Nakažení střevní chřipkou?

192
11.3.25 15:51

Nakažení střevní chřipkou?

Omlouvám se za opravdu hloupý dotaz, ale čeká mě operace a nemůžu si dovolit něco chytit. Dneska ve školce prošel přímo kolem mě pozvracený kluk (já čekala na svého syna). Mohla jsem se nakazit střevní chřipkou? V autě jsem si hned vydesinfikovala ruce gelem. Čekám na operaci přes půl roku a je pro mě důležitá. Proto si nemůžu dovolit nic chytit :(
Děkuji všem za odpovědi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
201
11.3.25 16:14

Nejsem si jistá, zda se to dá zcela vyloučit.
Každopádně přítel taky měl střevní chřipku, normálně spolu bydlíme, objímali jsme se, dávali si pusu,..a nic jsem nechytla :D
To prostě záleží :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
11.3.25 16:15

Ano, můžeš se nakazit. A stejně tak se mohl nakazit tvůj syn a přitáhnout domů kde co.
Když je ta operace tak moc důležitá, nemáš to dítě do školky dávat vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35832
11.3.25 16:21

Asi bych nedávala dítě do školky, pokud se nechceš ničím nakazit.
To dítě ani střevní chřipku mít nemuselo. Mě se tam kolikrát děti poblili u jídla a nic z toho nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
11.3.25 16:28

Jako tím ze kolem tebe prošlo poblité dítě se nenakazíš, ale tím ze tvoje dítě s tim dítětem je cely den v místnosti to chytit muze a přenést to na tebe :nevim: celkove pokud mas tak důležitou operaci bych nedávala dítě do školky, kde muže pochytat kde co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101702
11.3.25 18:51
@miminko22 píše: Více

Jo, nemuzes si dovolit onemocnet a proto mas dite ve skolce… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
11.3.25 19:14

Tvoje dítě už ten bacil dávno má.
A nikde není psané, že to děcko blilo kvůli bacilu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
11.3.25 20:18

Svým dětem dávám probiotika, díky kterým tohle jen tak nechytí (ano, mám to vyzkoušené) a jelikož potřebuju pracovat a syn je předškolák, tak ano, musel do školky. Děkuju za odpovědi, ale už se tady na nic ptát nebudu. Výsměch vážně nepotřebuju. Jen jsem se zeptala a děkuji těm, co měli normální odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí