Mimibazar - jak zablokovat jinou uživatelku

14.5.12 19:51

NALÉHAVÁ PROSBA - MIMIBAZAR

Maminky, prosím jak zablokovat paní, tak by nemohla neustále odpovídat na mé inzeráty a nedostala se na můj účet na MMB? Jde to? Moc Vám všem děkuji za radu !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4112
14.5.12 19:53

Zkus admina..myslím že by to mohlo pomoci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.12 19:55

Katuško, moc děkuji za radu !! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
14.5.12 19:55

Zkus napsat adminům, odpovídají většinou za pár hodin. Já když mi někdo nezaplatí, otravuje, maří aukce na MMA atd, tak mu u adminům nechávám zablokovat účet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.12 19:58

Neluško, je to složité, s paní jsme měly výměnu, já ji balík odeslal abez komplikací, ona mi stříbrný prsten hodnota 700 Kč poslala v obyč. obálce nepojištěný, teď mi zaslala zpět moje věci co jsem jí poslala, protože ji napsala pošta,že mi pošlou 500 Kč - hodnotu věci,kterou ona poslala - vyřvala jsem si reklamaci na poště a ona chce teď po mě 500 a věci moje že už nechce :-(
PS- obálky mi došla celá roztrhaná a nepojištěná a bez prstýnku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
14.5.12 20:01

Počkej, já to moc nechápu a jí ty věci od tebe nepřišly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4112
14.5.12 20:01

@Veronikaaaa to je divné ne?..tak ale její chyba když něco takového posílám,zabezpečím a pojistím ne?..nechápu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.12 20:02

Jí balík odemně přišel - pojisteny - neposkozeny
Ona mi poslala prstynek jen v obyc. obalce za 22 kc - obalka prisla roztrzena a bez prstynku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
14.5.12 20:05

aha, no a kolik měla uvedený poštovné? pokud měla 22kč, tak máš asi smůlu. a ona ti to poslala zpátky a po tobě chce 700 za prstýnek? No tak to je teda zapeklitá situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.12 20:07

Posta mi dala 500 kc protoze jsem uvedla, co mi melo prijit a reklamaci jsme dokoncili v pohode.Pani ted chce po me 500 kc co midala posta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
14.5.12 20:13

Paní je pěkně vyčůraná, rozhodně jí těch 500Kč neposílej! Pokud ti poslala věci z výměny zpět, tak ok, ty jí ale nemáš co poslat, protože se její vinou její věc ztratila. Opravdu kontaktuj adminy, celou věc jim popiš a paní ať si políbí víšco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
14.5.12 20:40

Přesně, souhlasím s Loll,bůh ví, jaký ten prstýnek byl a teď se jí líbí víc 500. Taky nechápu, proč ti věci posílala zpět. je to její vina a nedala bych jí nic. Navíc teda řeknu upřímně, že už jsem toho prodávala i kupovala mraky a v životě bych nic neposlala v obyčejné obálce za 22kč nedoporučeně. to se prostě nedělá. Pokud bude chtít tvoje věci zpět, ať si znovu zaplatí poštovné. Nebuď blbá a nenech se vydírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
14.5.12 20:51

taky bych psala přes admina, bůh ví jak to bude… :think: s paní a s jejím prstýnkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
14.5.12 20:54
@Veronikaaaa píše:
Posta mi dala 500 kc protoze jsem uvedla, co mi melo prijit a reklamaci jsme dokoncili v pohode.Pani ted chce po me 500 kc co midala posta

jen za mě otázka, zajímá mě to: já myslela že na obyčejnou zásilku se nevztahuje žádná pojistka ze strany pošty..toto je teda vyloženě že došla na dodací poštu už zničená a vykradená, tak to pošta nahrazuje byť to bylo obyčejně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
14.5.12 20:56

paní bych nic neposílala…nejlépe napsat fakt na admina, a pokud máš ještě v mailu schovanou vaši korespondenci, tak přeposlat jim i to…s paní bych už nic neřešila.
je to vyloženě „vychcaté jednání“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová