Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kelsey1 píše: Více
Tak zrovna ta by pro něj nebyla vhodná ani omylem, jak tě to napadlo? ![]()
Já do cílové kategorie nespadám, ale chci jen napsat, že je inzerát moc sympatický a na člověka s tak parádním zájmy jako je speleologie, horolezectví nebo lukostřelba, jsem fakt dlouho nenarazila. Na kešky jsem děti zatím neukecala. Ale dobrodružství v přírodě miluju. My teď jedem na mineralogii, petrologii a s tím spojené lezení po nějakých těch šutrech a je fakt těžké najít někoho s takovými zájmy.
Tak držím palce, ať jste fajn parta.
@Shifty píše: Více
Rekla bych, ze zakladatel to uz zkousel, neco podobneho mozna stejneho jsem cetla na seznamce v socialnich siti.
Zníš jako ideální chlap. Být sportovnější typ, zkusím to. Ale já jsem spíš přes kreslení, umění a divadlo.
@lilith1 píše: Více
A kruci! Byl jsem odhalen. To abych rychle zmizel.
Už jsem to zkoušel i tady před cca 5 lety. Naděje umírá poslední.
Tady se přijde na všechno. Jsou tu tajni agenti, co to tu hlídají 😂 😂
@Marki1985 píše: Více
No ony slova, jako ideální či normální jsou dosti relativní pojmy. Co je pro jednoho normální a ideální je pro druhého extrém, nevkus atd. Ale chápu význam a děkuji za poklonu.
Já nejsem žádný aktivní sportovec. Všechny ty zájmy jsou rekreační a volnočasové. Pokud se teda na ně najde volný čas.
Teď se věnuji hlavně historickému šermu a fire show ve skupině se kterou vystupujeme.
Takže těžká drbárna, kde se nic neutají.
Prostě babinec, v dobrém slova smyslu.
Znám to tady. Už jsem tu byl jednou před lety a chodil jsem si sem pro rady, když byl syn ještě mimčo.
No já vždycky když tu vlezu, tak tu natrefim buď a) diskuse o sexu ve všech podobách, b) diskuse o chlapech či je to normální ( nikdy to normální není) c) oblíbená hra, kopneme si do zakladatelky, a vysvětlíme ji, že dělá všechno špatně.
prostě značka ideál.
Tak já se tedy připravím na okopané kotníky.
Jen do mě dámy.
Pěkně se seřaďte, ať se dostane na všechny a každá dostane šanci si kopnout.
Je třeba v tom udělat systém, aby nedocházelo k tomu, že si některá kopla už třikrát a další ještě ani jednou.
Pořádek musí být.
Tak holt jezdit na bitvy, tam bylo vždycky šermířek jak máku. Nebo už se to změnilo?
@Havlova píše: Více
Na žádnou nezadanou jsem ještě nenatrefil. No ono moc ženských ve skupinách historického šermu není. Jelikož v té době ženy nebojovaly. Kromě Johanky z Arku a víme, jak to s ní dopadlo. ![]()
No, za nás se okolo motalo holek kvanta.
Třeba já.
Ale specializace byla historická kuchyně.
![]()
@Havlova píše: Více
Přesně. Kuchařky, pradleny, švadleny, šenkýřky a tanečnice. Takových je dost. To je pravda. Ale nejsou k mání.