Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hezký den eMimina.
Chtěla bych pro přítele k Vánocům koupit nějaký nahřívací polštářek. Dívala jsem se na internetu a existují s různou náplní od obilí, přes pohanku až k levanduli, ale moc se v tom nevyznám. Chtěla bych hlavně, aby vydržel co nejdýl nahřátý a dokázal ulevit od bolesti. Všimla jsem si, že existují i nahřívací plyšáčci, ale nejsem si moc jistá, zda se to hodí pro skoro třicetiletého mužského. Máte s nahřívacími polštářky někdo zkušenost a mohly by jste třeba nějaký doporučit? Děkuji za rady a názory.
Ahoj, ja mam doma pohankovy a je super myslim ze se jmenuje „mazel“ kupovala jsem ho v lekarne cca za 700,–
@lulu45 Z mikrovlnky ten nahřívací polštářek extra dlouho teplý nevydrží (mám gelový). Lepší mi přijde taková ta gumová lahev, do které se dá horká voda. Prodávají na ně i různé plyšové obaly (my máme doma kočku).
Ja mam doma z obilí - pšenice. Dělala jsem si sama. A tahám ho pořád jak kočka kotata.
Pohankový jsem dávala dětem na bříska při prdikách a moc dlouho teple to nevydrželo. Spíš bych také šla do té nahřívací lahve, dělají třeba i s pletenými obaly, to je možná míň infantilní než plyšák
ted je mají ve vánočních věcech v Marks Spenceru
Ahoj, nejroztomilejší má marks and spencer, má i ohříbací lahve a další věci pro mužské
mrkni, nevím odkud jsi
Nahřívací láhev mě taky napadla, ale asi bych spíš chtěla ten polštářek, aby s ním mohl spát a mít jej v posteli, i když si jej nebude potřebovat nahřát. A u nás bohužel marks and spencer není.