnou spojitost..
někdo je holt trochu od huby a někdo ne. koneckonců, ten člověk stejně řekne jen pravdu
No já raději než: potřebuju chcát, používám: musím si odskočit. Ono zase otázka slušného vychování není úplně od věci.
@Čičorečka píše:
Myslím, že kakání u dospělého a u miminka je fakt rozdíl. Ráda bych nad nočníkem syna (až to bude aktuální) řekla: to je tvoje soukromá věc, do toho mě neangažuj. Ale bohužel to nejde. Není hono jako hono.
U nás teď absolutně frčí tato kniha, dítě mi ji pořád nosí a chce si prohlížet aaaa
http://www.knihydetem.cz/…t-na-nocnik/
S detma resim vse (svymi a temi, co hlidam), s dospelymi pokud mozno nic. U stolu se da rict: omluvte me. Reci o vymesovani u jidla jsou pro me vrchol, a to ani s detma
sice je to vrcholne prirozene, ale jako spolecenske tema vrcholne nezabavne az nevkusne, pardon, slovo curat mi paradoxne nevadi.
@aiwwa píše:
A ty neprdíš a nekakáš?
Jejda něco jinýho je v soukromí vysvětlit princip menstruace a něco jinýho je rozebírat to s celou rodinou u nedělního oběda a ještě se na to na potkání vyptávat ne? Stejně tak se dá říct musím si odskočit nebo počkej na mě a ne - jdu chcáát, musím čůůrat 🤷 prostě je to nechutný a nehodí se to. ![]()
@Anonymní píše:
Jejda něco jinýho je v soukromí vysvětlit princip menstruace a něco jinýho je rozebírat to s celou rodinou u nedělního oběda a ještě se na to na potkání vyptávat ne? Stejně tak se dá říct musím si odskočit nebo počkej na mě a ne - jdu chcáát, musím čůůrat 🤷 prostě je to nechutný a nehodí se to.
Samozrejme, ze takto fakt neeeee
. Celkove nesnasim ve spolecnosti, byt nejde o neco hogo fogo ani treba, neslusny, nevhodny, krupansky chovani.Ale nemam problem, na to upozornit, vetsinou se tak chovaji (ted beru konkretne zeny),ktere mi nejsou sympaticke celkove, o to vic si klidne rypnu.