Najednou horečka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1769
15.4.11 22:45

najednou horečka

ahoj holky, dnes jsem prckovi kolem 21:00 namerila teplotu 38,4 po odectu. nic mu neni, jen ma jakoby kasel, ale to ani neni kasel jen obcas jakoby to zni jak kdyz se zakucka, jinak nic, je vysmatej a dela blbiny i papa. dala jsem mu cipek a po hodine mu to kleslo na 37,3 po odectu a ted usnul. je to asi 2-3 tydny co nam prorazily dva dolni zoubky, ty byli v pohode, bez teplot, bez nateklych dasni proste najednou byli. myslite ze tohle muze byt horecka k dalsim zoubkum? v pusine zase neni nic videt, tak nevim :nevim: dnes byl malinko protivnej, ale myslela jsem ze je to tim ze mic nespal tak nevim. jsem mama plasan, nejradeji bych ho nalozila do auta a odvezla na pohotovost :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
say
1461
15.4.11 22:51

Ahojky, Tvoji starost chápu, teplotka být u zoubků může, ale určitě bych ho sledovala … a má ty dásně nateklé ? nebo vůbec ne? Když mému rostli 2 zoubky tak měl teplotku jen do těch 38 °C ale nejhorší spíš bylo jak byl protivnej chůďa, plakal a plakal… Tak a´t jste v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
15.4.11 22:57

Market-nevim těžko se radí jen z domněnek, ale naše malá teda hnusně prožívá všechny zuby-je nepříjemná už snad 3 měsíce před tím, než se vyrazej, ale horečku neměla u žádnejch-právě akorát u horních jedniček-měla 3 dny po sobě v noci teda taky kolem 38.....je fakt že nám ty horní jedničky daly zabrat fakt nejvíc-a navíc se děsně dlouho klubaly-tu teplotu měla snad měsíc před tím, než opravdu vykoukly hroty-pač nalitý, rudý měla v těch místech ty dásničky hodně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
15.4.11 22:57

mo prave ze nema nic natekly, ale u tech prvnich dvou taky nemel, proste jsme rano vzbudily koukali na nas dva tesaky a ted taky nic natekly nema, takze ani namazat nemuzu kdyz ani nevim kde by mu mohli vyrust, jediny co muzu rict ze se mu moc nechce spat. dopol. nespal vubec, odpoledne tak 30min. a ted sel spat az pred chvilkou. normalne spi dopol. tak hodku, odpol. tak 2hodky a vecer usina max V 20:30

ach jo, zase dalsi noc co budu radeji vzhuru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
15.4.11 23:00

Několikrát jsem zažila u o něco staršího dítěte teplotu, pak vysloveně horečku (ke 40) a nic z toho, ani zub, ani nemoc :roll: )Zkrátka 3dny horečky a konec.
Pokud reaguje na srážení teploty pomocí čípku, tak bych nechala, stejně s ním teď nikdo nic neudělá.
Hlavní je dodržovat pitný režim, teplotu nad 38,5 po odečtu srážet a případně „číhat“ na další příznaky.

Ještě mě napadá k tomu zakuckání, jestli nemá zadní rýmu :nevim: Syn ji měl, teplotu neměl, jen občas trochu zakašlal a vlastně jen v noci, takže jsem ji nějak neodhalila a ono mu to celou dobu teklo do krku, z čehož jsme po pár dnech zdárně vypěstovali náběh na laryngitidu. Teď při sebemenším náznaku rýmy či zakašlání stříkám mořskou vodou a odsávám, protože zrovna z tohohle jsem docela připos.aná, nerada bych to zažila znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kolopolo
15.4.11 23:02
market.s.87 píše:
ach jo, zase dalsi noc co budu radeji vzhuru

Jo, těch ještě bude :roll:
Já to říkám pořád: děti mají být zdravé.
Tak klidnou noc. Radka

• Citovat
  • Upravit
31594
15.4.11 23:10

S tou probdělou nocí, dítě spí jinde jak ty? Jestli máš možnost, lehni si k dítěti do místnosti a spi, když je horečka sražená, neblije, nedusí se, tak podle mě není důvod celou noc stát stráž nad postýlkou :wink: Je možný, že se dítě vzbudí, až přestane působit čípek a teplota zase vyleze nahoru, ale třeba taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
15.4.11 23:44
market.s.87 píše:
mo prave ze nema nic natekly, ale u tech prvnich dvou taky nemel, proste jsme rano vzbudily koukali na nas dva tesaky a ted taky nic natekly nema, takze ani namazat nemuzu kdyz ani nevim kde by mu mohli vyrust, jediny co muzu rict ze se mu moc nechce spat. dopol. nespal vubec, odpoledne tak 30min. a ted sel spat az pred chvilkou. normalne spi dopol. tak hodku, odpol. tak 2hodky a vecer usina maxach jo, zase dalsi noc co budu radeji vzhuru

Market asi mi nebudeš věřit, ale škoda, že jsem to nenapsala do předešlýho příspěvku-a chtěla jsem to napsat-ty zuby nám totiž daly nejvíc zabrat-hlavně právě kvůli spaní :think: :think:
Emička totiž ze dne na den začala neskutečně blbnout se spaním-byla zvyklá usínat mezi20-21. hodinou a najednou prostě nebyla schopna osnout-jakoby jí něco povzbuzovalo-prostě nikomu jsem se s tím nechlubila-on mi to totiž nikdo asi nevěřil, ale Emí usínala okolo půlnoci(bylo jí 10 měsíců)
trvalo to asi dva měsíce-já to právě pozorovala s růstem těch horních jedniček a v té době jsem náhodou potkala holky, co jsme spolu ležely v porodce a pamatuju se, jak jsme se bavily o zubech a ona řikala, že když její malý rostou zuby-tak chodila spát místo v 19 jak byla zvyklá-tak okolo 22. 8-o 8-o 8-o tak si právě pamatuju, že jsem se chytila za nos a řikala jsem si, že ta moje domněnka, že to musí mít souvislost se zubama-prostě je správná :palec: :think:
jako bylo to šílený-já fakt myslela, že zešílím…ale jak jí ty jedničky vylezly-tak to zase de facto ze dne na den přestalo a spala normálně-zajímavý co :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.4.11 08:40

Darek to měl stejně, horečka, vysmátej jak lečo - sem tam zakašlal, sliny tekly proudem…

A vyklubala se z toho angína jak bič…sliny tekly proudem, protože měl tak rudej krk, že skoro nemohl polykat (i když jídlo vcelku jedl).

Teď má antibiotika, kašle ještě víc - ale vykašlává, už je bez teploty…taky jsem myslela, že zuby a ono prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
16.4.11 13:02

ahoj holky, nedalo mi to a rano jsem jela na pohotovost, tam mi rekli ze je zdravej jen ma horecky 8-o a ze to mam hlidat aby to neslo jeste vejs a kdyztak prijet znova i s močí. u doktora jsem sice byla ale ze by me to nak uklidnilo se rict teda neda :nevim: doktorka sice mila, prijemna ale nevim no :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
16.4.11 13:06

Hele kdyby na něm něco našla tak Ti to řekne. Sledovat, sledovat… Bude to dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
16.4.11 13:21

no ja vim ale zname doktory. poslou dite domu ze je zdravy a pak ty nasledky :cry: :cry: ja doktorum nak neverim. no jo jsme plasan :oops: ale jeste me napadla ta 6ta nemoc.

say píše:
Hele kdyby na něm něco našla tak Ti to řekne. Sledovat, sledovat… Bude to dobrý
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
16.4.11 13:52
market.s.87 píše:
no ja vim ale zname doktory. poslou dite domu ze je zdravy a pak ty nasledky :cry: :cry: ja doktorum nak neverim. no jo jsme plasan :oops: ale jeste me napadla ta 6ta nemoc.

Možné to samozřejmě je, chápu že v dnešní době kdy víme o tom co doktoři dokážou udělat za chyby se člověk bojí. Já bych ho fakt sledovala a kdyby se mi něco nelíbilo jela bych znova a klidně i jinam jestli si nejsi jistá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
16.8.11 08:59

Ahoj maminky, chtela bych se poradit :-D
Mara mel vcera vecer horecku 38,7. Po Paralenu krasne klesla, noc byla OK a od rana ma „jen“ zvysenku kolem 37,5. Nic jineho ho zjevne netrapi.
Ja jsem byla v patek u sve dr., bo jsem mela horecku, bolest v krku - vyklubala se z toho hnisava angina.
A ted nevim, zda mam radsi bezet s malym k dr., co kdyby to byla taky ta angina a nebo pocakt, zda se neobjevi nejake dalsi obtize :nevim:
Dekuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stani+3kotata
16.8.11 09:11

ahoj nam doktorka vzdycky rikala,ze inkubacni doba anginy je 2-3dny.Ze do te doby ani ona sama nic nepozna. Pravdepodobne to maly chytil taky,ale ja bych mu jeste den dala,aby se to rozjelo „poradne“a nebylo o nicem pochyb. Ty sama se mu do krku prece taky muzes podivat a nebude-li se ti to zdat uz ted, tak upalujte jeste dnes.Preju brzke uzdraveni obema Stana

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA