Nalezeneček malé kotě

61
20.9.14 21:27

Nalezeneček malé kotě

Ahojky všem dnes odpoledne jsem byla s dětmi na hřišti a okolo jelo auto a to zastavilo a z auta někdo vyhodil maléčernobilé kotě(.Opravdu nechapu tu lidskou ohavnost toto udělat(.Kotě jsme chytily a rádi bychom si nechali ale nevim jak s nim postupovat těch pár dnu než si tu zvykne u nás. Na veterinu s nim zajdu v ponděli. Je celé vystresované((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
20.9.14 21:28

@petrasch udělat mu pelíšek a doufat, že dost velké a zvládne to :think: jinak mazlit, mazlit, mazlit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
20.9.14 21:29

A jak je asi staré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
20.9.14 21:30

Měj ho u sebe. Pořád se s ním mazlete. Udělej mu pelíšek a dej ho někam do blízkosti tebe. Dejte mu dobrou baštu, mějte ho v teple, a za chvíli mu bude dobře :-)

• Citovat
  • Upravit
66815
20.9.14 21:31

Máme nalezence. Několik dní jsme ho drželi uvnitř baráku- měl dečku, koupili jsme záchůdek a kočkolit. Krmíme levnými konzervami a granulemi. Po pár týdnech jsme kocourka vypustili ven, na terase má domeček ze starého nočního stolku. Kastrovat jsme ho nechali asi v půlroce, je očkovaný na vzteklinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
20.9.14 21:35

Dejte mu zředěnou tatru neslazenou, přemražený kuřecí nebo hovězí maso, pokud je malé tak existuje kočičí sunar a vývar z kuřete je taky dobrý nesolený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
20.9.14 21:36

Prcek bašti sám pelišek jsme mu udělali z krabice dostal měkký polštářek a na zachudek si už taky došel ale ještě pořád tak smutně mnouká rve mi to srdce i když se ho snažim mazlit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
20.9.14 21:36

Na pití vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.9.14 21:37
@petrasch píše:
Prcek bašti sám pelišek jsme mu udělali z krabice dostal měkký polštářek a na zachudek si už taky došel ale ještě pořád tak smutně mnouká rve mi to srdce i když se ho snažim mazlit

vydržet.. je to mrně, ty vždycky řvou, jak je oddělíš, kor po takovém zážitku. dej mu čas. Pokud baští, bude nejspíš v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
20.9.14 21:37

Jinak dobrý krmivo má royal canin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
20.9.14 21:38

Koupila jsem mu kapsičku pro kotátka a snědl je skoro na posezeni a vodu dostal má misky u pelišku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
20.9.14 21:39
@Black Tears píše:
Jinak dobrý krmivo má royal canin

To není dobrý. To je samá kukuřice a pšenice…

• Citovat
  • Upravit
3800
20.9.14 21:40

@Krasavicaa to mi doporučovali chovatelky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6727
20.9.14 21:40

@Black Tears royal canin kitten je uzasny. Davali jsme ho nasi Berusce, mela po nem nadhernou srst a jine granule uz nechtela :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
20.9.14 21:42
@Black Tears píše:
@Krasavicaa to mi doporučovali chovatelky

Doporučují ho hlavně vetové… mají z toho prachy…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný