Nákup obuvi přes e-shop

1987
10.11.13 09:17

nákup obuvi přes eshop

Dobré ráno,
Kupujete botičky přes nějaký eshop? Já přemýšlím, jestli to risknout nebo ne. I když přeměřím nožičku, tak to přeci nemusí sedět, co se týče šířky nebo to může jinde tlačit/ nesedět…Kupujte takto nebo radši to vždy vyzkoušíte? Když už kupujete přes eshop, vyplatí se vám to? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5077
10.11.13 09:23

Nakupuji pravidelně, vím, které boty dětem sedí a už vím i jakou budou potřebovat velikost. Jen přeměřím nohy a objednám. Vyjde mě to výrazně levněji než v obchodě, naposledy jsem ušetřila přes 700kč a to už se fakt vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
10.11.13 09:37

Kupuju botky, co už mám ozkoušené a jen potřebuju větší velikost, zatím vždy všechno sedělo perfektně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
10.11.13 09:44

Pokud kupuji pres eshop, tak ozkoušíme typově podobné někde na prodejně. Ale příliš se mi to nevyplatí, u nás (kolín, Poděbrady) mají pěkné ceny v kamenných prodejnách, v podstatě stejné jako v eshopu a ještě bez poštovného. Kupuji většinou Fare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
10.11.13 09:44

Tak to máš štěstí. Mě už se dvakrát stalo, že boty od jedné značky měli číslování jiné. Dcera má velikost 28, chtěla jsem koupit superfitky 28. Zkoušeli jsme dva modely a sedli ji lépe 29, ty 28 byli stejné veliké jako u jiného modelu superfitek 29. Jen ty 28 tlačili trochu víc u nártu. Takže přemýšlím, jestli to riskovat nebo. Protože jsem na netu koukali na ty 28, velikostně by ji sedli jako ty kupované 29, ale tlačili/nesedli ji jinde…Je jasný, že někdy přes eshop je to výhodnější, ale vadilo by běhání na poštu kvůli případné výměně ( i poštovné platit navíc).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
10.11.13 10:23

Ja radsi ne, protoze uz se mi dvakrat stalo, ze botky neodpovidaji. u Peddy ruznych typu maji ruzne rozmery a pak Befada jsou o cislo vetsi. ale tak tam uz s tim pocitam (sy ma nohu 28, ale befado backoru ma 27). takze jsem chtela zkusit na krame velikost a objednat pre net, ale treba prave ty zimni Peddy jsou naprd, protoze se tvari podobne, ale pritom jsou jine :nevim: tak je radsi koupim na krame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
10.11.13 10:25

Já ano, kupuji. Mají větší výběr než v klasickém obchodě a hlavně ty značky co bych chtěla pro syna nikde v okolí nemají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
10.11.13 11:07

@Laaja a jestli se mohu zeptat, kde je kupuješ? 700 už se vyplatí…i s poštovném?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
10.11.13 11:21

@Bunnies mám dvě děti, takže se to vyplatí určitě. Hledám, kde jsou nejlevnější a mám odzkoušené asi dvě paní na mmb od kterých objednávám pravidelně a poštovné mají zdarma. Dětem kupuji Fare, teď jsem kupovala trekové. V obchodě stojí 1300-1500 Kč jedny, já je sehnala za 1000kč, takže se mi to fakt vyplatilo a ještě jsem neplatila poštovné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
10.11.13 13:43
A kde v kolíně? taky nás to brzy čeká
@renyx píše:
Pokud kupuji pres eshop, tak ozkoušíme typově podobné někde na prodejně. Ale příliš se mi to nevyplatí, u nás (kolín, Poděbrady) mají pěkné ceny v kamenných prodejnách, v podstatě stejné jako v eshopu a ještě bez poštovného. Kupuji většinou Fare.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
638
11.11.13 12:55

@HanHa koblizkovi boticky ;)..ulici nevim, ale je to kdyz jedes od svetelne krizovatky u “modreho bodu“ smerem k hlavni poste, tak po leve strane te hlavni. Ted se mi spis osvedcila Zirafa v Podebradech - od Fare ti objednaji z katalogu jakekoliv botky. My vyzkousely podobne na prodejne, na netu jsem vybrala ktere chci a za 4 dny byly na prodejne a za cenu jako v tom jejich eshopu.. Ale myslim ze jen od Fare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
11.11.13 13:05

Praha 8

Holky, díky, možná to jednou risknu. Zítra jedu do Prahy. Nevíte o nějakém obchodě na Praze 8, ať nemusím jezdit přes celou Prahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
11.11.13 21:11

Fajn jsou prodejny DETSKA OBUV DPK… jedna je v Praze 2 na francouzské a druhá je v říčanech, ale z barrandova to mám po okruhu co by kamenem hodil :D - já jezdím tam…prodavacky bezvadne…hlavne takova tmavovlasa ma trochu prizvuk…ale OPRAVDU poradi podle typu chodidla a sirky a maji tam velky vyber znacek…jen je skoro pulka listopadu, takze je pravdepodobny ze uz nebudou mit uplne vsechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková