Kočárek Depemo Targast

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Depemo Targast?

Přidejte zkušenost s Depemo Targast
Napsat příspěvek
Velikost písma:
478
10.12.13 13:06

@bonbonek3 hned se urvali karabinky - nezvládli ani minimální zátěž. Tak jsme koupili za deset korun bytelnější a od té doby je jinak taška v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
15.12.13 12:39

:srdce: :srdce: :srdce: tak už mi taky dorazil:-)barva L-01 opravdu nádherná :srdce:..myslím, že u nás ve vesnici budeme mezi těma všema černejma za hvězdy :dance: a 100% plní partnerův jediný požadavek, aby byl dobře vidět, když půjdem na silnici(asi ještě přikoupím nějaký reflexní pásky na korbu, aby byl 100% spokojenej)…hned jsem všechno vyzkoušela poskládala přeskládala a všechno je parádní jednoduchý:-)..jediný, co tak to vajíčko k tomu mi přijde takový,,zvláštní" nevím jestli úplně bezpečný..s tím sem jako počítala, že to nebude žádná sláva, když to bude v trojkombinaci, uvidím, až ho vyzkouším… Jaké máte zkušenosti s vajíčkem vy?:-)…a taška nechybívám tam vevnitř nějaká jedna kapsa nebo něco? :nevim: já jak jsem zvyklá na kableku, kde mám trilion kapes, tak se mi tahle jedna veliká zdá nedostačující, ale to jsou jenom detaily…jinak je prostě boží :dance:, kdyby to nebylo trapný chodím s ním už teď:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
15.12.13 18:43

@Samuše a jakou máš tašku? mě přišla černá právě prej v barvě kočáru už nedělají :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
15.12.13 20:17

Já mám tu původní tašku a ta má kromě velký kapsy ještě dvě malý vepředu, což je akorát… ta velká je takový hrabadlo, stejně jsou tam akorát pleny, ubrousky, podložky, oblečení atd… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
16.12.13 00:34

@bonbonek3 normalně mi prišla v barvě kočárku…taham ji po pribuzenstvu abych jim mohla ukázat jakou krasnou barvu kočáru máme :andel: :dance:…sestrenka maj cernej tak musim machrovat :dance:
@Klarinetka2 no právě takovejch veci..ja jsem magor a vsechno si uklizim do skatulek a ve vsech suplatech mam prihratky:-Dbudu si muset zvyknout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
iveta.adla
23.12.13 17:07

X

Příspěvek upraven 04.02.14 v 13:33

• Citovat
  • Upravit
584
3.1.14 02:15

@iveta.adla jeste nepouzivam, ale rozhodne mi kolecka nesmrdela..a co jsem snim zatim jezdila par metru + prochazka v ulici jestli nezahejba.. nevrzal ani trosku

Dotaz pro ostatni: kocarek nemam doma ale kdyz se jim naposledy kochala vsimal jsem si, ze brzda brzi jenom jedno kolecko..jsem si jista, ze kdyz prisel brzdil obe..stalo se vam to taky nekomu? nemela jsem cas to zkoumat doufam, ze to je je om povolene lanko nebo nejaka podobna blbost..
Edit 6.1- byla to blbost brzdí už v pohodě:-)

Příspěvek upraven 06.01.14 v 14:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.14 18:26

Ahojky, taky se mi moc líbí tenhle kocarek a jsem rada za vaše recenze :) uvažujeme ještě o Tako city sportime, nebo Riko primo. Ale všechno se rozhodne az při prohlídce naživo. Taky jsem slyšela, ze tako ma dost úzkou korbu. Tak uvidíme… A už jezdíte některá ve sportaku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
6.1.14 18:12

@iveta.adla Ahoj, no kolečka mi nesmrděla nikdy - zezačátku novotou, ale to hned pominulo, co jsme začali jezdit… Jinak vrzat začal cca po pěti měsících a asi po týdnu jsem zjistila, že je špatně zacvaklá konstrukce po vyložení a složení z auta - nějak jsem to nedocvakla. Je opět tichý jako myška a nevrže tedy vůbec… nikdy jsme jej nepromazávali… Takže u nás velká spokojenost - jezdíme přes půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
4.2.14 10:21

Přidávám se do vaší supr diskuze, tímto kočárkem jsem taky nadšená. Akorát mám dilema, kam se na něj jet podívat (jsem z Olomouce). Z Přelouče mi psali, že mají na prodejně momentálně jen L-14, ale já váhám nad tou mocca nebo hnědou s kytkami. Nevíte některá, jak je to s těma obchodama v polském Těšíně? Hledala jsem to různě na netu, ale nenašla. Kde přesně jsou, jakou mají otevíračku a zda tam mají ten kočárek ve více variantách. Ať tam nejedu zbytečně :roll: Díky moc za jakoukoli informaci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
4.2.14 11:48
@IvinkaK píše:
Přidávám se do vaší supr diskuze, tímto kočárkem jsem taky nadšená. Akorát mám dilema, kam se na něj jet podívat (jsem z Olomouce). Z Přelouče mi psali, že mají na prodejně momentálně jen L-14, ale já váhám nad tou mocca nebo hnědou s kytkami. Nevíte některá, jak je to s těma obchodama v polském Těšíně? Hledala jsem to různě na netu, ale nenašla. Kde přesně jsou, jakou mají otevíračku a zda tam mají ten kočárek ve více variantách. Ať tam nejedu zbytečně :roll: Díky moc za jakoukoli informaci ;)

V Těšíně hned u řeky, za tržištěm je přímo prodejna, jenže se ty kočárky jmenují Lonex. Ono je to u takového většího parkoviště, nahoře je vystavený takový retro kočárek, to nemůžeš přehlídnout. :mrgreen: :mrgreen: Já jdu 6.2. na císaře, takže už taky začnu jezdit. :mrgreen: :mrgreen: A tu verzi L-14 máme zrovna my a je moc krásný. :palec: :palec: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
4.2.14 11:54

Děkuji, ale já ani nevím, kde je tržiště :-) Do těšína je možné přijet různými cesty, tak abych neobcházela půl Těšína :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
4.2.14 11:56
@IvinkaK píše:
Děkuji, ale já ani nevím, kde je tržiště :-) Do těšína je možné přijet různými cesty, tak abych neobcházela půl Těšína :-)

Do Polského se dostaneš jenom jedním přechodem, pojedeš za ním hned vlevo a po cestě určitě uvidíš tržiště nebo se zeptáš. NO a ty kočárky jsou za tím tržištěm kousíček. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
4.2.14 11:57

Já dala za trojkombinaci přes 8 tis. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
4.2.14 12:00

Tak to je supr cena. A nevíš otevírací dobu? Jinak teda držím palce, ať porod proběhne v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí