Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Depemo Targast?
Přidejte zkušenost s Depemo Targast@IvinkaK píše:
Tak to je supr cena. A nevíš otevírací dobu? Jinak teda držím palce, ať porod proběhne v pořádku
Mě se zdá, že tam je každý den do čtyř odpoledne. ![]()
Ahoj holky, prosím nevíte někdo kde bych se mohla podívat osobně na kočárek LONEX SPEEDY V LIGHT 2014? Někde tř. v Polsku, jsem z OV a do Přelouče je to daleko
Moc děkuji ![]()
V Polsku jsem našla prodejnu (jak píše babulka) v Těšíně, přesná adresa: Al. J. Lyska 7. Kontakt je Tomasz Wilczega tomasz. w@lonex.pl (je to zástupce Lonexu pro ČR), tel. 736 234 837. V týdnu jsem mu psala a mají prý otevřeno 8-14hod a na prodejně mají nyní jen L-15
Ale na ošahání je asi jedno jaká je barva, že?
Jinak jsem hledala ještě jiné prodejny i s kočárky Depemo Targast (jen jiný název) a mají v Brně - tam asi nakonec pojedu já, protože tam mají ty barvy, co se mi líbí (L-07 a L-15) ![]()
AHoj holky,
tak jen podávám info, my máme kočárek kupovanej v červenci 2013 a znovu musím říct, že kočárek je naprosto úchvatnej a já prostě musím přemluvit muže, aby chtěl ještě jedno miminko, abych si ten kočárek mohla ještě nějakou dobu užít. Je krásnej, lehoučkej…
Nedávno mě potkala paní a říkala dětem ať nekřičí, že mám malé miminko, ale v kočáru vezla přibližně stejně staré… Tak jsem si říkala, co blázní, malé miminko? Bylo mu 5 měsíců… A paní pak v autobuse koukla do korby a říká: „Ježiš, jak je starej?“ Říkám: 5 měsíců. A paní na to:„Jeé, vy máte tak velikou korbu, já myslela, že máte novorozeňátko, jak tam má tolik místa“
takže asi tak. A to tam má velikej fusak, ještě deku a krásně má prostor…
Jenom znovu připomínám, na Malvík prdět. Objednávat v Maximu nebo jinde jako lonex (ne jako depemo)!!!
![]()
Díky za bacousku za opět kladné ohlasy
Už se nemůžu dočka pátku, až se na toho krasavce půjdem podívat. Jinak samozřejmě budu objednávat taky v Maximu ![]()
Přidávám se k Bacouskovi, přešli jsme minulý týden na sporťák, Šimon má osm měsíců a jsme stále moc spokojeni. Nejsem si jista, zda kočárek vydrží opravdu i druhé dítě, ale zatím je stále jako nový - jen si nemyslím, že bude natolik bytelný, aby jezdil třeba šest let - a je taky pravda, že my jezdíme skoro denně. Jsme moc spokojení. Syn má 70 cm a v hluboké korbě i s fusakem byl až doteď naprosto v pohodě. Takže si jej užijte ![]()
@Hanče29 píše:
Ahoj holky, prosím nevíte někdo kde bych se mohla podívat osobně na kočárek LONEX SPEEDY V LIGHT 2014? Někde tř. v Polsku, jsem z OV a do Přelouče je to dalekoMoc děkuji
Přesně jak píše IvinkaK.
Pán je ochotný, na ošahání a pokoukání i ta jedna barva jde. Jinak ty barvy na vzorníku jsou trošku bledší než ve skutečnosti. ![]()
Ahoj holky, pokud můžu ráda bych se připojila do diskuze, chtěla bych slyšet Váš názor.. čekáme miminko, ale nevíme co to bude a chceme to jako překvapení, do lonex kočárku s kytičkami jsem se zamilovala, hlavně v té béžové, bílé nebo té do zlata barvě, prostě světlé barvy.
Chci se zeptat myslíte si, že by bylo blbé v takovém kočárku potom vozit kluka?
Díky moc za Vaše názory ![]()
@Ester88 píše:
Ahoj holky, pokud můžu ráda bych se připojila do diskuze, chtěla bych slyšet Váš názor.. čekáme miminko, ale nevíme co to bude a chceme to jako překvapení, do lonex kočárku s kytičkami jsem se zamilovala, hlavně v té béžové, bílé nebo té do zlata barvě, prostě světlé barvy.
Chci se zeptat myslíte si, že by bylo blbé v takovém kočárku potom vozit kluka?Díky moc za Vaše názory
Já myslím, že blbé to nebude, pokud bude barva neutrální třeba.
Ale mě osobně se líbí třeba i modrá barva pro holčičku, takže v pohodě.
Jinak dneska jsem poprvé vozila a kočárek dobrý.
![]()
@Ester88 píše:
Chci se zeptat myslíte si, že by bylo blbé v takovém kočárku potom vozit kluka?Díky moc za Vaše názory
Mám tu béžovou s kytičkami a vozím v tom kluka. Kočárek je tou barvou právě dost neutrální a myslím, že i na kluka může být veselej. Když jsme jej kupovali, věděli jsme, že to bude kluk a tak jsme chtěli něco univerzálního i na případné druhé dítě
Nemám s tím problém ![]()
Ahoj holky, tak jsme se včera byli podívat na ten kočárek a měli ho v zelené. Na první pohled jsem byla dost zklamaná, protože tak zelená byla taková vyblitá a zkazila mi celkový dojem z kočárku
V mocca (který chci) měli jen nánožník, tak jsem si jen horko těžko představovala, jak bude vypadat celý kočárek. Jinak na skládání apod. je fakt parádní a všechno jde velice jednoduše (např. oproti Dorjanu, co jsem taky zkoušela). Taky mi připadala trošku divná ta látka s těmi kytičkami. Nezapere se to nebo tak něco?
@IvinkaK moka mám já posílala jsem fotky tak si nemusíš nc představovat