Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Depemo Targast?
Přidejte zkušenost s Depemo TargastNakonec jsme ho koupili v Maxim kočárky. Jsou z Přelouče. A jsou úžasní. Fakt zajistili, co se dalo (už jsme skoro mysleli, že je to nemožné) a dodací lhůta kočárku 14 dnů. Jakýkoli problém nebo dotaz zodpověděli do několika max. desítek minut… ![]()
@Klarinetka2 no, on totiž pan Faukner dodal do Malvíku několik bezchybných kočárků, které jsou tak, jak mají být. Ale když jsme si objednali jinou barvu, tak nastal problém… Nehledě k tomu, že v Malvíku nám dali poprvé ten kočárek v několika pytlích, a pak se omlouvali, že to balení neotevřeli, že to nezkontrolovali… Jo, prdlajs… Teď nám kočárek přišel skutečně v původním balení. V jedné krabici!!! Všechno zvlášť zabalené, loga výrobce… Takže museli v Malvíku vidět, že je ten kočár v nepořádku, ale nikoho to nezajímalo… Ani v Malvíku, ani Depemo… Vím, že se opakuju, ale holky, jestli ho chcete zkusit, zajeďte si ho klidně prohlídnout, ale pak objednejte jinde!!! Po dvou měsících nedokázali vyřídit vůbec nic a navíc ta „ochota“
![]()
já jsem z Přelouče a právě že jsem jim psala a pán mi napsal ještě ten den asi do hodinky že není problém se na něj přijet podívat akorát bude v jiné barvě než ho chceme my ![]()
@bonbonek3 v tom případku neváhej a nakupuj tam… a barvu si zjistíš i na netu… Výrazně se to od originálu neliší… Spíš si ho zkusit, jestli je všechno vyhovující pro Tvé potřeby… Ale já na něm zatím nenašla žádnou chybu… I když jezdit budem až tak za 3 týdny… Ale myslím, že prďola tam bude naprosto spokojenej ![]()
To je teprve znamka kvality:-). Dneska jdu k nasim, tak se muzu s kocarkem ponunat:-D
Ahojky holky můžu se zeptat jaký jste si do Depemo Targast koupili fusak? Budu mít mimčo v únoru a nějak nevím co si koupit za zimní fusak =(
Můžete prosím některá poradit? Moc děkuji =)
@piskudlinek Ahoj, já měla fusak od mámy ještě po mně, úplně obyčejný - výhoda depema je ta, že je hodně široký i dlouhý, takže se ti tam vejde skoro cokoliv a to je prima - my to tedy oceňujeme, protože náš Šimon je kus chlapa a hluboké korby jiných kočárků mu jsoiu v tuto chvíli už malé, jsem ráda, že máme depemo:-)
@bacousek Ahoj, tak jakpak jste na tom? Jak se máte? Porod v pohodě? Jezdíš s kočárkem?
Mě by jen zajímalo proč k tomuto kočárku nemužu sehnat rukávník ![]()
@bonbonek3 tak to ti neporadim, nesháněla jsem a neřešila, zkus se obrátit na výrobce ![]()
Ahoj holky. Chtěla bych se zeptat, jak jste s kočárkem spokojené?
Také uvažuji o jeho koupi. Děkuji moc za odpověď. Žanet
Tak jsme si to zjístila a jde to k tomu objednat rukávník i fusak ![]()