Exekuce a prověření nájemního bytu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.7.10 14:44
mati píše:
Anonymní píše:
no tady bohuzel…pro nas
a tak většina se jako první ozve a chce postrašit nebo dá exekučku na účet - to jsou nejjednodušší věci. Počká jestli to mělo nějaký účinek a až potom začně řešit dál…

exekuce na uctu je,zustal otam 2500,kdyby si je mohli stahnout,on mi rekl ze to by zbytecne trval otri az 4 mesice

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.10 14:45

Ano,hned jak jsem zjistila kam volat,hned jsem volala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.10 14:46
sophinka píše:
po telefonu nic neřeš-všechno dělej písemně. doporučeně.

no nez mu tam ten dopis prijde,tak budu mit vybrany byt.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.10 14:48
Anonymní píše:
sophinka píše:
no nez mu tam ten dopis prijde,tak budu mit vybrany byt.

No jo, jenomže „já sem mu volala“ ti neprojde u žadného soudu. S exekutory a soudy se jedná zasadně písemně. A soudní rozhodnutí máš? Bylo to vlastně u soudu? Nebo jak to máš?

• Citovat
  • Upravit
sophinka
13.7.10 14:48

vybrat ti ho nemůže,maximálně ti ho polepí :mrgreen: každopádně to že někam voláš nikdy neprokážeš a oni budou tvrdit,že nekomunikuješ.....takže piš a doporučeně

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.10 14:49

mnooo tak snad aspon ta online zadost o splatkoy kalendar.
neco sepisu a zaletim na postu

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
13.7.10 14:50

A byla ta exekuce nařízená soudně??? Protože jetli ne nemuíš zatím platit nic a počkat si na rozhodnutí oudu. Nám takhle přišel dopis od ,,exekutora,, ale nebylo to podložené soudně, tak jsme se dohadovali oni vyhrožovaly, my vyhrály, jelikož to vše musí jít přes soud když to přes soud nejde nejsou oprávněni vejít k tobě do bytu a cokoliv zabavovat!!

• Citovat
  • Upravit
1748
13.7.10 14:50
Anonymní píše:
sophinka píše:

tak to samé elektronicky i doporučeně poštou - jistota, do @ napsat, že to samé posíláš i doporučeně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
13.7.10 14:51
Anonymní píše:
sophinka píše:

Bez soudního rozhodnutí o nařízení exekuce je nesmíš pustit do bytu a klidně si zavolej policajty! některé firmy dělají bububu a myslí si jak jsou lidi tupí a uvěří jim!!!

• Citovat
  • Upravit
sophinka
13.7.10 14:52

ano o tom soudu to je pravda…vždyť tam se můžeš ještě dohodnout přímo s věřitelem. i před soudem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.10 14:53
Michaelakkk píše:
A byla ta exekuce nařízená soudně??? Protože jetli ne nemuíš zatím platit nic a počkat si na rozhodnutí oudu. Nám takhle přišel dopis od ,,exekutora,, ale nebylo to podložené soudně, tak jsme se dohadovali oni vyhrožovaly, my vyhrály, jelikož to vše musí jít přes soud když to přes soud nejde nejsou oprávněni vejít k tobě do bytu a cokoliv zabavovat!!

podle me ano,kdyz je zablokovany a obstaveny ucet.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.10 14:53

Dle me uz to ma platnost od soudu

• Citovat
  • Upravit
sophinka
13.7.10 14:54

přece si musela dostat dopisy že probíhá soud… spousty výzev o zaplacení dluhu… bylas u soudu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.10 14:55
Anonymní píše:

Myslím, dle mě? A soudní rozhodnutí máš kde? To bys měla dostat. Takže si zjisti u jakého soudu a at ti ho koukaj navalit… :think:

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
13.7.10 14:56
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Myslím, dle mě? A soudní rozhodnutí máš kde? To bys měla dostat. Takže si zjisti u jakého soudu a at ti ho koukaj navalit… :think:

Přesně bez nějakého papíru od soudu ti nemohou nic vzít!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel