Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo, můžou to být hormony, tyhle stavy a pocity jsou naprosto normální. Chlap to nepochopí, protože to nikdy nezazije. Ale pokud máte hezký vztah, měl by ti být aspoň oporou. A ty se zkus k tomu postavit čelem, zkus to třeba pojat tak, že si nebudeš jen stěžovat, ale přijmeš ty nevolnosti jako součást těhotenství, ono to nebude trvat věčně a bude zase dobře, nejsi v tom sama…
Jo měla a mám to úplně stejně. Přijde mi, že dokud mi nenarostl pupek tak to těhotenství manžel vůbec nebral vážně. Byl schopnej přijít k posteli, kde jsem „umírala“ a zeptat se co bude k večeři
Zvracela jsem do konce 4 měsíce, zle mi bylo do 6, energii stále nemám jsem v 8. S těšením na prcka je to jak na houpačce, někdy dostanu záchvat že nejsem způsobila dítě vychovávat, hlavně když něco provedou zvířata si říkám, jak ho vychovám když ani ten pes s kočkou mě neposlouchaj
tak 4× do měsíce mívám nevysvětlitelnej vztek a nebo lítost a to celý den
teď už jsem schopná se o sebe i domácnost postarat, ale na začátku to bylo jak píšeš, všude čurbes, nandat myčku nadlidskej výkon, koupala jsem se jednou za týden, došla jsem akorát na zachod a to mě vyčerpalo tak že jsem zas usnula, když jsem nespala, čumela jsem do stropu ani na TV jsem neměla sílu
doktor mi řekl že to je normální, já si to teda nemyslim, ale musíme to doklepat
to víš těhotenství je pry krásné období ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj. Jsem ve 4 měsíci tehotenstvi. Mám příšerný nevolnosti. Od rána do večera mám hlavu ponořenou v záchodě. Vyzkoušela jsem snad všechny rady. Ale o to tu teď nejde. Nevím zda je to tím tehotenstvim nebo co ale mám šílený nálady. Cítím se strašně sama. Manžel dělá 12ctky občas zůstává i na dva dny a mě nezbývá nic jiného než se o sebe postarat sama. Bydlím ve městě kde moc lidi ani neznám a rodina bydlí daleko. Nad tady tím jsem ani nějak neuvažovala že budu stálé tak sama. Manžel nemá vůbec čas a přijde mi že se mě nesnaží pochopit jak se cítím. Je to naše první dítě. Těší se na něj ale ja si tím už tak nejsem jista jak na začátku. Bojím se že v tom budu sama tak jak teď. A jak jsem psala je mi neustále zle, nejsem schopná ani dát nádobí do myčky nebo si uvařit něco k jídlu. Tak se chci zeptat jestli to některá z vás taky tak měla v těhotenství. Jestli jsou to opravdu jen hormony
3 měsíc, vítej v klubu.. Kdyby to šlo, spím s hlavou v hajzlu.. Třetí dítě, ale toto jsem nikdy nezažila.. A je to peklo.. K tomu hormony a ano, cítím se stejně mizerně.. Je to strašný.. Chlap to pochopit nemůže.. Do toho home work, 2 starší děti a já su obden na zhroucení. Total.. Denně vařím, ale nejsem schopna nic pozrit, Když už, tak jde vše hned ven.. Jak se pak má člověk cítit.. Teď mi chlap řekl, že si vyrábím depresi.. Mít ho po ruce, je po něm.. ![]()
Ahoj. Jsem ve 4 měsíci tehotenstvi. Mám příšerný nevolnosti. Od rána do večera mám hlavu ponořenou v záchodě. Vyzkoušela jsem snad všechny rady. Ale o to tu teď nejde. Nevím zda je to tím tehotenstvim nebo co ale mám šílený nálady. Cítím se strašně sama. Manžel dělá 12ctky občas zůstává i na dva dny a mě nezbývá nic jiného než se o sebe postarat sama. Bydlím ve městě kde moc lidi ani neznám a rodina bydlí daleko. Nad tady tím jsem ani nějak neuvažovala že budu stálé tak sama. Manžel nemá vůbec čas a přijde mi že se mě nesnaží pochopit jak se cítím. Je to naše první dítě. Těší se na něj ale ja si tím už tak nejsem jista jak na začátku. Bojím se že v tom budu sama tak jak teď. A jak jsem psala je mi neustále zle, nejsem schopná ani dát nádobí do myčky nebo si uvařit něco k jídlu. Tak se chci zeptat jestli to některá z vás taky tak měla v těhotenství. Jestli jsou to opravdu jen hormony