Nechutné řeči o vyprazňování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
122285
21.8.19 18:22

Hele. Tak jo. Jdu čurat, přijdu za chvilku. :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115944
21.8.19 18:23

A ty neprdíš a nekakáš? :mrgreen:
Takové předsudky vůbec nechápu. Dceři budeš taky říkat že menstruace je fuj a tabu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115944
21.8.19 18:25
@mrav píše:
Hele. Tak jo. Jdu čurat, přijdu za chvilku. :lol: :mavam:
:mrgreen: hlavně si pak umyj ruce. :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
21.8.19 18:31

Ah bože… lidem přijde nechutné slyšet o tom co musí dennodenně vykonávat.
abych se brzy styděla i za to, že mám občas potřebu, aby mne manžel uspokojil.
kur*a, tak když potřebuju chc..át tak to potřebuju a jestli mě někdo uslyší, je mi to jedno…
nebudu řešit lidi, který mě už třeba ani neuvidí. :zed:
a s inteligencí to nemá žádnou spojitost..
někdo je holt trochu od huby a někdo ne. koneckonců, ten člověk stejně řekne jen pravdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122285
21.8.19 18:32
@aiwwa píše:
Takové předsudky vůbec nechápu. Dceři budeš taky říkat že menstruace je fuj a tabu?

Vždyť je to kečup, ne krev - to přece znáš 8) :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
21.8.19 18:33
@Anonymní píše: :mrgreen: A ty?

Vždy, když jí mám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26245
21.8.19 18:40

Ne, nemám problém požádat, aby se na mě počkalo, protože potřebuju čurat. teď o víkendu na mě čekalo 30 chlapů, než kopnu půllitr malinovky a skočím si na záchod. No a? Jsem starší dáma v letech, mám své potřeby a jelikož jsem tam byla rozhodčí, tak prostě počkat museli. A informaci, proč musejí čekat, vzali naprosto s klidem a pochopením. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
21.8.19 18:46

Myslím, že kakání u dospělého a u miminka je fakt rozdíl. Ráda bych nad nočníkem syna (až to bude aktuální) řekla: to je tvoje soukromá věc, do toho mě neangažuj. Ale bohužel to nejde. Není hono jako hono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
21.8.19 18:46

Na škole jsem dělala s lidmi s mentálním postižením. To byly s kolegy u piva debaty o ho.nech. A že klienti uměli vykadit se ve vhodný čas a vhodnou dobu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
21.8.19 18:49
@marrynka píše:
Ah bože… lidem přijde nechutné slyšet o tom co musí dennodenně vykonávat.
abych se brzy styděla i za to, že mám občas potřebu, aby mne manžel uspokojil.
kur*a, tak když potřebuju chc..át tak to potřebuju a jestli mě někdo uslyší, je mi to jedno…
nebudu řešit lidi, který mě už třeba ani neuvidí. :zed:
a s inteligencí to nemá žádnou spojitost..
někdo je holt trochu od huby a někdo ne. koneckonců, ten člověk stejně řekne jen pravdu :D

No já raději než: potřebuju chcát, používám: musím si odskočit. Ono zase otázka slušného vychování není úplně od věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
21.8.19 19:57
@Čičorečka píše:
Myslím, že kakání u dospělého a u miminka je fakt rozdíl. Ráda bych nad nočníkem syna (až to bude aktuální) řekla: to je tvoje soukromá věc, do toho mě neangažuj. Ale bohužel to nejde. Není hono jako hono.
:palec: :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4642
21.8.19 20:29

U nás teď absolutně frčí tato kniha, dítě mi ji pořád nosí a chce si prohlížet aaaa :palec: http://www.knihydetem.cz/…t-na-nocnik/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
21.8.19 20:55

S detma resim vse (svymi a temi, co hlidam), s dospelymi pokud mozno nic. U stolu se da rict: omluvte me. Reci o vymesovani u jidla jsou pro me vrchol, a to ani s detma :roll: sice je to vrcholne prirozene, ale jako spolecenske tema vrcholne nezabavne az nevkusne, pardon, slovo curat mi paradoxne nevadi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.8.19 21:29
@aiwwa píše:
Takové předsudky vůbec nechápu. Dceři budeš taky říkat že menstruace je fuj a tabu?

Jejda něco jinýho je v soukromí vysvětlit princip menstruace a něco jinýho je rozebírat to s celou rodinou u nedělního oběda a ještě se na to na potkání vyptávat ne? Stejně tak se dá říct musím si odskočit nebo počkej na mě a ne - jdu chcáát, musím čůůrat 🤷 prostě je to nechutný a nehodí se to. :roll:

• Citovat
  • Upravit
24379
21.8.19 21:35
@Anonymní píše:
Jejda něco jinýho je v soukromí vysvětlit princip menstruace a něco jinýho je rozebírat to s celou rodinou u nedělního oběda a ještě se na to na potkání vyptávat ne? Stejně tak se dá říct musím si odskočit nebo počkej na mě a ne - jdu chcáát, musím čůůrat 🤷 prostě je to nechutný a nehodí se to. :roll:

Samozrejme, ze takto fakt neeeee 8o. Celkove nesnasim ve spolecnosti, byt nejde o neco hogo fogo ani treba, neslusny, nevhodny, krupansky chovani.Ale nemam problem, na to upozornit, vetsinou se tak chovaji (ted beru konkretne zeny),ktere mi nejsou sympaticke celkove, o to vic si klidne rypnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová