Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
oni chtějí minimalne 5000. rekl mi ze exekuce neni na splatky a ma se zaplatit cela
A proc uz nekomunikujes piseme nebo osobne???
A stim ze exekuce neni na splatku mel pravdu ale takhle maji aspon neco.Zacni komunikovat pres dopis nebo osobne.Kazdej udelame kravinu i ja jsem toho priklad ale snazila jsem se o reseni a to ze je to doplacene je toho priklad.
A aby jsi mohla navrhnoutvyssi splatky tak bez treba i na brigadu taky reseni.
co se týče soudu, tak ten už pravděpodobně proběh. O2 určitě posílalo upomínky, exekutorovi už předal (prodal) hotový soudní příkaz, aby se nemuseli nadále zabývat s vymáháním dluhu, takhle to chodí
ja na brigadu nemuzu,nema mi kdo hlidat osmimesicni mimco.
a komunikuju,osobne se tam nedostanu,nemam jak. ani komu dat na hlidani deti.
Uz jsem psala dopis,ten jdu ted dat na postu a to same sjem jim posilala meilem.
Ja to resim,jen jsem tu psala,co mi vcera rekli do telefonu
A to jsi sama na male???? Ja obcas kdyz potrebuji tak hlida u nas pritel obcas mizim taky na brigadu.A myslim ze pokud nejsi sama tak ten cas kdyby mohl hlidat napr.pritel manzel urcite nejaky je.
ne sama nejsem,ale s manzelovou praci to skloubit nejde,protoze je od vidim do nevidim v rpraci on.
A ještě se chci zeptaat, docetal jsem se na jednom serveru, ze muzu jednou za dobu trvani exekuce a obstaveni z ustcu z nej vybrat dvojnasobek zivotniho minima…a bankam i to musi vyplatit.
je to teda tak,ze kdyz tam mam 2500,ale nemuzu s nimah ejbat,ze mi je banka musi vyplatit,kidyz je bdu chtit??
Tak na to se nespoléhej exekutor na účtu zá blokaci na čístku co dlužíš a se zbytkem můžeš manipulovat,ale banka ti nic vyplácet nebude.On zřejmě chtěl tu první splátku dát vyšší a pak klidně 1000,– a ty si nemůžeš půjčit od rodičů třeba 1500,– vždy ta první má být vyšší a pak to lze snížit on musí vidět snahu a to,že opravdu platíš.
Ne od rodicu si pujcit nemuzu, jsou bez prace, tudiz jsou sami radi,ze poplati co maji.
On si proste rva na splaceni v castce 5000…mluvila jsem s nimi znovu
A oni v podstate nekomunikujou,vcera jsem na jejich strankach zadala elektronicky o splatkovy kalendar a prej se co nejdrive ozvou,nikdo nic,ani na meil mi neodpovedeli,kde sjem psala totez,co do toho dopisu.
Me taky napada ze to ze ti to nechcou umoznit je to diky tomu ze uz mas i zablokovany ucet.Tam to muze byt horsi.
I přes blokaci účtu se dá domluvit,ale řeš vše písemně to,že zažádáš o splátkový kalendář na jejich stránkách tak nemáš důkaz,že jsi žádala apod.a u telefonátu to samé.Vše písemně.
sexyfraga píše:
I přes blokaci účtu se dá domluvit,ale řeš vše písemně to,že zažádáš o splátkový kalendář na jejich stránkách tak nemáš důkaz,že jsi žádala apod.a u telefonátu to samé.Vše písemně.
Vsechno mam,jak meil,který jsem jim posilala a vnem upozornovala,ze totez jde postou.
Jen mam pocit,ze oni to resit nebudou a rovnou prijedou
tak momentalni vyjadreni k memu dopisu je to ze si mam dal posilat co uznam za vhodne,ale oni presto budou nadale pokracovat v exekucnim rizeni.
maximalne chce jistunu 13 000 a pak splacet,nemam ani korunu a pujcit tez ne
ja ji proste zvednout nemuzu,nemam z ceho…
proc jinym staci 1000 na 50 000 a jinym na mensi castku ne. chjoooooooooooooooooooooooooo