Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@arinecka píše: Více
Jasně 30. léta, ale které století? ![]()
Nebo, že bych šel do mladší?
![]()
@Shifty Já ti zakladateli fandím.
Nezavrhovala bych tak přísně jednorazovky, jelikož jsem se za svojí původně zamýšlenou jednorazovku letos vdala ![]()
Ale chápu že někdo na to holt není.
Ja jsem uplne mimo tvuj rajon, silim ze zlomeneho nehtu a vetev ve vlasech a spinave boty jsou pro me skoro kobec sveta, jsem jina vekovka a vdana, ale i presto musim napsat, ze tvuj inzerat me zprijemnil den a doufam, ze najdes tu pravou nebo aspon kamaradku ![]()
Škoda, že několik věcí nesplňuji.. Zakladateli, držím pěsti ať najdeš tu pravou spřízněnou dušičku ![]()
@Anonymní píše: Více
To je zajímavý koncept. Třeba na tom něco bude.
@Shifty píše: Více
Uprimne, jsi mily, ale pravda je ze na toto moc zenskych asi neni. Mam moc rada historii, ale chlapa milujiciho serm ve skupinach a nesundavajic klobouk je neco jineho. To je o stylu zivota. Tezko te asi dostava wellnes v peknem hotelu a takove ty konzumnejsi zalezitosti. A na statek se take kazde nechce. Obavam se, ze budes muset ubrat..a ten inzerat si pamatuji kvuli tomu, ze jsem si rikala, ze tezko najdes, ale treba se zadari
@lilith1 píše: Více
Já ocením i klasický konzum. Nežiju ve středověku
. Mám i normální život.
Ale když se dneska podívá na zájmy žen, tak je to jen wellness, fitko, jóga, meditace, pláž. Asi jsem se narodil do špatně doby no.
Co jsou ty zkratky? Já si nejdřív myslel, že to jsou sexuální praktiky, OP bude tisk občanských průkazů
![]()
@Shifty píše: Více
Ale prd. Alespoň podle dcery a jejích kamarádek. Musíš hledat jinde.
@Shifty píše: VíceČást určitě, ale rozhodně ne všechny nebo většina.