Nákup na splátky

9351
20.7.10 09:15

Nákup na splátky

Ahoj

Máte někdo zkušenost s koupí na splátky? Přemýšlíme o koupi myčky, trouby a kamen. Vím, že celkově přeplatíme (je to myslím 9,1%), ale měsíčně je to pro nám momentálně reálnější. Je to e-shop primasplatky.cz . Podle jejich stránek působí seriozně, ale to asi každá taková společnost :roll: :lol: . Na co bych si měla dát pozor? Kdyby měl někdo zkušenost přímo s e-shopem, budu moc ráda :-) (úvery mají přes home credit)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5907
20.7.10 09:22

Taky jsem si na splátky kdysi brala spotřebiče,ale já to brala přímo v kamenném krámě,a bylo bez navýšení,S nákupem na splátky přes e-shopy nemám zkušenost.Hlavně si zkus spočítat,kolik přeplatíte.Já bych si asi zjistila více možností.Toť můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
20.7.10 09:30

myslim že jsou cenově srovnatelné výrobky od jiných prodejců třeba i s nulovým navýšením. Ale vždycky záleží na počtu splátek - čím víc to natáhneš, tím víc tě natáhnou. V eshopech mívají trošinku nižší ceny (ušetří si totiž náklady na provoz kamenných shopů) ovšem když ti při předání s tím nějaky pako ťukne, tak vyřizuješ reklamaci třeba i měsíce. Mrkni určitě do podmínek.
Jo a ještě mám zkušenost, když ti s tím ťukne dopravce, tak si pak přes tebe na desetkrát několik lidí telefonicky vyřizuje kdo co jak proč kdy a jestli je na to důkaz (fotka) atd. Protože se dohadují kdo za to může (výrobce/prodejce, dopravce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
20.7.10 09:35

no já mám na tyhle půjčky svůj názor (jediný co beru tak na bydlení)… takže já bych ti poradila počkat a koupit za hotové :nevim:

9,1% - opravdu? nejsou tam schované ještě jiné poplatky? mě se to zdá moc málo na tenhle typ půjček, kor přes home credit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
20.7.10 10:17

Zebro: a neni lepsi nejaka normalni pujcka :nevim: .Ja vim ze vzdy u takovych uveru se ve finale preplatilo vic jak u klas.pujcky.A nebo najit bez navyseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21644
20.7.10 10:18

no, na nákup přes homecredit se mi to zdá hodně málo… většinou mívají RPS kolem 16%. a co zkusit vzít si nějakou výhodnou půjčku v bance? banky většinou mívají nižší procenta a připadají mi serioznější než tyhle půjčovací společnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
20.7.10 12:01

Spousta obchodu s elektronikou ma moznost bez navyseni,zkusila bych pohledat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
20.7.10 12:43

Já měla z uvedeného e shopu zakoupen satelit na splátky.Nebyl k němu záruční list ,což nebylo uvedeno.Na letáku psáno splátky 24×299 pro pracující,důchodce aj.Skutečnost: Jelikož jsem žádala já, coby na mateřské dovolené, platila jsem 20×430Kč tudíž značně znevýhodněna vůči ostatním zájemcům.Na tuto zkutečnost jsem také nebyla upozorněna.Na dodacím listu byla uvedena cena zboží 5900.Rozdíl si můžete snadno spočítat.A na dodání zboží jsem čekala přes 2 měsíce.Za mě tedy již ne.Poohlédla bych se raději v kamenném obchodě kde dávají zboží na splátky.Možná budou splátky o něco vyšší ale ve finále možná ještě ušetříte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
20.7.10 16:26

Moc díky holky, tak se raději podívám jinde… Fakt jste mi pomohly, už jsem byla rozhodnutá, že tam zavolám a jsem ráda, že jsem jim nevolala :-D :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
madvidek
24.9.11 15:49

Mám zkušenost,akorát co jsem zjistil pozdeji.Že když píšou +dárek tak si ho přičtou,a místo necelých 6000,–ten dárek tam je napočten,takže zaplatíte místo šest tisíc tak deset.To je pěkná bouda

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel