Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Tak papir od soudu nemam,ale urcite ho bude mit on.
Bez toho by mi tezko obstavil ucet.
Zname tehda taky jen chodily dopisy od exekucky a musela jim to zapaltit,az o zruseni exekuce a odblokovani uctu prisel dopis od soudu,pred tim zadny
pak bych ještě žádala soudní rozhodnutí s právní mocí… a je mi záhadou,že ti nic nepřišlo,protože to,že bude soud by ti vědět měli dát.....
soudně se přece můžeš hájit. nic nejde řešit jen jednostranně. co kdyby někdo tvrdil ,že neplatíš a ty bys platila? žádný soud přece nemůže bez toho aniž by tě vyzval rozhodnout v tvůj neprospěch
jak jsem psala mam trvale bydliste na radnici a ti mto asi budde,tam dopsisi chodit nesmi,rovnou je vraci zpatky adresatovi,takze pokud zjistili jen adresu trvaleho pobytu,nemli kam postu dorucit a vratila se jim zpatky. asi
jinak si mylsim ze je to primo soudni exekutor
sophinka píše:
pak bych ještě žádala soudní rozhodnutí s právní mocí… a je mi záhadou,že ti nic nepřišlo,protože to,že bude soud by ti vědět měli dát.....
já bych si vyžadala rovnou celý spis, prostě všechno co jde ![]()
zakladatelko a nemohl to být rozhodčí soud ?tam se s tím moc nepářou, vydaji rozhodčí nález rovnou i s nařízením exekuce a je vymalováno.
já bych řekla , že tohle je exekutor -podnikatel ( nevím jak to nzvat jinak) ne soudní exekutor
Navic nevim,proc to ma Přerov a ne Zlin.
na soud se obracet ve Zline nebo Prerove????
Anonymní píše:
zakladatelko a nemohl to být rozhodčí soud ?tam se s tím moc nepářou, vydaji rozhodčí nález rovnou i s nařízením exekuce a je vymalováno.
to nevim
Anonymní píše:Anonymní píše:to nevim
podle mě byl
mozna jo,jelikjoz koukam na manzelovu obalku a ten tam ma primo soudni exekuor,tam asi domluva je vic mozna
Anonymní píše:
Navic nevim,proc to ma Přerov a ne Zlin.
na soud se obracet ve Zline nebo Prerove????
Pro jistotu na oba.
Prostě se tam nechat „vylustrovat“ nebo jak se tomu říká. Co všechno tam ohledně tebe maj
tak on se mi pred vstupem do bytu musi prokazat nejaky opravnenim ne
On totiž exekutor nejdřív obstaví účet atd a až pak se o exekuci dozvíš Ty-dělají to tak schválně.
ne nic, ani prvni dopis od exekutora,proste nic.
manzelovi prisel vcera jeden dopis,sice byl vhozeny rovnou do schranky (predtim zadna postacka ani vyzva o vyzvednuti dopisu),tak tam volal a domluvil se)
Ne u zadneho soudu jsem nebyla, az jsem sla jednou vybrat penize a uz to neslo,tak jsem letela do banky a zjistovala co to je