Coin fortune concern s.r.o. - zkušenosti

205
8.7.10 17:53

Půjčka

Ahoj,

mám dotaz, máte někdo zkušenosti s firmou Coin fortune concern s.r.o? případně jaké zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1180
8.7.10 17:58

osobně ne, ale tohle jsem našla na netu, na takové pozor! http://www.uverovepodvody.eu/…ern-sro.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
8.7.10 18:06
eva76 píše:
osobně ne, ale tohle jsem našla na netu, na takové pozor! http://www.uverovepodvody.eu/…ern-sro.html

Evi výborně :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
8.7.10 18:06

Bohužel nemám,ale už ten název by mě odradil,do toho bych asi nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
8.7.10 18:07
marsju píše:
Ahoj,mám dotaz, máte někdo zkušenosti s firmou Coin fortune concern s.r.o? případně jaké zkušenosti.

Marsju, pořád je to tak špatné? Co manžel? našel už práci? Četla jsem tvé diskuze a síla… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.7.10 18:37

Teda to je humus. Já jen teda nechápu, jak někdo může dát peníze, když si chce vlastně půjčit. Půjčuju si asi proto, že žádný nemám, tak jak je můžu dát. Vždyť je to blbost na první pohled! Doufám v co nejmíň podvedených…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
8.7.10 18:42

Tak holky,

zbyli nám oči pro pláč, bohužel jsme naletěli.Naše situace není zrovna růžová.Ale snad je trochu pozitivní, že jsem začala pracovat na žl v pojišťovnictví s dlouholetou tradicí. Je to fajn, líbí se mi to.Nikde nechodím a neobtěžuji lidi, nejsem typický pojišťovák. No tak snad se bude dařit, musí.Už jsem se spojila s lidmi, také podvedenými, kteří zvažují podání žaloby na tuto vypečenou společnost, takže POZOR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
8.7.10 18:48
marsju píše:
Tak holky,zbyli nám oči pro pláč, bohužel jsme naletěli.Naše situace není zrovna růžová.Ale snad je trochu pozitivní, že jsem začala pracovat na žl v pojišťovnictví s dlouholetou tradicí. Je to fajn, líbí se mi to.Nikde nechodím a neobtěžuji lidi, nejsem typický pojišťovák. No tak snad se bude dařit, musí.Už jsem se spojila s lidmi, také podvedenými, kteří zvažují podání žaloby na tuto vypečenou společnost, takže POZOR.

Bože bože… To jsou takový haj… Škoda mluvit :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
8.7.10 18:50

No nedá, jsem ráda, že to aspoň vím a neupínám se už k tomu. Jak píšu, začala jsem pracovat, tak snad to bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
8.7.10 18:54
marsju píše:
No nedá, jsem ráda, že to aspoň vím a neupínám se už k tomu. Jak píšu, začala jsem pracovat, tak snad to bude lepší.

Marsju, tak ať se ti daří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
8.7.10 20:00

Marsju,všichni jsme jen lidi,všichni chybujem…přeju moooc štěstí,ať je brzy líp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2667
8.7.10 20:03

Marsju jue mi líto,že jste naletěli téhle spol.,která si co čtvrtroku mění svůj název.Ale příště se raději s někým poraď,klidně tady,než někomu svěříš svoje těžce vydělané peníze.Já totiž znám jednu pani,která takové věci sprostředkovává.Má reklamu např.v blesku,jezdí v nejnovějším Mercedesu a je totálně vysmátá,jaký jsou lidi blbci.Oni jí daj peníze,ona slíbí půjčku a pak ji za měsíc řekne,že to z nějakého důvodu nejde.Jsou to prostě svině,co těží na lidském neštěstí,opravdu pozor na reklamy typu:půjčíme bez náhlížení do registru,jen se 2 doklady,bez prokázání příjmů atd.
Já dělám fin.poradce a pak lidi z těhle brind tahám,snažím se.Oni ty registry totiž přece jen k něčemu jsou a vědí,proč těm lidem už více nepůjčovat - je to i pro jejich dobro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.8.10 19:28

Coin fortune concern s.r.o

Jsou to podvodníci 1 třídy je to plevel lidské společnosti postřílet je a veřejně nechat pověšený na staromáku pro výstrahu druhým takovým jako jsou oni kteří okrádají lidi v nouzy a stát ani naše práva v této zemi s nima nic neudělá tak mi důvěřivci v době nouze záplav potřeby peněz lidi kteří přišli o střechu nad hlavou o majetek :-( :cry: :cert: a takovídle svině by je mněli ještě okract? pověsit zavřít mučit pozabíjet všechny takovídle hijeny lidská společnost je tak zaplevelená takovoudle lůzou co okrádá lidi v nouzy spojme se a společně tomu zabrnme vždyt je to hrozný co se děje v té naší zemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.8.10 19:29
marsju píše:
Ahoj,mám dotaz, máte někdo zkušenosti s firmou Coin fortune concern s.r.o? případně jaké zkušenosti.

Jsou to podvodníci 1 třídy je to plevel lidské společnosti postřílet je a veřejně nechat pověšený na staromáku pro výstrahu druhým takovým jako jsou oni kteří okrádají lidi v nouzy a stát ani naše práva v této zemi s nima nic neudělá tak mi důvěřivci v době nouze záplav potřeby peněz lidi kteří přišli o střechu nad hlavou o majetek a takovídle svině by je mněli ještě okract? pověsit zavřít mučit pozabíjet všechny takovídle hijeny lidská společnost je tak zaplevelená takovoudle lůzou co okrádá lidi v nouzy spojme se a společně tomu zabrnme vždyt je to hrozný co se děje v té naší zemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.8.10 19:37

Jenže náš právní řád je totálně k ničemu a naši politici s tím nic nedělaj tak takovídle zloději a okrádači maj volnost pokračovat dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel