Kočárek Depemo Targast

Máte zkušenost s Depemo Targast?

Přidejte zkušenost s Depemo Targast
Napsat příspěvek
Velikost písma:
168
17.4.14 23:08

Ahoj mamči, taky uvažuji o tomto kočárku. Prosím vás, chci se zeptat - jde ten polstr uvnitř korbičky odepnout a vyprat? Nikde jsem to nenašla, ani na youtube to neukazujou. Jelikož čekám už 3. dítko a i u těch předchozích jsem to furt prala (to jsme měli roan maritu) a ti dva malí patlalové to určitě budou furt ochytávat:)… a ještě něco - zkoušela jste s ním některá jet na inlinech??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
18.4.14 15:15

@jijka 1 Ja mam pocit, ze zadny polstr vyndat nesel, ze to bylo vsechno na pevno. A inliny jsem nezkousela, ale ta prvni tyc, na ktere je brza mezi kolecky, je pomerne blizko a pri delsim kroku jsem uz sem tam narazila nohou nez jsem si zvykla, tkz uplne nevim, jestli by se s nim dala v pohode bruslit. Snad nekdo poradi lepe.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
18.4.14 22:08

@adlita myslím přímo tu látku, co je kolem miminka - to opravdu nejde nijak odepnout jak to u jiných kočárků bývá? A jak jste to čistila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
18.4.14 23:14
@jijka 1 píše:
@adlita myslím přímo tu látku, co je kolem miminka - to opravdu nejde nijak odepnout jak to u jiných kočárků bývá? A jak jste to čistila?

JDe to vyndat, zrovna dneska jsem to spravovala okolo korbičky, tak určitě to jde vyprat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
18.4.14 23:28
@jijka 1 píše:
Ahoj mamči, taky uvažuji o tomto kočárku. Prosím vás, chci se zeptat - jde ten polstr uvnitř korbičky odepnout a vyprat? Nikde jsem to nenašla, ani na youtube to neukazujou. Jelikož čekám už 3. dítko a i u těch předchozích jsem to furt prala (to jsme měli roan maritu) a ti dva malí patlalové to určitě budou furt ochytávat:)… a ještě něco - zkoušela jste s ním některá jet na inlinech??

Jde to vyndat celý - prala jsem asi třikrát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
19.4.14 18:27

@jijka 1 Me se to vubec neuspinilo. Pouzivala jsem ho jen 5 mesicu a pod hlavicku jsem ji davala vzdycky cistou prelozenou plenku. Mala nikdy neublinkavala ani neslintala nebo tak neco, tkz byl kocarek stale bez poskvrnky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
20.4.14 09:27

@adlita Dělala jsem to taky a dvakrát ušpinila já a ne Šimon :-) - rozlila jsem si do toho pití a ještě mi cosi vypadlo jednou z ruky :-) Miminko kočárek taky nijak nezašpinilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
25.4.14 12:20

Holky tak kočárek budeme objednávat z maximkocarky. Sice jsem měla vybraný ještě Dorjan, ale odradilo mě, že je těžký. Ještě mám dotaz, nevíte jak se s ním jezdí ve sněhu? Jsem z Valašska a když tu spadne sníh tak je to mazec, letošní zima byla pohoda ale kdoví co příští. :? A ještě jestli je dobrý do terénu a jestli aspoň trochu houpe. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
25.4.14 12:32
@Janula06 píše:
Holky tak kočárek budeme objednávat z maximkocarky. Sice jsem měla vybraný ještě Dorjan, ale odradilo mě, že je těžký. Ještě mám dotaz, nevíte jak se s ním jezdí ve sněhu? Jsem z Valašska a když tu spadne sníh tak je to mazec, letošní zima byla pohoda ale kdoví co příští. :? A ještě jestli je dobrý do terénu a jestli aspoň trochu houpe. :)

Terén nevím, sníh nevím, ale houpe pěkně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1538
25.4.14 12:37

@Janula06 snih teda nevim, ale v terenu to bylo v pohode a houpe pekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
25.4.14 15:15

Děkuji vám holky. Už se těším až ho budu mít doma a co teprve až v něm povezu toho našeho miláčka. :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
4.5.14 13:35

Ahoj mamči, jsem z tohoto kočárku nadšená. Kupovat ho budu asi v Polsku, ale zajímalo by mne kde se dá třeba v Polském Těšíně sehnat. A jestli ta cena v kamenném obchodě je lepší než na Maxim-kocarky.cz. Pojedem tam v červnu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
4.5.14 13:37
@babulka01 píše:
To nevím, já ho mám třeba přímo z POlska, z Těšína. ;)

A odkud přesně? Do Polského Těšína se na něj právě chystám, ale nechci tam bloudit. A hlavně mají v tom obchodě otevřeno v sobotu? Díky moc za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
4.5.14 15:07
@Alik1983 píše:
A odkud přesně? Do Polského Těšína se na něj právě chystám, ale nechci tam bloudit. A hlavně mají v tom obchodě otevřeno v sobotu? Díky moc za info

Jj, je tam otevřeno i v sobotu, myslím, že dopoledne ale jenom. ;) Je to hned u řeky, jak přejedeš přechod, tak ihned doleva podél řeky a uvidíš takové velké parkoviště za tržištěm a tam ten obchod přímo je. Myslím, že se nedá přehlídnout. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
4.5.14 18:13

Tam ho mají nějak levnější? Já jsem se dívala po Pl eshopech a přišlo mi, že cena je všude srovnatelná s tou u nás, tak už ho máme doma z maximu;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí