Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte maminy, potrebovala by som poradit, asi som sa zamilovala do tohoto kocarku http://www.ceskemiminko.cz/…-3-Tour-2012 a chcela by som vas poprosit, že ci niektora s nim nemate skusenosti(alebo vasa znama:) dakujem
![]()
Ahojky, já mám Terix 3 Tour už 18 měsíců v provozu a naprostá spokojenost! Nikdy bych jiný nechtěla. Je ultra lehký, skladný a má velkou korbu. Centrální pružina krásně houpe miminko, vestavěná ruční brzda je příjemná obzvláště v létě, když mám na nohách třeba žabky. Střecha na sporťáku krásně miminko kryje před sluníčkem, pro nás je tím nejlepším kočárkem na světě ![]()
Ahoj
a este som sa chcela spytat, ci ti nevadi, že to nema dolu košik ( na nakupy a pod) ![]()
Já tam teda košík normálně mám
http://www.baby.patron.eu/…estavy/terix
Verunka Leunka:
chci se zeptat přední kolečko je nafukovací nebo plastové? Já si chci kupovat terix 4,a ten má přední plastové, máme ho objednaný tak snad jsem vybrali dobře
A u trojkolky máte vestavěnou ruční brzdu? To 4kolka nemá ![]()
Podvozek u Terixe trojky, má přední kolo také gumové nenafukovací, jako je tomu u čtyřkolky. Jen ta trojkolka má to přední kolečko větší, než jsou ty dvě u čtyřkolky. Co se týče brzdového systému zabudovaném v podvozku, tak je to stejné u obou podvozků. Liší se opravdu jen tím, že čtyřka má o kolečko víc ![]()
Ajooo, děkuju. Tu brzdu vlastně myslíte na boku, tím, že není dole v podvozku a nemusí se zatahovat nohou-už to chápu
No mám objednaný terix 4,pořídili jsme na veletrhu v Brně, tak se těšíme. Jak říkáte je lehoulinký a skladný, tedka už je to mimčo at mužeme jezdit ![]()
To znám, taky jsem tu trojku měla hodně brzy a nemohla se dočkat, až s ním poprvé vyrazím na procházku. Je to kočárek mých snů! Strašně ráda s ním jezdím nejen já ale i zbytek rodiny. Tak přeji ať už máte mimi brzy u sebe, je vše v pořádku a užíváte si pak každou procházku s Terixem ![]()
Děkuji
Máme ještě čas 4 měsíce, ale snad to uteče
Už se těšíme. Jsem ráda za to, že jste mi napsala ohledně terixu-já totiž nikde nenašla diskuze a tak mám pocit, že asi se moc nekupuje. Ale jedině dobře, alespon nepotkám na procházce např. jako kočáry od Taka
ty nesnáším. mějte se pěkně ![]()
No on se kupuje ale né tolik, když stojí tolik
Já jsem právě také ráda, že se s Terixem tolik nesetkávám, budí totiž docela dost pozornost, když s ním někam jedu, zvlášť, když jedno z mých hlubokých lůžek bylo žluté barvy. S tím jsem jezdila nejradši
Nechtěla bych kočárek, který má každý druhý, ať je to Tako, či X-Lander ( i když je taky moc krásný)
tak se mějte krásně!!
Holky, jaký názor máte na sporťák od Patrona Terix 3? Co ta nemožnost polohování do lehu (pouze naklápění) a jak jste spokojené s jeho prostorností? Prý je na zimu s fusakem malý
Vyvraťte mi některá tahle dvě mínuska, protože jsem se do něj zamilovala a nechce se mi jít do již zmiňovaného X-Landeru, kterýho má každý, ale bohužel je mým druhým favoritem ![]()
@JMóňa Ahoj, já chci taky kupovat Terixe… moc se na toto téma nekomunikuje, zkus napsat svůj dotaz i tady a popř. si pročti diskuzi, třeba tam bude odpověď na tvůj dotaz ![]()
https://www.emimino.cz/…ix-4-143825/
Ahojky, od nové kolekce dělá Terix také polohovací sporťák (zvlášť nohy, zvlášť záda). Já tedy spíš upřednostňuji klasické Ergo, které bylo doposud, ale proti gustu
Jinak sporťák malej rozhodně není, dcerka v něm jezdila ještě ve dvou a půl letech. ![]()
Diky za info i za odkaz na plodnou diskuzi. Zajedem urco na ten veletrh.To rozhodne. Já jen doufám, že i naživo bude takovej, jak ho tady i v ostatních diskuzich chvalite. Jinej už hledat nechci, Terix teoreticky splňuje veškerá moje kritéria ![]()