Exekuce a prověření nájemního bytu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27009
13.7.10 16:48
sophinka píše:
tak to je síla. takže můžeš mít zaplaceno a přesto můžeš mít exekuci. tedy teoreticky …stačí ,že např věřitel ví že se zdržuješ na jiné než trvalé adrese a přesto ti schválně bude posílat upomínky tam. soud tě nevyzve a ty dojdeš k exekuci jak slepý k houslím 8-o

no naše zkušenost jedna taková je no jednalo se o něco co zaplacené bylo.Naštěstí to manžel dohledal a doložil a pak si to museli zaplatit sami :lol: proto já si všechno co zaplatím tak schovávám co kdyby…
PS:tohle manžela bylo staré už pár let to jsem se ještě ani neznali!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
13.7.10 16:53
sexyfraga píše:
Sophina- proč by to dělali pokud jim nic nedlužíš?Oni ty soudní poplatky a ex.poplatky jsou dost vysoký takže nikdo nemá důvod podávat ex. bez důvodu.
Třeba příklad jistina 21 tisíc náklady ex. a soudu 56 tisíc… a to není sranda

já nevím :lol: to je čistě teoretická rovina :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
13.7.10 17:23
Crystal87 píše:
sophinka píše:
tak to je síla. takže můžeš mít zaplaceno a přesto můžeš mít exekuci. tedy teoreticky …stačí ,že např věřitel ví že se zdržuješ na jiné než trvalé adrese a přesto ti schválně bude posílat upomínky tam. soud tě nevyzve a ty dojdeš k exekuci jak slepý k houslím 8-o
no naše zkušenost jedna taková je no jednalo se o něco co zaplacené bylo.Naštěstí to manžel dohledal a doložil a pak si to museli zaplatit sami :lol: proto já si všechno co zaplatím tak schovávám co kdyby…
PS:tohle manžela bylo staré už pár let to jsem se ještě ani neznali!

U nás to bylo podobně po tátovi chtěli zaplatit nějakou pojistku za půl roku i když ji už zrušil mimochodem byla to pojišťovna Amciko(nedoporučuji!!) jednání šílený(žádný) komunikace na úrovni ZŠ no děs! Hrozili exekucí i t předali nějaké firmě ale nebylo to řešeno přes soud, čili se to k soudu dalo a my vyhráli naštěstí :-)

• Citovat
  • Upravit
5463
13.7.10 17:29

Ono je jiný to předat vymahačské firmě a exekutorovi.Vymahačská firma je někdy dost drsná,aby docílili svého :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.10 21:06

Neslo o pujcky, sve zavazky vuci bankam si plnim.
Jde o telefonicu O2, u ktere jsme meli v nasem prvnim najmu pevnou a internet,ale kdyz jsme se v roce 2006, pisemne jsem pevnou linku rusila.

• Citovat
  • Upravit
24320
13.7.10 22:24

Hele muzu se zeptat od jakeho exekutora to mas od O2????Je to divne ze se nejde domluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.10 22:28

spolecnost je o2, exekutro je exekutroky urad prerov.

primo tady
http://www.exekuce.cz/

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.10 22:29

jinak moc moc moc poprosim,nemate tam nekdo naaahodou znameho,ktery by nam pomohl v tom ukecat splatky na 1000???????????????????

• Citovat
  • Upravit
24320
13.7.10 22:35

Tak pohledavky davaji asi k vice uradum.Ale fakt me prijde divne ze se nemuzete dohodnout.Ja jsem udelala taky kravinu nevyrovnan ucet u 02 a domluva byla v pohode.Ale zalezi asi kdo to ma. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.10 22:45

Ono je to asi fakt o lidech. i kdyz i ten pravnik se divil,.ze nepristoupili na navrh…

• Citovat
  • Upravit
5463
13.7.10 23:16

Ale je fakt,že jsme posílali do Přerova taky věci ohledně eurotelu nyní telefonika.Tam záleží na tom kdo koho zastupuje a každá advokátní kancelář může mít třeba jen část na starost.
Pošli tam dopis popiš svojí situaci a navrhni řešení vše doporučeně a oni ti na to odpovědí a určitě to schválí my jsme vyhověli pokaždé sepsal se exekutorský zápis kde se to podepsalo a nesměla jsi vynechat ani jednu platbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.10 23:34
sexyfraga píše:
Ale je fakt,že jsme posílali do Přerova taky věci ohledně eurotelu nyní telefonika.Tam záleží na tom kdo koho zastupuje a každá advokátní kancelář může mít třeba jen část na starost.
Pošli tam dopis popiš svojí situaci a navrhni řešení vše doporučeně a oni ti na to odpovědí a určitě to schválí my jsme vyhověli pokaždé sepsal se exekutorský zápis kde se to podepsalo a nesměla jsi vynechat ani jednu platbu

spojovatelka prepojila hovor na volneho operatora,ale ten nei ochotny

• Citovat
  • Upravit
5463
14.7.10 01:24

Spojovatelka na tu se vykašli posílej vše písemně v doporučeném dopise a kopii si nech.Ať máš nějaký doklad,že si s nimi jednala.
Jedna paní nám psala dopis do advokátní kanceláře o splátkový kalendář a popsala tam 2 stránky o tom v jaké bídě žije apod dluh měla cca 100 tisíc a chtěla splácet 100,– tak na to se nepřistoupilo.
Taky ta splátka musí být úměrná dluhu.
On většinou chce splatit co nejdřív jistunu a náklady exekuce a poplatky můžeš splácet delší dobu.Protože ty se ti už nenavyšují ,ale jistina ti stále roste nahoru úrokami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.10 07:08

No tak ja nechci platit stovku, psala jem ze je tam cca 35 000a ctela jsem 1000.
v okolí vím o daleko vetších cástkách a placení 1000

• Citovat
  • Upravit
24320
14.7.10 08:13

No to bude mozna ten zadrhel.Budete muset castku zvednout trebaq to pro ne neni adekvatni na dluh 35000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel