Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
sophinka píše:
po telefonu nic neřeš-všechno dělej písemně. doporučeně.
no nez mu tam ten dopis prijde,tak budu mit vybrany byt.
Anonymní píše:sophinka píše:no nez mu tam ten dopis prijde,tak budu mit vybrany byt.
No jo, jenomže „já sem mu volala“ ti neprojde u žadného soudu. S exekutory a soudy se jedná zasadně písemně. A soudní rozhodnutí máš? Bylo to vlastně u soudu? Nebo jak to máš?
vybrat ti ho nemůže,maximálně ti ho polepí
každopádně to že někam voláš nikdy neprokážeš a oni budou tvrdit,že nekomunikuješ.....takže piš a doporučeně
mnooo tak snad aspon ta online zadost o splatkoy kalendar.
neco sepisu a zaletim na postu
A byla ta exekuce nařízená soudně??? Protože jetli ne nemuíš zatím platit nic a počkat si na rozhodnutí oudu. Nám takhle přišel dopis od ,,exekutora,, ale nebylo to podložené soudně, tak jsme se dohadovali oni vyhrožovaly, my vyhrály, jelikož to vše musí jít přes soud když to přes soud nejde nejsou oprávněni vejít k tobě do bytu a cokoliv zabavovat!!
Anonymní píše:sophinka píše:no nez mu tam ten dopis prijde,tak budu mit vybrany byt.
tak to samé elektronicky i doporučeně poštou - jistota, do @ napsat, že to samé posíláš i doporučeně
Bez soudního rozhodnutí o nařízení exekuce je nesmíš pustit do bytu a klidně si zavolej policajty! některé firmy dělají bububu a myslí si jak jsou lidi tupí a uvěří jim!!!
ano o tom soudu to je pravda…vždyť tam se můžeš ještě dohodnout přímo s věřitelem. i před soudem.
Michaelakkk píše:
A byla ta exekuce nařízená soudně??? Protože jetli ne nemuíš zatím platit nic a počkat si na rozhodnutí oudu. Nám takhle přišel dopis od ,,exekutora,, ale nebylo to podložené soudně, tak jsme se dohadovali oni vyhrožovaly, my vyhrály, jelikož to vše musí jít přes soud když to přes soud nejde nejsou oprávněni vejít k tobě do bytu a cokoliv zabavovat!!
podle me ano,kdyz je zablokovany a obstaveny ucet.
přece si musela dostat dopisy že probíhá soud… spousty výzev o zaplacení dluhu… bylas u soudu?
Anonymní píše:
Dle me uz to ma platnost od soudu
Myslím, dle mě? A soudní rozhodnutí máš kde? To bys měla dostat. Takže si zjisti u jakého soudu a at ti ho koukaj navalit… ![]()
Anonymní píše:Anonymní píše:Myslím, dle mě? A soudní rozhodnutí máš kde? To bys měla dostat. Takže si zjisti u jakého soudu a at ti ho koukaj navalit…
Dle me uz to ma platnost od soudu
Přesně bez nějakého papíru od soudu ti nemohou nic vzít!!
exekuce na uctu je,zustal otam 2500,kdyby si je mohli stahnout,on mi rekl ze to by zbytecne trval otri az 4 mesice