Nechutné řeči o vyprazňování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3581
22.8.19 13:30
@Kačus82 píše:
Ty promin, ale toto treba me prijde pres caru. Nevim, jak na zavodech, ale predstavuju si v praci jednani, kdy se ucastnice zvedne, ze prerusujeme nahravani, musim si jit vymenit tampon 8o krome toho, ze me to nezajima, kdo co presne na zachode dělá, tak me to proste uvede do rozpaků, treba jestli nechce pomoct, ze to hlasi takhle konkretne. A krome toho, kdyz je to tak normalni, proc anonym? :lol:

Přesně. Nevidím problém říct „jdu si odskočit“ (v obou případech), není nutné to specifikovat, jestli na malou, velkou, s tamponem nebo kalíškem.. vždyť to nikoho nezajímá :roll: to je jako kdyby očekávala, že se vrátí a ostatní se začnou ptát, zda se jí to povedlo a jaká byla barva :zed: nebo zda jí šel tampon zavést a jak silnou menstruaci má :nevim: úplně zbytečné soukromé téma.
A to jak to dělají doma nebo před blízkými přáteli je irelevantní, tam už se znají natolik, že vědí, zda je to ok nebo ne. To není o tom, co je přirozená potřeba, ale o tom, že ne každý má chuť se o tom bavit, že zrovna ona si jde měnit tampon :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
22.8.19 13:31

@aiwwa ještě jsem slyšela říkat zadku kakáč nebo hnědka, celkově je lidská slovní tvořivost úžasná.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
22.8.19 13:40
Mnamak je teda síla, i to sapani po tričku ve třech letech :roll: :mrgreen: @Bídžej
No to radeji nekomentuju, mam na to jiny nazor taky. Respektive, at si zena koji jak dlouho chce, kdyz musi, ale od urciteho veku, poctu zubu a slovni zasoby, by to melo byt jen nekde za dverma v soukromi a ne pred lidma. Chudak tatka se malem vyvratil na rodinnym obede, kdyz mu malej nabidl misto piva po jidle jeho slavneho mnamaka :lol: :lol:.Uz to stve uprimne celou rodinu :mrgreen:.Ale za kadak mu nadavam i ja, klidne i pred segrou.To je proste uz alergie na to slovo :poblion: :lol:

Příspěvek upraven 22.08.19 v 13:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
22.8.19 13:41
@Yves6511 píše:
@aiwwa ještě jsem slyšela říkat zadku kakáč nebo hnědka, celkově je lidská slovní tvořivost úžasná.. :lol:

Kakac ma malej nocnik 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
23.8.19 12:42
@Bídžej píše:
Přesně. Nevidím problém říct „jdu si odskočit“ (v obou případech), není nutné to specifikovat, jestli na malou, velkou, s tamponem nebo kalíškem.. vždyť to nikoho nezajímá :roll: to je jako kdyby očekávala, že se vrátí a ostatní se začnou ptát, zda se jí to povedlo a jaká byla barva :zed: nebo zda jí šel tampon zavést a jak silnou menstruaci má :nevim: úplně zbytečné soukromé téma.
A to jak to dělají doma nebo před blízkými přáteli je irelevantní, tam už se znají natolik, že vědí, zda je to ok nebo ne. To není o tom, co je přirozená potřeba, ale o tom, že ne každý má chuť se o tom bavit, že zrovna ona si jde měnit tampon :roll:

Presne :lol:

Syna se obcas ptam na konzistenci, protoze mel nabeh na celiakii a hodne jsme to resili a tu a tam davame laktobacily, ale prisaham, ze v soukromi. Ale pana reditele by to asi zabilo: tak co, sefe, bobek nebo průjem? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24.9.19 08:21
@Anonymní píše:
Už dýl přemýšlím, že se na to někoho zeptám, prosím anonymně, nepotřebuju, aby mě někdo k tomuto tématu poznal. Asi celý život mám úplně nechuť bavit se o čemkoliv, co se týká tělesných pochodů, vyprazdňování apod. Při slovech o prdění, kakání a já nevím co mi úplně naskakují osypky. To jsou přece intimní záležitosti. Nejsem žádný puritán, ale přijde mi to prostě nechutné a nevhodné se o tom s kýmkoliv bavit. A ve spojitosti s dětmi, to je snad nějaká společenská povinnost se zeptat, jestli má prdíčky a už má tuhý bobek. Ptal se mě na to úplně každý. :roll: Někdo nemá problém přede všemi zahlásit, že jde čůrat, ať chvíli počkáme. A my jsem to jako potřebovali vědět, co my s tím? Přijdou mi i nechutné ty tanečky kolem učení na nočník, postavit nočník doprostřed obýváku a dělat z vyprazdňování dítěte atrakci pro široké okolí. :roll: Má to někdo taky tak? Co odpovídáte, aby to s vámi vaši blízcí už v žádném případě neřešili? :poblion:

Mě mě by to taky dělalo problém co se týče dítěte tak asi ne protože možná nic proti radám nemám, ale co se týče mého trávení nebo i sexu jsem to sami s cizím člověkem bych se o tom nebavila co je komu do toho, semnou dělala cigna a ta se nestydela bavit o ničem ale pak zjistila že na to moc nejsem, a vůbec i jako rodinný soukromý věci který tam kolikrát řeší bych nikdy nerozebirala, já si prostě myslím že je každým do toho hovno, a hotovo. stejne jim to řekněte a druhé den vás promluví.. A jinak raději říkám že jdu na záchod nebo si odskočit tak asi by bylo divný když bych vstala od stolu a jen tak odešla když někdy jsme s pritelem, a taky jsem se setkala s otázkou a co tam jdeš delat, tak to je hruza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová