Kočárek Depemo Targast

Máte zkušenost s Depemo Targast?

Přidejte zkušenost s Depemo Targast
Napsat příspěvek
Velikost písma:
478
13.10.13 18:25

My ho kupovali v Malvíku: měli zrovna nějakou akci, takže i s autosedačkou a veškerým příslušenstvím vycházel na 9.600,– Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1538
13.10.13 21:07

No tak to já ho vemu přes net našla sem i jiný verze bez kytek, ale to v malviku vypadá jinak než na stránkách lonex a byla bych nerada aby kolem toho byly naky tahanice jak sem tu četla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
14.10.13 08:36

@Domíisek
jj přesně moje švagrová čekalal u nich na objednávku skoro tři měsíce a když jim tam napsala že to ruší že tohle nemá smysl tak najednou to šlo a a zboží přivezli takže malvík NE!!
my si kočárek bdueme objednávat z Přelouče http://maxim-kocarky.cz/
majitelé velmi příjemní všechno ukážou a zodpoví takže jednoznačně tady a maj tu taky verze bez kytiček. a mužeš si u nich kočárek nechat jak dlouho budeš potřebovat než si pro něj dojedeš nebo ti ho přivezou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1538
14.10.13 09:48

@bonbonek3 tak přesně přes ne chceme objednávat maj v nabídce i rukavnik :) jen škoda, že to mám tak z ruky takže zkoušet budu až mi přijde…objednávat budu tak v půlce listopadu ať ho v prosinci máme a kdyby náhodou něco ať stihnem vyřešit rodit mám začátkem února

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
14.10.13 09:57

@Domíisek
jj rukávník maj ale není to přímo k tomuto kočárku což mě trochu zamrzelo protože za něj chtějí 299,– já si našla urkávník od emitexu.cz béžovej za 180,– už ho mám doma a k moka sedí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1538
14.10.13 10:20

Není jo já myslela, že když ho maj v nabídce tak je k tomu tak to si objednam jinde ten rukavnik. @bonbonek3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
14.10.13 10:42

@Domíisek
jj byla jsem tam před týdnem na prodejně přímo a ptala jsme se tam na to a ona nn to není přímo ke kočárku ale že se pokusej ho sladit kekočárku tak jsem si řekla že si ho koupim jidne na emitex.cz 181,– ale já to teda koupila bez poštovného na veletrhu v praze takže ono to výjde asi na stejno plus poštovné…takže je asi jedno kde se veme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1538
14.10.13 10:51

@bonbonek3 tak já jim budu stejně psát mail, kvůli tomu jestli opravdu ten sedivej vypadá jak na obrazku u nich a na stránkách lonex vypadá stejně, ale v malviku jinak tak se chci ujistit, abych pak nebyla zklamaná se rovnou zeptám i na ten rukavnik, ale ten mám možnost koupit levněji u nás v obchodě s kocarkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
14.10.13 11:36

@Domíisek šedejs te vybrali s kytičkama? nebo bez kytiček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1538
14.10.13 11:42

@bonbonek3 ten bez kytek…příteli se víc líbi ta druhá varianta a mě vlastně taky…obě ty varianty šou pěkný a nevšední u nás sem s tím zatím nikoho neviděla. No a nebo ten hnedej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
14.10.13 11:48

@Domíisek
tak ten bez kytek sjem viděla na živo v béžové barvě mám ho dokonce vyfocený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1538
14.10.13 11:56

@bonbonek3 a byl ze stejnyho materiálu a plnejma koleckama???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
14.10.13 12:00

@Domíisek
pošlu foto momentík je tam otevřená střecha prto je tak nízko jako sklopená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
14.10.13 12:00

Ukazovala nám paní totiž větrání že se dá udělat ze zadu tohle je focené přímo maxim-kočárky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1538
14.10.13 12:50

Jojo díky tomuhle sem přišla na lonex je krásnej jen si myslím, že by byl hned spinavej @bonbonek3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí