Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maminky, prosím jak zablokovat paní, tak by nemohla neustále odpovídat na mé inzeráty a nedostala se na můj účet na MMB? Jde to? Moc Vám všem děkuji za radu !!
Zkus napsat adminům, odpovídají většinou za pár hodin. Já když mi někdo nezaplatí, otravuje, maří aukce na MMA atd, tak mu u adminům nechávám zablokovat účet.
Neluško, je to složité, s paní jsme měly výměnu, já ji balík odeslal abez komplikací, ona mi stříbrný prsten hodnota 700 Kč poslala v obyč. obálce nepojištěný, teď mi zaslala zpět moje věci co jsem jí poslala, protože ji napsala pošta,že mi pošlou 500 Kč - hodnotu věci,kterou ona poslala - vyřvala jsem si reklamaci na poště a ona chce teď po mě 500 a věci moje že už nechce ![]()
PS- obálky mi došla celá roztrhaná a nepojištěná a bez prstýnku
@Veronikaaaa to je divné ne?..tak ale její chyba když něco takového posílám,zabezpečím a pojistím ne?..nechápu ![]()
Jí balík odemně přišel - pojisteny - neposkozeny
Ona mi poslala prstynek jen v obyc. obalce za 22 kc - obalka prisla roztrzena a bez prstynku
aha, no a kolik měla uvedený poštovné? pokud měla 22kč, tak máš asi smůlu. a ona ti to poslala zpátky a po tobě chce 700 za prstýnek? No tak to je teda zapeklitá situace.
Posta mi dala 500 kc protoze jsem uvedla, co mi melo prijit a reklamaci jsme dokoncili v pohode.Pani ted chce po me 500 kc co midala posta
Paní je pěkně vyčůraná, rozhodně jí těch 500Kč neposílej! Pokud ti poslala věci z výměny zpět, tak ok, ty jí ale nemáš co poslat, protože se její vinou její věc ztratila. Opravdu kontaktuj adminy, celou věc jim popiš a paní ať si políbí víšco.
Přesně, souhlasím s Loll,bůh ví, jaký ten prstýnek byl a teď se jí líbí víc 500. Taky nechápu, proč ti věci posílala zpět. je to její vina a nedala bych jí nic. Navíc teda řeknu upřímně, že už jsem toho prodávala i kupovala mraky a v životě bych nic neposlala v obyčejné obálce za 22kč nedoporučeně. to se prostě nedělá. Pokud bude chtít tvoje věci zpět, ať si znovu zaplatí poštovné. Nebuď blbá a nenech se vydírat.
taky bych psala přes admina, bůh ví jak to bude…
s paní a s jejím prstýnkem
@Veronikaaaa píše:
Posta mi dala 500 kc protoze jsem uvedla, co mi melo prijit a reklamaci jsme dokoncili v pohode.Pani ted chce po me 500 kc co midala posta
jen za mě otázka, zajímá mě to: já myslela že na obyčejnou zásilku se nevztahuje žádná pojistka ze strany pošty..toto je teda vyloženě že došla na dodací poštu už zničená a vykradená, tak to pošta nahrazuje byť to bylo obyčejně?
paní bych nic neposílala…nejlépe napsat fakt na admina, a pokud máš ještě v mailu schovanou vaši korespondenci, tak přeposlat jim i to…s paní bych už nic neřešila.
je to vyloženě „vychcaté jednání“