Kočárek Depemo Targast

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
478
13.3.13 16:54

Kočárek Depemo Targast

Ahojte maminky, po zvažování všech pro a proti jsme se v prodejně nečekaně nerozhodli pro předem zvolený kočárek, ale koupili jsme Depemo Targast, který splňoval všechny požadavky, které jsme na kočárek měli. Přijeli jsme domů a já zjistila, že na tuto trojkombinaci na internetu nenajdu jedinou recenzi. Pouze na předchozí model od Depema a to je ALPIRON. TARGAST je ALPIRONU trochu podobný, ale v lecčems mi přijde ještě šikovnější. Poměr kvalita/cena se tak u nás přiklonil k lehoučkému targastu (budu tahat do třetího patra). Máte někdo také TARGAST a nějakou zkušenost s ním? Mám teď pocit, že jsem jediná, kdo jej má :-) Předem díky za info!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Depemo Targast?

Přidejte zkušenost s Depemo Targast
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
bacousek
25.3.13 11:08

Hurááá

Ahoj, :mavam: ani nevíš, jakou jsi mi udělala radost :D. Byli jsme se podívat v Malvíku a taky se nám tam targast moc zalíbil :potlesk:. Já se do něj naprosto zamilovala a říkala si, jak je lehoučký, praktický na manipulaci a protože ho budu taky tahat do třetího patra, tak jsem z něj byla fakt u vytržení. Ale jak říkáš, na internetu není jediná recenze… My do něj asi půjdeme, do světle modrého :hug:. Ale můžu Tě poprosit, jestli bys na něj po zkušenosti něco málo neprozradila? Je to úplná novinka, tak snad budeme obě spokojené, my ho totiž téměř jistě taky koupíme…

• Citovat
  • Upravit
45
25.3.13 11:12

pardon

Zaregistrovala jsem se a přispěju, abyses mi neztratila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
26.3.13 12:15

Ahoj :lol: Tak to mám radost, že tu je taky někdo, kdo jde trochu do rizika :-) Já už ho doma mám a jsem z něj stále unešená a každý den ráno se na něj hned běžím podívat, jestli je stále tak super… manipulovat s ním je fakt hračka a v pohodě s ním zvládám sama všechny úkony, co mi přijde šikovný. Nemluvě o tom, že se s ním dobře a snadno jezdí. V podstatě jedinou obavu mám z toho, aby vydržely plasty a nezničily se příliš rychle při neustálém vyndavání a nasazování korbičky, ale na druhou stranu: to je v podstatě riziko u každého kočárku do cca 20.000,– Kč. Budu rodit cca za dva měsíce, tak potom určitě podám zprávu, jaké jsou první zkušenosti - pokud tedy nemáš termín dřív, než já :-) My kupovali celou trojkombinaci a v krémové barvě. Pokud jej koupíte, tak dej vědět, budu pak ráda za jakékoliv info :-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.3.13 12:25

ahoj

My máme termín až na samotném konci července. Vybrali jsme 4 kočárky do užšího výběru a postupně krásně odpadají. Nejdřív jsme šli po doporučeních kamarádů, takže firkon verano long a maked lucky a na internetu se nám líbil ještě euro cart passo. Ale pak jsme jeli jen tak na kukačku do Malvíka a tam nám padl tenhle. A jak jsem zkusila, jak je lehoučkej, že jednou rukou můžeš odjistit a druhou zvednout korbu a nepotřebuješ mačkat naráz 4 čudlíky, tak jsem se fakt zamilovala… Vymyslela jsem asi tisíc otázek a odpověď na všechny byla :„ano, má i tuhle funkci“. lucky je těžkej, firkon sice veliká korba, ale taky těžší… A na všechny na tu manipulaci potřebuješ 3 ruce. A manžel vpodstatě říkal, že neví, jak já, ale on už je rozhodnutej, takže to vidím taky na tenhle kočárek… Mohla bych Tě poprosit, jestli bys ho nezkusila změřit? Korbu - délka, šířka, hloubka, výška korbičky od země a délku a šířku sportovní korby? Moc prosím prosím… My ho viděli v tom Malvíku, ale na internetu jsou na 100 % špatné hmotnosti, tak nechci spoléhat ani na ty míry… Čekáte kluka nebo holku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
26.3.13 12:34

Mně taky definitivně přesvědčilo především to, že mi stačí dvě ruce na vyndavání korby, u ostatních kočárků jsem musela mačkat spousty čudlíků a přecházet pak druhou stranu, do toho se na tý první straně něco zaseklo - no děs :-) představa, že pak to budu řešit třeba se sedmikilovým miminkem - to by se ze mně asi stal cholerik :-) Čekáme kluka a oba jsme s manželem docela dost vysocí, takže jsem právě hledala také takový kočár, co bude mít dostatečně dlouhou a širokou korbu, aby v něm bylo malýmu co nejdýl dobře. Chvilku vydrž, jdu měřit :-) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
26.3.13 12:34

Koho čekáte vy? :-) Vlastně asi taky kluka, když jste vybrali bleděmodrou, což? :-) 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.3.13 12:41

jojo

Přesně, bude to klučík. Strašně se těším, až ten kočárek objednáme a pak budeme čekat, až dorazí. Chci ho objednat trochu dopředu a uskladnit u našich, ale zase ne moc dopředu. Můžu se zeptat, Vy jste si ten kočárek vybrali v obchodě a hned odvezli? Nebo objednali na internetu? A kde jste ho koupili, jestli se můžu zeptat :-). Začínám mít obavu, abychom všeho nakoupili dost, ale ne moc :D no bude to veselé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
26.3.13 12:44

Tak: měřila jsem vnitřní část hluboké korby (z venku to je prostě o pár centimetrů víc :-) Délka je 79cm, šířka (uprostřed v nejširším bodě) je 36 cm a výška 25 cm - je uvnitř hodně měkkounkej, takže tam je ještě tak centimetr až dva vůle :-) ale tohle jsou stejně v podstatě ty největší rozměry, co kočárky mívají :-) a zespoda je dolní díl korby od země vzdálen 57 cm. Sporťák teď, bohužel, nezměřím, protože je uložen v igelitu na půdičce, kam jej ukládal manžel. S tím svým óbr břichem se tam drápat nebudu a manžel je teď na služebce, tak leda až se vrátí :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.3.13 12:52

Děkuju moc. Jsi poklad. To neva, počkej, schválně zkouknu, jak to odpovídá tomu internetu. Tam píšou 77×34, takže to má ještě o dva cm víc… Super… :D a kde jste ho kupovali a vezli jste si ho hned domů? Jo, prosím Tě. ta sportovní korba je ze stejného materiálu jako bouda, viď? Není to samet nebo tak něco. V tom Malvíku totiž měli ten šedivej a ten byl ve sportovní verzi plyšovej, co je blbost podle mě… A ty ostatní jsem si moc neprohlížela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
26.3.13 12:52

Ty jsi taky prvorodička? Že mám podobné obavy… :mrgreen:
My jej koupili cca tedy deset týdnů před porodem a byla to trochu náhoda, jeli jsme prostě do Malvíku kouknout na nějaké kočárky, které jsem si vytipovala na netu, abych je zkusila v praxi a nakonec jsme u každého zjistili, že nám něco nesedí. No a objevili jsme tam nečekaně targast, který seděl vším, jen jsem si jej na netu nevšimla, protože na něj právě ještě nejsou recenze. Tak jsme původně mysleli, že jej objednáme pak přes internet (už proto, aby byl levnější), ale ten den měli zcela náhodou (a to jsme vůbec nevěděli), 20% slevy na kočárky, takže jsme jej vzali rovnou, protože nás vyšel takhle nakonec levněji, než přes net a nemuseli jsme pak řešit, jestli jej po cestě někde někdo nepoškodil atd. Myslím, že je hloupost zmatkovat na začátku těhotenství, začala jsem vše pomalinku zjišťovat a řešit tak cca právě těch deset týdnů před termínem (jestli látkové plíny nebo jednorázové, jaký prací prášek, jaký olej na miminko atd.) a postupně to tak nějak kupuji, ale moc to nepřeháním, protože si myslím, že po porodu pak zjistím, co je potřeba a to se případně dokoupí, je blbost mít narvaný skříně a pak toho většinu nevyužít :-) Na druhou stranu si myslím, že je dobrý mít základní věci (jako třeba kočárek, postýlku a věci do porodnice) vyřešený tak 6 týdnů předem. Mám dost kamarádek, co nečekaně rodily o dva měsíce předčasně a kolem nedonošených dětí se musí běhat ještě víc. Nemohly pak shánět vůbec nic a byl to pro ně docela stres. Je určitě příjemné přijít z porodnice a vědět, že nemusíš v prvních třech týdnech nic řešit a soustředit se jen na miminko, vlastních starostí bude mít člověk určitě dost a dost :-) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
26.3.13 12:53

Sportovní korba je ten samý materiál - takový omyvatelný šusťák :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
26.3.13 12:55

Ty dva centimetry navíc jsou dány tím, že jsem malinko zatlačila na tu vycpávku - je fakt měkká a má minimálně tři centimetry, takže oni to měří asi jen k ní, ale až jej koupíš, tak uvidíš sama, že je to fakt jeden z nejprostornějších kočárků - na to jsem dávala fakt bacha, protože kamarádce právě kluk v malé korbičce rychle vyrostl a museli pak shánět jinou hlubokou korbu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
26.3.13 12:58

A dost informací seženeš právě na těchto stránkách od zkušenějších maminek - v začátcích mi to docela pomohlo se trochu zorientovat a zjistit, co vlastně asi tak budu chtít já :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
26.3.13 13:11

jéééé

Já Tě znám!!! My byli v Malvíku taky tu sobotu, omylem jsme se tam dostali, jen na okuk kočárků. Prošli jsme obchod, zkysli u targastu a pán říkal, že ještě měli béžovej, ale že ten už někdo ten den koupil. Tos byla Ty!!! :-) ano, taky jsem prvorodička. Spoustu věcí mi poradily kamarádky. Taky zatím řeším, jestli látkové nebo jednorázové plínky. Ale s práškem jsem rozhodnutá, že půjdu do lovely gelu. Jinak rada mojí kamarádky nepořizovat všeho moc, ale od všeho aspoň několik kousků ano, abys zas nemusela furt prát. No, jestli máš balkon a v létě Ti to bude schnout, tak asi nevadí, ale my třeba nemáme a v bytě nám to moc neschne, takže všechno asi budu muset prát a čekat na uschnutí dýl, takže si asi budu muset pořídit víc věciček na převlíkání :D. Ale stejně nechci plašit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí