Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky máte někdo zkušenost s kočárkem PAtron Terix 4, konkrétně typ 2012 nebo už i 2013 rok. Mám ho osahaný a objednaný, ale ještě by mě zajímal váš názor na něj
Moc děkuji za vaše názory ![]()
Konkrétně s tímto ne, takže neporadím, ale měli jsme od Patronu Apollon Alux, dělají moc dobré a kvalitní kočárky. Jen kdyby nebyla tak těžké, měla bych ho nejradši ještě teď.
Tak my máme na objednávání ještě dost času, ale taky sem nad ním přemýšlela, i když nakonec asi zvolíme Falco s podvozkem delta 4 do terénu, a podvozek delta 3R do „civilizace“. Jakou ste si vybrali barvu?:) mě se na terixu hrozně líbí ten podvozek v bílé barvě
doufám, že pak napíšeš jak se vám s ním jezdí ![]()
@nikol.ondrášovka
děkuji
právě tento je leholinký skoro jako pírko, kamarádka má Jané a ten bych řekla je o dost těžší. Já sem totiž hrozná, něco se mi líbí, ale stejně pořád hledám detail aby byl super na 100% Máme ho objednaný, takže určitě ho budeme mít, jen se bojím aby mě třeba ěco nesklamalo-ale ono v ndešní době co je 100%,že ![]()
Já měla Kočárek Patron Fenix F4 Tour 2012 a jako je velkej, ale těžkej, takovej těžkej na ježdění, nevyhovoval mi, prodala jsme ho
@Annytha ten muj bývalý měl asi 14kg nebo 12, už nevím, ale golfky teď mají 7
Já to musela tahat do patra, takže ní těžké jako těžké ![]()
Máme objednaný právě podvozek sněhově bílá a černá korba a i zbytek černý
Ty kola jak jsou stříbrný uvnitř, tak je to krásná kombinace-ani bych neřekla česká výroba
Manžel chtěl černou barvu, tak doladím barevnou hračkou a dekou a bude
No my jsem na vesnici, ale zase takový terén tu není a stejně budu většinou ve městě, takže 4kolka zrovna Terix si myslím, že bude o. k. jen se bojím těch předních plastových koleček. A trojkolka byla na mě moc holá, byla jsem právě na veletrhu v Brně, takže osahaný je řádně. Určitě dáme vědět, ale budeme ho využívat až v srpnu. Jo a cena je 19 tisíc s taškou a slídou, dali nám slevu na 15tisíc a dovezou ho až domů ![]()
@nikol.ondrášovka
jejda, naštěstí nebudu muset do patra. máme dům bez schodů. Podvozek složený je bombasticky malinkatý, takže se vejde malinkého auta, ale máme větší auto, takže bez problému. Píší váha 12 kg ale nepřišlo mi to moc opravdu
@Annytha tak můj měl dokonce 15kg
oona ta váha pak nenápadně přibývá s dítětem ![]()
@Fey díky za poznatek, uz sem ho v krámě zkoumala, naštěstí nejsem žádný tintítko tak mi snad hmotnost nebude dělat takovým problém, a jako auto máme dodávku, tak tam se snad se svoji velikosti bude vejít ![]()
@Annytha Jee tak my máme taky az na srpen, ja teda zvažuju modrou nebo zelenou barvu, a tím, ze chodime hodne s psiskama po polnich cestach a podél řeky tak pro nás asi bude lepší ta 4kolka, a hlavně ( výmysl mé lenosti) když budem mít dva podvozky tak ctyrkolu nebudu muset každy den čistit od bahna a do města vezmu jen 3ku
Kdyby sme měli terixe tak po venčení kolem nej jen běhám s hadrem aby bílá bílou byla ![]()
Tak to je mi jasné s tou váhou plus dítě, myslela jsem srovnáním prázdného kočárku s tím Jané, a i ve srovnání s takem Alive-ten jsem měli na poslední místě a i za cenu 12tisíc bych ho nekoupila-je to tuctovka.
To je super, že taky čekáte v srpnu
No my taky nepatrný terén, ale přes pole s pejskama nechodíme-teda já ne ale manžel ano, máme bernáka a maltézáka, takže vždy kompromis kvůli tomu malému bílému
Mám i na dvůr už kočár asi 18 let starý, tak ten to bude jistit kdyby náhodou musel být ten terén.
@Annytha starej dobrej houpací kočár s kolama velikosti pizzy projede určitě všude
taky máme takovej u našich, ale mamka se ho nevzdá
bude v něm prej houpat prcka na balkoně, aby se nemuselo s kočárem pořád po schodech nahoru a dolu
musely sme ho sehnat když hlídala kámoše holčičku každej tejden, a ted na něj nedá dopustit a dokud se nerozpadne tak ho nevyhodí ![]()
přesně tak, dobrej starej houpací-my ho máme od známe. ty po nás třicetileté už asi neexistují, nebo nevím kam se poděl po mě
. Jinak terix 4,má pružinu pod korbou a jde s ním mírně houpat
takže to mě taky oslovilo, a opravdu trochu houpe ![]()
@Annytha jeste chvili si s tebou budu psát a místo trojkolky do civilizace budu chtít stejne terixe
mě se ta bílá tak líbí ![]()
@K9Girl
Stejně nejlepší je to pořádně osahat, každému vyhovuje něco jiného. Já se do něho zamilovala a do té bílé taky, jen chci zůstat právě nohama na zemi abych pak ještě v reálu s dítěten nebyla zklamaná. Ale snad nebudu, není to žádný plast tak snad za ty peníze odpovídá-když srovnám Janí slalom(plast-vrže) a nebo concord(plast-vrže) a peg-perego(malá korba,4kolka plast-vrže) tak terix jednoznačně vede
A tak jsem asi vybrali dobře, že :- at terix nebo jiný podvozek, navíc terix má taky 3kolku
i v bílé barvě ![]()