Nakládané Pickles

14313
11.8.24 14:20

Nakládané Pickles

Krásný sluneční den…začala jsem nakládat zeleninu Pickles…zatím dělám různé kombinace. Nekolik let jsem dělala klasické kimchi ale už nám to po těch letech nejede. Myslim že kvašená zelenina se zase vrací. Moje otázka zní děláte kvašenou zeleninu doma? a pokud ano jaká kombinace vám nejvíce chutná. U nás vede zelí, mrkev, ředkvičky, jablko, zázvor, cibule, česnek a kmín…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3680
11.8.24 14:25

Das sem prosim recept na kimci, pokud ho mate ozkousene? Dcera ho miluje, tak jsme delali podle ruznych receptu, ale zatim zadna 100% spokojenost. Jinak pickles znam jen kupovane z Anglie, ale je to na me vsechno hrozne kysele, takze to neni nas salek caje. Ale kdysi se delavalo nakladane zeli, mrkev, cikule s Dekem, a to sveho casu bylo popularni. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
11.8.24 14:29

@Fee-bee Kimchi dělám řadu let…moje máma ho miluje takže ho teď dělám kvůli ní recept napíši

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3680
11.8.24 14:37
@Annabela11 píše: Více

Diky moc, tesim se a urcite rada vyzkousim. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
11.8.24 16:54

Taky doma nakládám zeleninu a tahle kombinace zní skvěle! U nás je oblíbená směs zelí, mrkev, cibule, červená řepa, česnek a kopr. Někdy přidávám i feferonky pro trošku pikantnosti.

• Citovat
  • Upravit
14313
12.8.24 12:12

@Fee-bee Pekingské zelí naložit do hodně osolené vody nechat máčet tak 4 hodiny pak pořádně propláchnout. Zeli nakrájime, svazek ředkviček, velkou kedlubnu,2 cibule, jablko, palici česneku, zázvor tak 3 cm,2 velké mrkve. Pridame 2 lžíce rybí omáčky, pastu gochugaru taky 2 lžíce, lžíci medu.Dle chuti sůl…necháme kvasit 7 dní… :kytka:Pastu gochugaru objednávám přes internet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
12.8.24 14:36

@Kralovnal Dnes jsem naložila další várku… Zelí, kedlubna, ředkvičky, cibule, palice česneku, mrkve, jablko, zázvor, rybí omáčka, kmín…je to cítit po celém bytě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí