Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, zítra jdeme na utz ve 20 tt. A napadlo mě si nechat udělat nahrávku utz. Jak jste to měli u svých doktoru - museli jste mít nějaké vlastní cd nebo usb? Pak mě napadá otázka jestli to má cenu, jestli to nebude nějaké krátké a podobně. Plánujeme jít za nějaký čas na 3D tam nám to asi dají automaticky?
Pochybuju a kdyz uz, nechala bych udelat z 3d. Co vim, tak tady u nas s sebou musis mit jen peniz
Taky by me zajimalo jestli ma cenu delat nahravku ultrazvuku.Muj doktor ma jen 2D a i na fotkach je videt celkem prd.
Ty jo to je pekne za 45min nahravku jen 800.ja vymaznu litr za 5min. nahravku
Asi záleží kdo to bude dělat, já bych z velkého UZ ve 20.tt asi vůbec nic neměla, teda pokud bych nebyla nadšená z větvení velkých cév, průtoku krve v srdci a bublin v žaludku a močovém měchýři.
Tak můj doktor mě přímo upozornil, že pokud chci, tak si mám donést na UTZ ve 20.tt flešku a pořídí mi nahrávku.
Tak my za tu cenu nemeli ani tech pet minut. Uplne cucim, ze vam udelal zaznam 45 min. To je fakt super.
Jinak k tematu..nechala bych to az na ten 3D.
No já se právě zapomněla naposledy doktora zeptat jestli si máme donést dvd. No uvidím zítra
Má obyč 2D ultrazvuk.
Ahoj já byla před 14 dny, na utz ve 20 tt. potřebovala jsem jen CD R-, záznam z normálního utz, ale vidět to jde hezky, a máme asi 10 minut a 3 fotky a nechtěla ani korunu a žádné křížení cév ale normálně máme malou nahranou a popisuje nám kde co má. Bla jsem v Genetu v ČB