Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dva chlapi hledají třetí do party.
Lokace: NJ, OV, OP, FM.
Jednomu je 37. Baví ho lukostřelba, střelba, geocaching, kiting, fire show, horolezectví, amatérská speleologie, výlety, hrady, historický šerm. Prostě adrenalin. Je pro každou srandu. Má rád kvalitní kávu.
Nemám problém diskutovat o všem možném.
Nejradši mám mám tzv. mind-blow debaty, co ti zavaří mozek.
Bez klobouku ani ránu🤠.
Druhý má 9.
Klasické dětské záliby. Čili Minecraft, Nerf atd. Ale k mé radosti ho baví i šerm a začíná i vystupovat s rytíři.
Hledáme takovou, která hned nezkolabuje, když si zlomí nehet, umaže boty, nebo se jí zaplete větvička do vlasů. Bude s námi podnikat výlety, objevovat nová místa a prostě si užívat života. Pokud bude mít už vlastního špunta, vůbec to není překážkou. Je to i vítáno.
Do bytu ve velkoměstě mě nedostanete. Jsem z rodinného baráku se zahradou z maloměsta.
Prosím pouze seriózně.
Nemám zájem o placené služby, ani jednorázovky.
Už jen tím, že jste to dočetla, až sem, tak máš plusové body.
Příspěvek upraven 28.12.25 v 08:56
@Dn0712 píše: Více
A zdejší kategorie „On hledá ji, ona hledá jeho“ je jednou z nich. Proč by to sem nemohl dát?
@yumyumky píše: Více
Ja nepsala, ze nemuzes, jen si rikam, ze je hodne seznamek, tak proc na to zakladas diskuzi
Proč ne? Nemít chlapa, tak mám sama zájem
sympaťák ![]()
Já to chápu. Když jsem tehdy zkusila běžnou seznamku, tak mi chodily fotky ranní erekce a zoufalci, co by za jeden š..ķ šli světa kraj byli neodbytní
A kategorie „On hledá ji, ona hledá jeho jeho“ je tedy co? ![]()
@stinga píše: Více
Mám možná naivní a bláhovou představu, že by to zde mohlo býti serióznější s menším množstvím „plevele“. ![]()
@Shifty píše: Více
Promiň, jestli jsem se te nejak dotkla, ja ani nevedela, ze tady nejaka takova kategorie je ![]()
Prave mi to přišlo napsane jako od normálního chlapa, tak jsem si rikala, proc hledas takto. Tak hodne stesti ![]()
Jediné takové stvoření tu je Klopic/e. Ale za pohlaví se nikdo nemůže zaručit.
@Kelsey1 píše: Více
no ta by moc kešky hledat nešla, ta se pohybuje pouze po městě od šuku po šuk, co ti zakladatel udělal, že bys mu přála takovou rajdu, která je starý chlap