Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminy,
mám dceru skoro 17 let, je závislá na PC.
Přestěhovali jsme se do Havířova a dcera pořád sedí u PC - říká že nikoho nezná, že nemá s kým jít ven.
Je tady někdo, kdo má podobnou ratolest, že bychom je dali dohromady? ![]()
A budou sedět u PC dva…
Co ji přihlásit do nějakého kroužku?
Teda pubertak už dávno nejsem, ale kdyby mi mamka našla v mých 17 letech přes emimino „Kamarádku“, tak bych s ní fakt nikam nešla
spíš ji vytáhni někam na cvičení nebo něco podobného.
V Havířově je pro ni asi bezpečnější sedět u PC než se kamarádit s místními puberťáky, ne? ![]()
A co kamoši ze školy? v Havu je furt co dělat..a ted v létě? nejlepší koupák co znám..tam si někoho najde..
muj bracha byl stejný, ale už bohužel někoho má a přestěhoval se do Orlové:o))
Díky mamky za příspěvky, ale vše co radíte jsem zkoušela.
Se mnou nejde ani za roh, myslím tím cvičení, ZOO a podobné. Do kroužků nejde taky, už jsem to zkoušela, našla jsem cvičení nebo jsem zkoušela i sportovní a nebo dobrovolnickou činnost - prostě nepůjde.
Kamarádky má v minulém místě bydliště, ale dle mého názoru je prostě jen pohodlná - prostě puboši dneska raději sedí u PC - nemusí se hýbat ani namáhat - jen četují a cpou se - a kynou.
No a tak jsem jí chtěla najít někoho, kdo jí vytáhne ven.
@valila Pošli ji vlakem s fanoušky Baníku na fotbal. Bude mít kamarádů víc, než kolik by si přála ![]()
Tak asi by stačilo jít o pc jen vypnout..chápu že v 17ti už to není děcko, prostě zákaz a basta..po škole si uděláš ukoly a pojedeš na kole se projet, třeba na lučinu, na přehradu, atd..vyvalit se opalovat špeky…nebo hybaj do knihovny..to záleží na výchově no..když měla a má tak povolen pc tak ted to pujde horko těžko zrušit.. ![]()