Kolik za kuchyň

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7.12.13 21:23

kolik za kuchyň

Ahojky, prosím o radu. Chceme si koupit kuchyň míry jsou 2.6m-2.1m, máme jeden návrh a vypočítali nám to na 95tis. i se spotřebiči. Chci se zeptat je to moc nebo je to dobrá cena. Nás ta cena docela zaskočila, počítali jsme nebo si spíše přáli aby byla nižší, tak nevíme. Prosím moc o info. a radu, kde sehnat krásnou kuchyň za celkem přijatelnou cenu, už jsme zoufalá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5476
7.12.13 21:27

Mě to teda moc přehnané nepřijde. ale záleží, jaké a kolik tam máte spotřebičů, jaké máte výsuvy, zda jen skříňky nebo šuplíky apod…

http://favi.cz/…moderni-styl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
7.12.13 21:28

A kde ste si to nechali spočítat? co máme zkušenost, tak levnější je soukromý truhlář, než studio..my si spotřebiče koupili sami.My máme kuchyň 8m zhruba a stála nás před dvouma rokama 53 tisíc bez spotřebičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
7.12.13 21:28

A pokud si chceš porovnat cenu, zkus se třeba podobou sestavit na stránkách Ikea, která má ceny celkem přijatelné a uvidíš, o kolik se ta „vaše“ kuchyň liší od průměrné kuchyně (protože cena Ikea kuchyně mě přijde jako takový zlatý střed)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
7.12.13 21:30

Podle mě to není moc, ale prostě záleží na tom jaký jste si vybrali materiály a spotřebiče, tak tady máte asi spíš levnější. Zkus dát poptávku více truhlářům, nebo Ikea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
7.12.13 21:34

Ahoj, zalezi za kolik mate spotrebice. My jsme si nechavali kuchyn na miru 2,7×1,9 a vysla nas na 41000 po kamaradske sleve. Spotrebice jsme nakoupili za cca 40.000 a to bez mycky. Take zalezi, kde si tu kuchyn objednavate a na kvalite materialu. Jinak si srovnej cenu spotrebicu na internetu, kuchynska studia maji tendenci a to mluvim ze zkusenosti hodne navysovat cenu za spotrebice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804

@gabkalezakova Ahoj. Řekla bych, že je to odpovídající cena. My máme účko (2,40×2,10×2,10) s myčkou, sporákem, troubou, ledničkou a platili jsme cca 120 tis. Je teda také dělaná na míru. Sektorka poskládaná z Ikei nebo Kiky by ale možná vyšla levněji. A taky záleží na spotřebičích… kdybych vybírala ty nejlevnější, patnáct tisíc bych určitě ušetřila.
 Bab.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167

Opravdu moc záleží na materiálech, lesk - mat, jaký přesně apod. Každopádně šikovný stolař je minimálně o 30 % levnější než kuchyňské studio. Ale na spotřebičích holt neušetříš. Cena mi ale přemrštěná nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
804
7.12.13 21:39

@gabkalezakova Ještě mě napadá, že rozdíl může být i v použitém materiálu. Platili jsme například za kvalitní pojezdy šuflat. Dají se sehnat o půlku levněji, ale po zkušenostech známých jsou po pěti letech zralé na výměnu. Tak zvažujte.. my dva jsme docela hodně „vařiví“, takže jsme chtěli opravdu kvalitní kuchyň.
 Bab.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
7.12.13 21:49

@gabkalezakova Abys měla srovnání, nech si určitě udělat alespoň jeden další návrh (nebo radši dva). Jinak spotřebiče ti můžou dělat i půlku ceny, záleží, co v tom všechno máte. Pak taky jestli v tom je dřez, baterie, koš a osvětlení. Pokud vám tam dali kvalitní pojezdy, tak to je taky pěkná pálka. A hlavně se zkuste i zeptat na reference, ono zase na druhou stranu, jiná nabídka může být mnohem levnější a pak tam budete mít dvířka namontovaná na křivo, panty, že dvířka nepůjdou vůbec otevřít a nějaké šmejdské pojezdy a můžete z toho být ještě nešťastní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
7.12.13 21:52

Me to nepřijde moc, ale opravdu záleží na hodně věcech. Jak píší holky - materiálky, spotřebiče…
V rodině máme kuchyň, která stála sakumprásk cca 350 tisíc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
7.12.13 22:02

Mě to příjde celkem levne, zaleží co vše tam máte  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
7.12.13 22:02

Zkus paul, mají tam 40% slevy..My si tam nechali udělat kuchyn se stejnýma mírama jako máš ty a vyšla nas na 35000 s tou slevou, jinak by vyšla nějak přes 60000 takže jsme rádi že jsme dost ušetřili… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
7.12.13 22:04

My jsme dělali komplet novou kuchyň loni a dali jsme něco přes 90 tis. i se spotřebiči (mikrovlnná trouba, trouba, varná deska a digestoř, myčka).
Máme 3×1,5m tuším.
Jo a byla k tomu i ta zádová deska (místo obkladů), osvětlení, dojezdy, dřez, baterie, příborník a samo práce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.13 22:08

Tak to je super, moc vám všem děkuji za info. a super rady, docela jste mě potěšili. Ještě zadáme návrh někam jinam a uvidíme, snad vybereme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný