Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Depemo Targast?
Přidejte zkušenost s Depemo TargastAhoj mamči, taky uvažuji o tomto kočárku. Prosím vás, chci se zeptat - jde ten polstr uvnitř korbičky odepnout a vyprat? Nikde jsem to nenašla, ani na youtube to neukazujou. Jelikož čekám už 3. dítko a i u těch předchozích jsem to furt prala (to jsme měli roan maritu) a ti dva malí patlalové to určitě budou furt ochytávat:)… a ještě něco - zkoušela jste s ním některá jet na inlinech??
@jijka 1 Ja mam pocit, ze zadny polstr vyndat nesel, ze to bylo vsechno na pevno. A inliny jsem nezkousela, ale ta prvni tyc, na ktere je brza mezi kolecky, je pomerne blizko a pri delsim kroku jsem uz sem tam narazila nohou nez jsem si zvykla, tkz uplne nevim, jestli by se s nim dala v pohode bruslit. Snad nekdo poradi lepe.-)
@adlita myslím přímo tu látku, co je kolem miminka - to opravdu nejde nijak odepnout jak to u jiných kočárků bývá? A jak jste to čistila?
@jijka 1 píše:
@adlita myslím přímo tu látku, co je kolem miminka - to opravdu nejde nijak odepnout jak to u jiných kočárků bývá? A jak jste to čistila?
JDe to vyndat, zrovna dneska jsem to spravovala okolo korbičky, tak určitě to jde vyprat. ![]()
@jijka 1 píše:
Ahoj mamči, taky uvažuji o tomto kočárku. Prosím vás, chci se zeptat - jde ten polstr uvnitř korbičky odepnout a vyprat? Nikde jsem to nenašla, ani na youtube to neukazujou. Jelikož čekám už 3. dítko a i u těch předchozích jsem to furt prala (to jsme měli roan maritu) a ti dva malí patlalové to určitě budou furt ochytávat:)… a ještě něco - zkoušela jste s ním některá jet na inlinech??
Jde to vyndat celý - prala jsem asi třikrát ![]()
@jijka 1 Me se to vubec neuspinilo. Pouzivala jsem ho jen 5 mesicu a pod hlavicku jsem ji davala vzdycky cistou prelozenou plenku. Mala nikdy neublinkavala ani neslintala nebo tak neco, tkz byl kocarek stale bez poskvrnky.
@adlita Dělala jsem to taky a dvakrát ušpinila já a ne Šimon
- rozlila jsem si do toho pití a ještě mi cosi vypadlo jednou z ruky
Miminko kočárek taky nijak nezašpinilo ![]()
Holky tak kočárek budeme objednávat z maximkocarky. Sice jsem měla vybraný ještě Dorjan, ale odradilo mě, že je těžký. Ještě mám dotaz, nevíte jak se s ním jezdí ve sněhu? Jsem z Valašska a když tu spadne sníh tak je to mazec, letošní zima byla pohoda ale kdoví co příští.
A ještě jestli je dobrý do terénu a jestli aspoň trochu houpe. ![]()
@Janula06 píše:
Holky tak kočárek budeme objednávat z maximkocarky. Sice jsem měla vybraný ještě Dorjan, ale odradilo mě, že je těžký. Ještě mám dotaz, nevíte jak se s ním jezdí ve sněhu? Jsem z Valašska a když tu spadne sníh tak je to mazec, letošní zima byla pohoda ale kdoví co příští.A ještě jestli je dobrý do terénu a jestli aspoň trochu houpe.
Terén nevím, sníh nevím, ale houpe pěkně. ![]()
@Janula06 snih teda nevim, ale v terenu to bylo v pohode a houpe pekne
Děkuji vám holky. Už se těším až ho budu mít doma a co teprve až v něm povezu toho našeho miláčka.
![]()
Ahoj mamči, jsem z tohoto kočárku nadšená. Kupovat ho budu asi v Polsku, ale zajímalo by mne kde se dá třeba v Polském Těšíně sehnat. A jestli ta cena v kamenném obchodě je lepší než na Maxim-kocarky.cz. Pojedem tam v červnu. ![]()
@babulka01 píše:
To nevím, já ho mám třeba přímo z POlska, z Těšína.
A odkud přesně? Do Polského Těšína se na něj právě chystám, ale nechci tam bloudit. A hlavně mají v tom obchodě otevřeno v sobotu? Díky moc za info
@Alik1983 píše:
A odkud přesně? Do Polského Těšína se na něj právě chystám, ale nechci tam bloudit. A hlavně mají v tom obchodě otevřeno v sobotu? Díky moc za info
Jj, je tam otevřeno i v sobotu, myslím, že dopoledne ale jenom.
Je to hned u řeky, jak přejedeš přechod, tak ihned doleva podél řeky a uvidíš takové velké parkoviště za tržištěm a tam ten obchod přímo je. Myslím, že se nedá přehlídnout. ![]()
Tam ho mají nějak levnější? Já jsem se dívala po Pl eshopech a přišlo mi, že cena je všude srovnatelná s tou u nás, tak už ho máme doma z maximu;-)