Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní
Buď ráda, že říká, že jde čůrat. Mám kamarádku a ta kdekoliv ve společnosti řekne, že se jde vychcat.
![]()
Každý to má jinak
mně osobně tyhle obecné řeči nevadí, u dětí tuplem ne, ale kdyby mě kamarádka požádala, ať to před ní nezmiňuji, respektovala bych to. Takže doporučuji se v klidu ozvat, že ti je to nepříjemné. Zažila jsem jen dva případy, kdy jsem byla opravdu znechucená - první byla moje babička, která s oblibou prohlašovala, že větry jsou jen pára ze střev, to jsem fakt nechápala, proč má potřebu to zmiňovat, druhý byla kolegyně, která místo „jdu na záchod“ nebo „jdu čůrat“ vždy pronesla, že musí, protože má plný měchýř
to mě točilo do běla. Babča si říct dala, kolegyni jsem musela usměrnit tvrději - přeci jen jsme byly v práci. Ale nakonec obojí přestalo ![]()
@Bídžej jezis, no ten plny mechyr, to je presne ono ![]()
Jedna od nas z rodiny (mela jsem ji moc rada, ale tohle se nadalo) jednak bez zabran prdela a jeste to pokazde okomentovala, ze hovinko troubi do zatacky
Myslim, ze odsud vitr vane, ze to proste nedavam uz v zadne formě. A tuhle se mi total zprotivil jeden znamy chlapeček (tehda 6 let), ktery spustil o hovinkach, zadeckach a prsickach v ruznych stavnatyvch souvislostech
, jakmile jsme dosedli k obedu a zvedli lzici. Chtel na sebe zjevne upozornit, to se mu podarilo ![]()
@Kačus82 tak…vítr určitě zavál
jako chápu, že uhlídat se to vždy nedá, ale pak to buď přejdu, nebo se zasmějeme a přejdeme to. Bez řečí, maximálně s „pardon“
já to ještě takhle moc u dětí nezažila, ale hodně jich prý má období, kdy jsou úplně fascinovány vyměšováním
jo, ještě jsem si vzpomněla na další známou, se kterou jsem byla dřív hodně v kontaktu po telefonu - běžně při hovoru chodila na toaletu, což mi nevadilo, nikdy jsem to nepoznala, ale pak zahlasila „promiň, teď tě na chvíli odlozim, byla jsem k*dit (už to slovo
) a musím si jít umýt zadek“
občas ještě přidala story o hemeroidech ![]()
Nechápu, proč někomu přijde nechutné bavit se o věcech, co dělá každý. Dřív jsem se třeba kvůli těmhle předsudkům strašně styděla za menstruaci, když jsem si šla měnit tampon nebo vložku, vždy jsem se snažila odnést si propriety na wc děsně nenápadně a stresovala se, aby to nikdo neviděl. Teď mezi lidmi, které znám, klidně řeknu, že si musím vyměnit tampon. Co je na tom. Stejně tak, když třeba jezdíme na závody - ráno před startem je každý nervózní a vesměs na to všichni reagují podobně, že si potřebují doběhnout na velkou
Tak proč neříct vydržte, já si taky ještě musím dojít, když je to stejně všem jasné. S partnerem jsme asi úplný extrém, když jsme venku na túře, klidně se vyčuráme před zraky druhého. Strašně to ulehčí život, nestresovat se tím, aby někdo náhodou nezjistil, že jdu vykonat nějakou „nechutnou“ potřebu.
@Bídžej píše:
@Kačus82 tak…vítr určitě zaváljako chápu, že uhlídat se to vždy nedá, ale pak to buď přejdu, nebo se zasmějeme a přejdeme to. Bez řečí, maximálně s „pardon“
já to ještě takhle moc u dětí nezažila, ale hodně jich prý má období, kdy jsou úplně fascinovány vyměšováním
jo, ještě jsem si vzpomněla na další známou, se kterou jsem byla dřív hodně v kontaktu po telefonu - běžně při hovoru chodila na toaletu, což mi nevadilo, nikdy jsem to nepoznala, ale pak zahlasila „promiň, teď tě na chvíli odlozim, byla jsem k*dit (už to slovo
) a musím si jít umýt zadek“
![]()
![]()
občas ještě přidala story o hemeroidech
Tak tihle toaletní telefonisti mě fakt drtí… obzvlášť v práci, když jsem zrovna ve vedlejší kabince… to se fakt málem ani nevy… ![]()
Muj malej synovec rika zadedecku Kaďák a prsu rika Mňamák…Z toho uprimne rostu
…A nejhorsi je kdyz se steka a zacne se segre sapat po tricku a Mnamaaaaaaak ja chci mnamaaaaaaaak, mnamaaaak…
..
@Anonymní píše:
Nechápu, proč někomu přijde nechutné bavit se o věcech, co dělá každý. Dřív jsem se třeba kvůli těmhle předsudkům strašně styděla za menstruaci, když jsem si šla měnit tampon nebo vložku, vždy jsem se snažila odnést si propriety na wc děsně nenápadně a stresovala se, aby to nikdo neviděl. Teď mezi lidmi, které znám, klidně řeknu, že si musím vyměnit tampon. Co je na tom. Stejně tak, když třeba jezdíme na závody - ráno před startem je každý nervózní a vesměs na to všichni reagují podobně, že si potřebují doběhnout na velkouTak proč neříct vydržte, já si taky ještě musím dojít, když je to stejně všem jasné. S partnerem jsme asi úplný extrém, když jsme venku na túře, klidně se vyčuráme před zraky druhého. Strašně to ulehčí život, nestresovat se tím, aby někdo náhodou nezjistil, že jdu vykonat nějakou „nechutnou“ potřebu.
Ty promin, ale toto treba me prijde pres caru. Nevim, jak na zavodech, ale predstavuju si v praci jednani, kdy se ucastnice zvedne, ze prerusujeme nahravani, musim si jit vymenit tampon
krome toho, ze me to nezajima, kdo co presne na zachode dělá, tak me to proste uvede do rozpaků, treba jestli nechce pomoct, ze to hlasi takhle konkretne. A krome toho, kdyz je to tak normalni, proc anonym? ![]()
@zu.syk píše:
Tak tihle toaletní telefonisti mě fakt drtí… obzvlášť v práci, když jsem zrovna ve vedlejší kabince… to se fakt málem ani nevy…
Ja nechci, aby nekdo pri telefonovani se mnou KADIL
![]()
@wildcherry škoda že tu není takovej ten válející se smajlík smíchem po zemi.. Jako kaďák jsem už slyšela, ale mňamák ještě neee
to je jako moc
![]()
@Yves6511 píše:
@wildcherry škoda že tu není takovej ten válející se smajlík smíchem po zemi.. Jako kaďák jsem už slyšela, ale mňamák ještě neeeto je jako moc
![]()
To si pis, ze je to moc
…obzvlast, kdyz to zacne vriskat ve trech letech
,Mnamaaaaak, mnamaaak, dej mui muj mnamaaaak
a ceni zuby, uz jsem se ptala segry, jestli nema strach, ze ji to prso ukousne, nebo s nim utece
…
@Čičorečka tak jasné
…
Já jsem slušně vychovaná, takže opravdu na veřejnosti takto vulgárně nemluvím.
To spíše doma, protože doma je doma.
@Kačus82 píše:
Ja nechci, aby nekdo pri telefonovani se mnou KADIL![]()
Uaaaaa, ty mě chceš zabít
![]()
@wildcherry mnamak je teda síla, i to sapani po tričku ve třech letech
![]()