Exekuce a prověření nájemního bytu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.7.10 08:20
kattkka píše:
No to bude mozna ten zadrhel.Budete muset castku zvednout trebaq to pro ne neni adekvatni na dluh 35000.

ja ji proste zvednout nemuzu,nemam z ceho…
proc jinym staci 1000 na 50 000 a jinym na mensi castku ne. chjoooooooooooooooooooooooooo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.10 08:21

oni chtějí minimalne 5000. rekl mi ze exekuce neni na splatky a ma se zaplatit cela

• Citovat
  • Upravit
24320
14.7.10 08:38

A proc uz nekomunikujes piseme nebo osobne???
A stim ze exekuce neni na splatku mel pravdu ale takhle maji aspon neco.Zacni komunikovat pres dopis nebo osobne.Kazdej udelame kravinu i ja jsem toho priklad ale snazila jsem se o reseni a to ze je to doplacene je toho priklad.
A aby jsi mohla navrhnoutvyssi splatky tak bez treba i na brigadu taky reseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
14.7.10 08:43

co se týče soudu, tak ten už pravděpodobně proběh. O2 určitě posílalo upomínky, exekutorovi už předal (prodal) hotový soudní příkaz, aby se nemuseli nadále zabývat s vymáháním dluhu, takhle to chodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.10 08:50

ja na brigadu nemuzu,nema mi kdo hlidat osmimesicni mimco.
a komunikuju,osobne se tam nedostanu,nemam jak. ani komu dat na hlidani deti.

Uz jsem psala dopis,ten jdu ted dat na postu a to same sjem jim posilala meilem.

Ja to resim,jen jsem tu psala,co mi vcera rekli do telefonu

• Citovat
  • Upravit
24320
14.7.10 09:23

A to jsi sama na male???? Ja obcas kdyz potrebuji tak hlida u nas pritel obcas mizim taky na brigadu.A myslim ze pokud nejsi sama tak ten cas kdyby mohl hlidat napr.pritel manzel urcite nejaky je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.10 11:43

ne sama nejsem,ale s manzelovou praci to skloubit nejde,protoze je od vidim do nevidim v rpraci on.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.10 11:59

A ještě se chci zeptaat, docetal jsem se na jednom serveru, ze muzu jednou za dobu trvani exekuce a obstaveni z ustcu z nej vybrat dvojnasobek zivotniho minima…a bankam i to musi vyplatit.
je to teda tak,ze kdyz tam mam 2500,ale nemuzu s nimah ejbat,ze mi je banka musi vyplatit,kidyz je bdu chtit??

• Citovat
  • Upravit
5463
14.7.10 13:22

Tak na to se nespoléhej exekutor na účtu zá blokaci na čístku co dlužíš a se zbytkem můžeš manipulovat,ale banka ti nic vyplácet nebude.On zřejmě chtěl tu první splátku dát vyšší a pak klidně 1000,– a ty si nemůžeš půjčit od rodičů třeba 1500,– vždy ta první má být vyšší a pak to lze snížit on musí vidět snahu a to,že opravdu platíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.10 18:16

Ne od rodicu si pujcit nemuzu, jsou bez prace, tudiz jsou sami radi,ze poplati co maji.

On si proste rva na splaceni v castce 5000…mluvila jsem s nimi znovu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.7.10 18:23

A oni v podstate nekomunikujou,vcera jsem na jejich strankach zadala elektronicky o splatkovy kalendar a prej se co nejdrive ozvou,nikdo nic,ani na meil mi neodpovedeli,kde sjem psala totez,co do toho dopisu.

• Citovat
  • Upravit
24320
14.7.10 18:26

Me taky napada ze to ze ti to nechcou umoznit je to diky tomu ze uz mas i zablokovany ucet.Tam to muze byt horsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
14.7.10 20:08

I přes blokaci účtu se dá domluvit,ale řeš vše písemně to,že zažádáš o splátkový kalendář na jejich stránkách tak nemáš důkaz,že jsi žádala apod.a u telefonátu to samé.Vše písemně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.10 07:50
sexyfraga píše:
I přes blokaci účtu se dá domluvit,ale řeš vše písemně to,že zažádáš o splátkový kalendář na jejich stránkách tak nemáš důkaz,že jsi žádala apod.a u telefonátu to samé.Vše písemně.

Vsechno mam,jak meil,který jsem jim posilala a vnem upozornovala,ze totez jde postou.
Jen mam pocit,ze oni to resit nebudou a rovnou prijedou

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.10 14:09

tak momentalni vyjadreni k memu dopisu je to ze si mam dal posilat co uznam za vhodne,ale oni presto budou nadale pokracovat v exekucnim rizeni.
maximalne chce jistunu 13 000 a pak splacet,nemam ani korunu a pujcit tez ne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel