Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Depemo Targast?
Přidejte zkušenost s Depemo Targast@Pavla087 píše:
@Klarinetka2 napsala jsem si svůj názor a za tím si stojím.
To je v pohodě
Já se jen podivila, že 10 kg je těžkej kočárek, my lehčí nenašli ![]()
Dobrý den, mohla bych se podívat taky na ty fotky moka lonex
děkuji
Ahoj holky,
Chtěla jsem se zeptat, jestli lonex speedy je vhodný i pro druhé dítě?
@Hanče29 Fotky jsou na předchozích stránkách, doporučuji projít celou diskusi.
Holky chtěla jsem se zeptat, jelikož jsem z jižních čech, tak kočárek Depemo Targast ani Lonex Speedy u nás nikde neprodávají. Když si objednáte kočárek z netu, jak potom řešíte servis, když se vám s ním něco stane?? Díky ![]()
@Nenulka81 já ho mám z netu ale taky ten esop 15km od bydliště ![]()
@Nenulka81 No já osobně mám dost špatnou zkušenost, ale je to teda už 6 let. Koupili jsme na e-shopu kočárek a po pár měsících se nám rozbilo kolo. Psala jsem jim a domluvili jsme se, že kolečko pošleme, potom jsme několik týdnů čekali na vyřízení reklamace a nakonec jsme se dočkali jen balíčku s naším rozbitým kolem, prý jsme si to způsobili nešetrnou manipulací. Chtěla jsem, aby mi tedy objednali kolo nové, ale stejně jsem se nedočkala, takže kočár sloužil, tak maximálně na zahradu (a to nebyl zrovna nejlevnější). Tím ale nechci nikoho odradit, měla jsem prostě smůlu, a problémy s případnou reklamací bývají i v kamenných obchodech.
@Hanče29 píše:
Ahoj holky,
Chtěla jsem se zeptat, jestli lonex speedy je vhodný i pro druhé dítě?
Ahoj, na to Ti tu nikdo neodpoví, vždyť kočárek je model teprve z loňského roku, takže na druhý dítě jej zatím nikdo ještě ani využít nemohl ![]()
No my (pokud mi projde sourozenec) si ho určitě necháme i na druhé miminko. Jezdíme už 7 měsíců, malej se v kočárku pořád krásně rozvaluje (i když je celkem dlouhej - má 70 cm) i s fusakem. Kočárek je lehounký (lehčí určitě není - alespoň ne v téhle cenové kategorii - a pokud s ním nešlo manipulovat, jak tady někdo psal, tak spíš myslím, že to byl problém konkrétního kočárku, ne značky). Ten kočár je skvělej a hlavně jich nepotkávám 50 denně stejných (bydlím na místě, kam se chodí venčit miminka ve velkém a jsou tu kočáry, které by si tu mohly dávat firemní srazy
, ale Lonex mezi ně fakt nepatří). A co se týká reklamací z internetu… Jaký je v tom rozdíl. V kamenné prodejně Vám taky můžou vzít kočár na měsíc na reklamaci a nedovoláte se ničeho…
Takže za mě pořád kočárek na 100% ano
![]()
Já už se moc těším až ho budu mít.
U nás ve městě je to samý Dorjan, Bugabuu ( já jim říkám kosmický kočár)
Tenhle tu bude sám. ![]()
@bacousek píše:
No my (pokud mi projde sourozenec) si ho určitě necháme i na druhé miminko. Jezdíme už 7 měsíců, malej se v kočárku pořád krásně rozvaluje (i když je celkem dlouhej - má 70 cm) i s fusakem. Kočárek je lehounký (lehčí určitě není - alespoň ne v téhle cenové kategorii - a pokud s ním nešlo manipulovat, jak tady někdo psal, tak spíš myslím, že to byl problém konkrétního kočárku, ne značky). Ten kočár je skvělej a hlavně jich nepotkávám 50 denně stejných (bydlím na místě, kam se chodí venčit miminka ve velkém a jsou tu kočáry, které by si tu mohly dávat firemní srazy, ale Lonex mezi ně fakt nepatří). A co se týká reklamací z internetu… Jaký je v tom rozdíl. V kamenné prodejně Vám taky můžou vzít kočár na měsíc na reklamaci a nedovoláte se ničeho…
Takže za mě pořád kočárek na 100% ano
![]()
![]()
@Janula06 Ja mela take hnedy Depemo Targast a je opravdu krasny
Diky te tmave barve, byl i hodne prakticky. Pridavam pro nerozhodne par mych fotek (mela jsem ho v inzerci na prodej, tak jsou ty fotky takove specificke, ale uz je prodany, byl to super-fofr prodej). PS: Nedoporucuji tu jejich autosedacku, je prilis mala a prilis obycejna. Vetsi miminko se do ni pak uz nevejde na delku. Vydrzela nam tak max. 3-4 mesice :-/