Kočárek, který se (ne)vejde do Kia ceed

1577
15.3.13 15:26

Kočárek který se (ne)vejde do Kia ceed

Maminky brzy se začnu koukat po kočárcích a zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s konkrétními značkami kočárků, zda se vejdou (nevejdou) do kufru Kia ceed. Máme klasický kratší model, ne SW. Děkuji za vaše příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
15.3.13 15:30

No, asi budeš trochu omezená výběrem, ale třeba co já vím, tak kámoška narvala ten obyč Tako s předníma otočnýma kolečkama do kufru krátké Felicie, podle mě velikostně srovnatelný. Sice ten musela sundat kolečka a poladit totam, ale dalo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
15.3.13 16:22

Mam stejne auto vejde se mi casualplay S4 a vesel se mii kamosky polak… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
15.3.13 16:26

@Moni25 Děkuji za příspěvek…my měli Felicii a Kia má kufr dle parametrů větší a prodavač říkal, že nemá problém tam dát kočárek. Ale raději zjišťuji. Nevím jak moc budou ochotni mi třeba v obchodech dovolit, abych to vyzkoušela. Jen tak mimo téma - jak jsi s tímto autíčkem spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
15.3.13 16:30

@LendulkaM V dobrem obchode by Ti bez problemu meli dovolit dat kocar do auta… ;)
Jinak ja mam Kiu uz ctvrty rok… Je to druhe auto do rodiny, prevazne jezdime manzelovym sluzebnim. Spokojena jsem, mam teda 1.4 v benzinu, tak to obcas naplneny hur jede ale nic strasneho…
Zatim jsem popravde nenasla zadnou chybu jen znova uz bych kupovala delsi verzi, ale na tu tenkrat nebyli penizky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
15.3.13 16:37

@Moni25 My máme také 1.4 benzin, máme ji chvíli, tu novější verzi. Já jsem z toho SW měla obavy, že už by to na mě bylo moc velké, jsem malý prcek :lol: No a ještě že jsme ji nekoupili, protože už bych asi nezavřela garáž :lol: Jinak jsme také spokojeni, tak snad bude vše ok. Jediné co mě moc nenadchlo, je zadní parkovací asistent. Manžel ho chtěl a má to blbý zvuk a mám pocit, že občas stačí aby přeletěla „moucha“ a pípá :lol:…Máme ho domontovaný, takovou krabičku. Jinak moc děkuji za Tvůj názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí