Kolik za kuchyň

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10291
8.12.13 10:28

No tak jestli to máte od studia tak asi normální no…my teď taky děláme kuchyň - 8 metrů, budem kupovat v ikee - co jsem slyšela, tak jsou lidi s těma kuchyněma spokojeni a já zas mám skvělé zkušenosti s reklamacemi (měli jsme od nich koupený rozkládací gauč a po roce jsme šli reklamovat matraci, že je proleželá. Chtěli nám ji vyměnit kus za kus, ale protože tu matraci přestali mezitím vyráběta neměli odpovídající náhradu, tak nám řekli, že nám vrátí peníze za celý gauč a můžeme si koupit jiný). takže i kdyby náhodou se mi tam něco pokazilo, tak jsem si jistá, že mi to bez keců vymění kus za kus. Máme koupený sporák a lednici, kupovat budeme myčku a komínovou digestoř a cena by měla vyjít na cca 50 000. Kuchyň ze studia by nás přišla na 200 000 co jsem zkoumala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
8.12.13 10:59

@KKatka23 S tou Ikeou máš pravdu. Ti co nám dělali kuchyň narovinu řekli, že by si raději koupili kuchyň z Ikei než třeba od Oresi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.13 16:10

Určitě, zadáme ještě nějaké poptávky jinam a uvidíme, já to taky říkám, bubu ji mít celý život nebo skoro, není to věc na pár let že jo, na něčem se ušetřit dá, ale určitě na něčem je lepší si připlatit. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
8.12.13 19:19

@Libza : No ona tady je i diskuze založená na to téma a tam přispívali lidi, že mají tu kuchyň už spoustu let a je v pohodě, takže taky jdu do ní :) na jinou ani nemám prachy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.13 20:28

My už kdysi v Ikei byli kouknout, ale nic jsme si nevybrali, žádná se nám nelíbila… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
8.12.13 20:34

@KKatka23 Kdybychom neměli toho chlápka co nám dělal kuchyň jako známého, tak jsme taky kupovali v Ikei.

@gabkalezakova Já bych si v Ikei vybrala, dost to tam obměňují, být tebou, mrkla bych se tam znovu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.13 20:39

Ona ta co se nám třeba líbila, nám zase neseděla rozměrově, tak tam asi zajedeme znovu mrknout… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
8.12.13 20:51

@gabkalezakova No jo, to je fakt, že tam jsou rozměrově dané skříňky a z toho se musí sestavit…to zase nepásne každýmu :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný