Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
začni mu posílat aspoň tu tisícovku, většina exekutorů bude ráda aji za ni, lepší než nic… možná dá pokoj, pokud bude mít každý měsíc tu tisícovku
a jestli na to má právo vstupovat? sice se to nikomu nelíbí, ale nejpíš má
pokud to je teda exekutor a ne vymahač od firmy…
Moc Ti asi neporadím,ale doporučuji osobní jednání,mě taky nepřišel žádný dopis o exekuci,zjistila jsem to náhodou,když jsem mu řekla,že jsem na mateřské tak jsme se dohodli na těch 1000,–,zaleží asi taky na tom kolik máš zaplatit,já splácím jenom černou jízdu v autobuse,starou asi 150 let.
celkova castka je tam cca 35 000.
to ze jsem na rodicaku se dvema detma jsem m urekla taky,nejak ho to nezajima
na osobni jednani je daleko,neni v miste bydliste. nemam se tam ani jak dopravit
tak začni platit aspoň něco,jak píše mati,buďto se s tím spokojí,ale asi ho k sobě budeš muset pustit,ale oni jsou většinou rádši když platíš,než aby ti zabavovali majetek,ono taky záleží jaký je ten exekutor,s někým se domluvit dá,s někým ne
No prave,domluva veskera moc zadna.
ted urcite nebude cekat az jim prijdou nejakepenize a kolik
On mi pak rekl no posilejte si kolik muzete,ale pocitejte s tim,ze prijedeme zjistit majetkové poměry.
hm po jednou známým chtěl při podobné částce 1. platbu kolem pěti a pak mu stačili 2000,–/měs. - ale to bylo u vydělávajícího chlapa, na rodičovské je to něco jiného. Jak jsem psala většina bude ráda, že jsi ochotná se domluvit a budou rádi za 1.000,–/měs. (a on to bude mít „bez práce“ jako otravování tebe, zjištování majetku, nemoviostí atd.)
Mati prave on mi rekl to,ze sem prijedou. tezko bude cekat jestli ta mnou slibena 1000 prijde.
navic nevim,jakrychle muze prijet, dneska,zitra
Anonymní píše:
No prave,domluva veskera moc zadna.
ted urcite nebude cekat az jim prijdou nejakepenize a kolik
On mi pak rekl no posilejte si kolik muzete,ale pocitejte s tim,ze prijedeme zjistit majetkové poměry.
No mi to vyzní, že chce postrašit, ale dokud mu budeš posílat aspoň něco, tak ti dá pokoj…
Opravdu je lepší mu posílat aspoň něco a hlavně pravidelně většinou pak dají pokoj a nemají důvod ti chodit do bytu,když vidí,že platíš.Ale oni chodí tam kde máš trvalé bydliště co podnájmu ti nepříjdou pokud tam nejsi trvale hlášená.
Tim myslis treba to, ze bude cekat,jestli bude mit penize a poslu aspon tech 1000-1500???a pak jezdit nebude???
nevim proc,ale nejak ho cekam za dverma kazdou minutou. mame jit k babicce se koupat a mam vubec strach odejit z bytu
Anonymní píše:
Mati prave on mi rekl to,ze sem prijedou. tezko bude cekat jestli ta mnou slibena 1000 prijde.
navic nevim,jakrychle muze prijet, dneska,zitra
taky je to možné, ale zas kdyby se s lidma bavili stylem - Dobrý den, mohli byste být tak laskavy a zacít si všímat svých dluhů… - to by moc úspěšní nebyli
sexyfraga píše:
Opravdu je lepší mu posílat aspoň něco a hlavně pravidelně většinou pak dají pokoj a nemají důvod ti chodit do bytu,když vidí,že platíš.Ale oni chodí tam kde máš trvalé bydliště co podnájmu ti nepříjdou pokud tam nejsi trvale hlášená.
Trvale bydliste mame asi pet let na radnici (proto mi neprisel zadny dopis ani vyzva),bydlime v pronajatem byte.
Mluvila jsem s pravnikem v bezplatne poradne a rikal,ze si muzou zabavit i pracku,lednici..
Pošli mu teď co nejvíc můžeš a pak posílej těch 1000,– a nepříjde
Ahojky
jdu se jen zepotat zda mate nekdo zkusenosnost…
Od exekutroskeho uradu mi neprisel ani jeden dopis, zadne upozorneni nic.
V bance jsem si teda zjistila,kdo daval exekuční příkaz a volala tam.
Chtěla jsem se s panem domluvit na spalceni, že mužu max 1000, z rodičáku vác dívat nemuzu.
Bohuzel pan chce minimalně 5000, nakonec m irekl,ze mam posilat,co muzu,male že si prijedou proverit nase majetkove pomery.
Bydlime v pronajatem byte, ma vubec exekutor pravo do pronajateho bytu jineho vlastnika vstupovat???
Je vůbec nejak jina moznost,nebo neco jak se s nim domluvit,abych tu 1000 mohla splacet???