Exekuce a prověření nájemního bytu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.7.10 14:56
sophinka píše:
přece si musela dostat dopisy že probíhá soud… spousty výzev o zaplacení dluhu… bylas u soudu?

ne nic, ani prvni dopis od exekutora,proste nic.
manzelovi prisel vcera jeden dopis,sice byl vhozeny rovnou do schranky (predtim zadna postacka ani vyzva o vyzvednuti dopisu),tak tam volal a domluvil se)

Ne u zadneho soudu jsem nebyla, az jsem sla jednou vybrat penize a uz to neslo,tak jsem letela do banky a zjistovala co to je

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.10 14:59

Tak papir od soudu nemam,ale urcite ho bude mit on.

Bez toho by mi tezko obstavil ucet.
Zname tehda taky jen chodily dopisy od exekucky a musela jim to zapaltit,az o zruseni exekuce a odblokovani uctu prisel dopis od soudu,pred tim zadny

• Citovat
  • Upravit
sophinka
13.7.10 14:59

pak bych ještě žádala soudní rozhodnutí s právní mocí… a je mi záhadou,že ti nic nepřišlo,protože to,že bude soud by ti vědět měli dát.....

• Citovat
  • Upravit
sophinka
13.7.10 15:00

soudně se přece můžeš hájit. nic nejde řešit jen jednostranně. co kdyby někdo tvrdil ,že neplatíš a ty bys platila? žádný soud přece nemůže bez toho aniž by tě vyzval rozhodnout v tvůj neprospěch

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.10 15:00

jak jsem psala mam trvale bydliste na radnici a ti mto asi budde,tam dopsisi chodit nesmi,rovnou je vraci zpatky adresatovi,takze pokud zjistili jen adresu trvaleho pobytu,nemli kam postu dorucit a vratila se jim zpatky. asi

jinak si mylsim ze je to primo soudni exekutor

http://www.exekuce.cz/

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.10 15:01
sophinka píše:
pak bych ještě žádala soudní rozhodnutí s právní mocí… a je mi záhadou,že ti nic nepřišlo,protože to,že bude soud by ti vědět měli dát.....

já bych si vyžadala rovnou celý spis, prostě všechno co jde :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.10 15:02

zakladatelko a nemohl to být rozhodčí soud ?tam se s tím moc nepářou, vydaji rozhodčí nález rovnou i s nařízením exekuce a je vymalováno.

• Citovat
  • Upravit
sophinka
13.7.10 15:03

já bych řekla , že tohle je exekutor -podnikatel ( nevím jak to nzvat jinak) ne soudní exekutor

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Navic nevim,proc to ma Přerov a ne Zlin.
na soud se obracet ve Zline nebo Prerove????

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
Anonymní píše:
zakladatelko a nemohl to být rozhodčí soud ?tam se s tím moc nepářou, vydaji rozhodčí nález rovnou i s nařízením exekuce a je vymalováno.

to nevim

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.10 15:04
Anonymní píše:
Anonymní píše:
to nevim

podle mě byl

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.10 15:06

mozna jo,jelikjoz koukam na manzelovu obalku a ten tam ma primo soudni exekuor,tam asi domluva je vic mozna

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.10 15:07
Anonymní píše:
Navic nevim,proc to ma Přerov a ne Zlin.
na soud se obracet ve Zline nebo Prerove????

Pro jistotu na oba.

Prostě se tam nechat „vylustrovat“ nebo jak se tomu říká. Co všechno tam ohledně tebe maj

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.10 15:08

tak on se mi pred vstupem do bytu musi prokazat nejaky opravnenim ne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.10 15:09

On totiž exekutor nejdřív obstaví účet atd a až pak se o exekuci dozvíš Ty-dělají to tak schválně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel