Nánožník Pinkie

5.1.13 21:23

Nánožník pinkie

Nemá prosím někdo nánožník od pinkie ten s tou opičkou? potřebovala bych vědět, jestli by dobře seděl na sporťák baby jogger city elite? a jak jste s ním spokojené?
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Baby Jogger City Elite?

Přidejte zkušenost s Baby Jogger City ...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
132
5.1.13 21:31

Bohužel ne, ale dívala si se na internet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.13 21:33
@jana anička píše:
Bohužel ne, ale dívala si se na internet?

Zatím ho na netu nikde na bj elite nevidím, jestli tam sedí. chjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
5.1.13 21:36

Já ho mám a je super, paní má myslím dvě délky, mám ten kratší (55 cm) na quinny buzz a super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.13 21:46
@Kacenka1987 píše:
Já ho mám a je super, paní má myslím dvě délky, mám ten kratší (55 cm) na quinny buzz a super :) [/citace
Super. já teprve budu pořizovat bj elite, tak že nemůžu ani poměřit. Kéž by tam pasoval.Moc se mi líbí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
5.1.13 21:57

Já ho mam a je výborný, mam ho na Cybex Callisto, jen by mohl být trochu delší, nevím, jestli byla možnost více délek, každopádně značku Pinkie můžu jen doporučit :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.13 22:45
@MR píše:
Já ho mam a je výborný, mam ho na Cybex Callisto, jen by mohl být trochu delší, nevím, jestli byla možnost více délek, každopádně značku Pinkie můžu jen doporučit :pankac: :pankac:

prosím tě a můžeš mi ho přeměřit? na stránkách uvádějí cca 60×60 tak by mě zajímalo kolik to je přesně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
6.1.13 13:44

No ta délka je těch 60cm a šířka v nejširším místě mi to vychází tak na 55cm, ale je to přibližně, mam ho přidělaný na kočáru a neměří se to nejlíp… Jak máš staré dítě? Mému budou dva roky a v pohodě se tam vejde i s botama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.13 13:51
@MR píše:
No ta délka je těch 60cm a šířka v nejširším místě mi to vychází tak na 55cm, ale je to přibližně, mam ho přidělaný na kočáru a neměří se to nejlíp… Jak máš staré dítě? Mému budou dva roky a v pohodě se tam vejde i s botama..

moc děkuji. Synovi je teprve půl roku, tak že je fajn že vydrží aspon do dvou let. Myslíš že i déle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
6.1.13 13:54

Já pevně doufám, že i déle, je tam psáno do tří let a my ho kupovali na podzim, takže doufám, že min. do jara ho užije,,, jsou tam tři druhy, ten úplně nezateplený, pak středně teplý a hodně teplý, my máme ten středně… a ještě mu pod něho dávám i deku.., kočárek na který ho používám je poměrně úzký a jde tam krásně, zkoušela jsem ho dát na sporták a tam moc nepasoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.13 20:45
@MR píše:
Já pevně doufám, že i déle, je tam psáno do tří let a my ho kupovali na podzim, takže doufám, že min. do jara ho užije,,, jsou tam tři druhy, ten úplně nezateplený, pak středně teplý a hodně teplý, my máme ten středně… a ještě mu pod něho dávám i deku.., kočárek na který ho používám je poměrně úzký a jde tam krásně, zkoušela jsem ho dát na sporták a tam moc nepasoval

No já právě nevím, jestli vzít ten středně telí nebo ten nezateplený? chci ho používat i třeba v chladném léťěpodzim a jaro. Prostě jak bude pořeba. A ten středně, myslíš že to nějak to dítko hřeje? nebo to nijak nepociťuje? jinak já ho chci na bj elite, ale ozvala se mi v diskusi holčina, že ho na elite má. Přitom je to jeden z nejprostornějších sporťáků. Ale asi v tomto případě nejde o velikost sedu a lůžka. A na jaký jsi ho zkoušela dát sporťák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
6.1.13 20:51

No on mi tam moc nepasoval na šířku, máme Concord Fusion a nešlo mi to tam ani moc připnout… Přijde mi, že na užší kočárek sedne lépe… škoda, že se to nedá někde vyzkoušet, vid? ono je to těžké to takhle odhadnout… Jinak nemam srovnání, jak jsou ty ostatní teplé, tenhle nějak udrží teplo, ale moc nehřeje, takže když mu tam dám ještě deku a on je dobře oblečený je to ok i v mrazech, hodně už i sám běhá… pro mimčo bych ale v mrazech nechala zimní fusak a ten nánožník bych vzala asi ten slabší na jaro a podzim… ale záleží no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.13 20:59
@MR píše:
No on mi tam moc nepasoval na šířku, máme Concord Fusion a nešlo mi to tam ani moc připnout… Přijde mi, že na užší kočárek sedne lépe… škoda, že se to nedá někde vyzkoušet, vid? ono je to těžké to takhle odhadnout… Jinak nemam srovnání, jak jsou ty ostatní teplé, tenhle nějak udrží teplo, ale moc nehřeje, takže když mu tam dám ještě deku a on je dobře oblečený je to ok i v mrazech, hodně už i sám běhá… pro mimčo bych ale v mrazech nechala zimní fusak a ten nánožník bych vzala asi ten slabší na jaro a podzim… ale záleží no..

děkuju :kytka: no, já mám na zimu vyhlídlí fusak kaiser, tak že to už by snad nebyl ani nánožník potřeba. Ale příští zimu bude synovi rok a půl, tak snad bude s fusakem stačit :think: hold bych když tak kouila ještě nějaký. No je to blbí když se to nedá nikde vyzkoušet. My tu ani nemáme obchody s kočárkama, jsme malé město. Já hlavně ani ještě ten kočár doma nemám, budem ho teprve kupovat, až prodáme byt.Ale klukovi je teď 5 měsíců, bude mu teď 28.ledna půl roku, tak že stejně máme zatím čas. Ale zatím se poohlížím a pokud byt prodáme brzo, tak objednám hned, páč už se táák těším. Jsem kočárkový maniak :mrgreen: ale jinak do jara máme čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.1.13 21:01
@MR píše:
No on mi tam moc nepasoval na šířku, máme Concord Fusion a nešlo mi to tam ani moc připnout… Přijde mi, že na užší kočárek sedne lépe… škoda, že se to nedá někde vyzkoušet, vid? ono je to těžké to takhle odhadnout… Jinak nemam srovnání, jak jsou ty ostatní teplé, tenhle nějak udrží teplo, ale moc nehřeje, takže když mu tam dám ještě deku a on je dobře oblečený je to ok i v mrazech, hodně už i sám běhá… pro mimčo bych ale v mrazech nechala zimní fusak a ten nánožník bych vzala asi ten slabší na jaro a podzim… ale záleží no..

ještě jsem zapoměla napsat, že bj elite je trojkolka, třeba to na trojkolky bude pasovat líp, než na ten tvůj sporťák. No uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
14.3.13 21:43

Ahoj, nevíte prosím někdo, jestli tento nánožník pasuje na Jané Slalom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí