Nález v břišní dutině

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.9.16 20:41

Nález v břišní dutině

Zdravím. Chtěla bych poradit. Při MS jsem měla dost silné bolesti a silnou MS.
Okolí mě strašilo endometriozou, můj gynekolog mě ujišťoval, že je vše v pořádku, tak jsem mu věřila. Ale při naléhání rodiny jsem se objednala na jinou gynekologii kde mi byla zjištěna endometrioza na levém vaječníku a to nejhorší - nález v břišní dutině cca 20 cm velký. 8o Lékař konstatoval, že se pravděpodobně jedná o nádor nezhoubný a mě se v tu chvíli zatemnělo před očima a nevěřila jsem, že Já, které je 23 let a nádor v břiše? :,( Jsem objednaná na vyšetření, aby se rozpoznalo co to přesněji je. Jsem z toho zoufalá a bojím se.
Hlavou mi promítá jestli nepochybil můj gynekolog, jestli něco nepřehlédl… :,(
Mám i nafouklé břicho a nikdy by mě nenapadlo, že…
Prý to ve mě musí růst delší dobu, ale, že ten gynekolog si toho nevšiml.
Mám strach a modlím se, aby to nebyl nádor. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6257
4.9.16 20:45

Uršitě to bude nezhoubné..nedovedu si jinak představit, jak takhle může gyn pochybit 8o a tohle je dost velké pochybení, to nedělal utz??..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.16 20:50

@Andy27 Ne a když jsem žádala utz, tak mi řekl, že ho má nefunkční nebo, že na něm by stejně nic vidět nešlo a že mám vše ok.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.16 20:51

Ahoj, zazila jsem neco podobneho. Hodne bolestivou ms, pak me odeslali na ct.Tam mi rekli: neco tam je, ale nebojte, nemusi to byt zhoubne. Malem me kleplo. Dopadlo to dobre, akorat jsem nemela neco tak velkeho.Mela jsem to nezhoubne ani uz presne nevim, co jsem tam mela. Kazdopadne nejake lozisko endometriozy.Mam 2 deti z ivf. Tehotenstvi tu svini endometriozu leci. Neboj, vse dopadne dobre :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.16 20:54

Děkuji. Také si myslím, že to souvisí něco s endometriozou. Ach jo. :(

• Citovat
  • Upravit
6257
4.9.16 20:55

To je…strašný..normálně bych ho zažalovala, platíš si pojištění a nemáš základní vyšetření…můj gyn při jakém koli problému šahá po utz, :cert: 20 cm..to museli být bolesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
4.9.16 20:55

Od doktora, ktery bezne nepouziva ultrazvuk bych utikala, co by mi nohy stacily 8o A jeste ke vsemu, kdyz jsi mas bolesti 8o Neboj, nikdy nic neni tak horke, jak to vypada… Hlavne se sver do rukou poradnymu doktorovi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
4.9.16 20:56

To stopro..ve 23 letech bych hned nemyslela na zhoubný nádor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35325
4.9.16 21:02

Tu zalobu bych si rozmyslela, nevyhrajes. UZ totiz NENI soucasti preventivni gynekologicke prohidky. Asi by mel byt, aspon obcas, ale proste neni, takze na nej automaticky neni narok.

Ten nador v brise ma byt kde? Na vajecniku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
4.9.16 21:04

Taky pravda tady v čechách ne no 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.16 21:08

@mroe v břišní dutině.

• Citovat
  • Upravit
4140
4.9.16 21:12
@mroe píše:
Tu zalobu bych si rozmyslela, nevyhrajes. UZ totiz NENI soucasti preventivni gynekologicke prohidky. Asi by mel byt, aspon obcas, ale proste neni, takze na nej automaticky neni narok.Ten nador v brise ma byt kde? Na vajecniku?

Mozna neni soucasti preventivky, ale odmitat ho delat, kdyz mela problemy :nevim: A 20 cm utvar by snad doktor mel poznat i po hmatu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
4.9.16 21:24
@Andy27 píše:
Taky pravda tady v čechách ne no 8)

„Tady v Nemecku“ taky ne. Stejne jako v CR si ho lze zaplatit. Nekde ce svete je to jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
4.9.16 21:27

@Pajka89 Ne nezbytne. Zalezi na to kde je ulozen a jak je pacientka konstituovana :-) Mimochodem pokud neni nador v male panvi, ale „nekde v brisni dutine“ tak je dost dibre mozne, ze by ho gynekolog ani pri transvaginalnim ultrazvuku nevidel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
4.9.16 21:30

Nemyslím utz… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie