Nálady k růstu zubu?

14376
20.2.19 19:51

Mně tohle dělá patnáctiměsíční od té doby, co mu rostou stoličky. Jen se to opakuje tak po 5-7 dnech. 7 dní mám zlaté dítě, které si samo hraje, dá se s ním jakžtakž domluvit a pak je to malý skřet, který se jen vzteká kvůli všemu a pořád pláče. Nechce si hrát, nechce nic. Už jsem to tu v jedné diskuzi probírala a ve skutečnosti mi bylo řečeno, že to zuby určitě být nemůžou, mám prý rozmazlené dítě. Protože ony to nezažily, tak se na to připrav ;) :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
172
20.2.19 20:10

U nas taky tak a u kamaradky tez. Obe jsou to deti, ktere - jak rikas - byly a jsou od narozeni hodne naladove, citlive, vzteklejsi. Neverila bych, jaky dokaze 14m dite delat sceny, kdyz neni v pohode 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
24.3.19 20:29

@Botičkadam jako by si mluvil o mě a mem synkov ma skoro 2 a posledni tyden je nesnesitelnej porad hučí blbe spí budi se brzo rano a vecer je pak vyrizenej a unavenej doufma ze jsou to stolicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
25.3.19 11:31

Jako u nás 2roky poslední 3 týdny hrůza už jsem na nervy…pořád si sahá do pusy zatím druhé stoličky nic prý rostou dlouho…přes den vzteklej…nic ho nebaví…o nocích ani nemluvím to kňoura co hodinu a já už jsem vyčerpana..nepooucha noc ani jíst moc nechce… :zed: prostě musíme vydržet ono je to přejde..jen do té doby začnu brát asi antidepresiva 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí