Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky brzy se začnu koukat po kočárcích a zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s konkrétními značkami kočárků, zda se vejdou (nevejdou) do kufru Kia ceed. Máme klasický kratší model, ne SW. Děkuji za vaše příspěvky.
No, asi budeš trochu omezená výběrem, ale třeba co já vím, tak kámoška narvala ten obyč Tako s předníma otočnýma kolečkama do kufru krátké Felicie, podle mě velikostně srovnatelný. Sice ten musela sundat kolečka a poladit totam, ale dalo se.
Mam stejne auto vejde se mi casualplay S4 a vesel se mii kamosky polak… ![]()
@Moni25 Děkuji za příspěvek…my měli Felicii a Kia má kufr dle parametrů větší a prodavač říkal, že nemá problém tam dát kočárek. Ale raději zjišťuji. Nevím jak moc budou ochotni mi třeba v obchodech dovolit, abych to vyzkoušela. Jen tak mimo téma - jak jsi s tímto autíčkem spokojená?
@LendulkaM V dobrem obchode by Ti bez problemu meli dovolit dat kocar do auta… ![]()
Jinak ja mam Kiu uz ctvrty rok… Je to druhe auto do rodiny, prevazne jezdime manzelovym sluzebnim. Spokojena jsem, mam teda 1.4 v benzinu, tak to obcas naplneny hur jede ale nic strasneho…
Zatim jsem popravde nenasla zadnou chybu jen znova uz bych kupovala delsi verzi, ale na tu tenkrat nebyli penizky…
@Moni25 My máme také 1.4 benzin, máme ji chvíli, tu novější verzi. Já jsem z toho SW měla obavy, že už by to na mě bylo moc velké, jsem malý prcek
No a ještě že jsme ji nekoupili, protože už bych asi nezavřela garáž
Jinak jsme také spokojeni, tak snad bude vše ok. Jediné co mě moc nenadchlo, je zadní parkovací asistent. Manžel ho chtěl a má to blbý zvuk a mám pocit, že občas stačí aby přeletěla „moucha“ a pípá
…Máme ho domontovaný, takovou krabičku. Jinak moc děkuji za Tvůj názor ![]()