Kočárek Depemo Targast

Máte zkušenost s Depemo Targast?

Přidejte zkušenost s Depemo Targast
Napsat příspěvek
Velikost písma:
358
30.5.14 11:37

Včera jsme objednali z maxim kočárky hnědý kočárek. Už se těším až dojde. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.5.14 12:05

@Domíisek no hned jsem na to koukala a jestli myslis tu novou verzi Sweet Baby, tak jsem unesena taky. snad je budou mit i Polskem Tesine. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1538
30.5.14 13:17

@Alik1983 jojo myslim uplne nadhera…skoda, ze to nemeli v prosinci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
2.6.14 23:46

Dobry den, mam dotaz, vy co jste objednavali z techto stranek, ktery je ten Mocca? Tam jsou jen ciselna oznaceni, ten c 7.se mi zda dost tmavy podle fotek, co jste davaly nektere, co ho mate (mocca).
 http://www.maxim-kocarky.cz/…emo-targast/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
3.6.14 06:57

@Thomasita my máme moka tady od tud a je to L7

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
3.6.14 12:26

@Thomasita Ve skutečnosti není tmavý a ta originální fotka podle mě reálu moc neodpovídá. Já bych tu barvu nazvala spíš béžovou, na sluníčku je taková zlatavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
3.6.14 13:10

@linda.r Ten je krasny :-) No zda se mi tam podle fotek na strankach tmavy, tak me to zmatlo to oznaceni, protoze tam je to oznaceno jen cisly, nechapu to,, L,,
A material je dobry? A velikost?…my jsme chteli porizovat totiz Roan Maritu, obrovska korbicka..a tenhle je podststne mensi, take ale o 5, 5kg lehci..tak aby se nam tam dite veslo nejakou chvili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
3.6.14 13:30

@Thomasita Já už mám svou 25 doma, ikdyž termín máme ještě až za 2 měsíce. Roan maritu jsem měla na první 2 děti a tento podstatně menší rozhodně není. Korbička je velká - dlouhá, trochu užší a nižší než na maritě. Celkově je lonex vyšší bych řekla a hlavně ten sporťák! Tak vysoký sporťák jsem ještě neviděla, snad jen u těch nových tako.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
3.6.14 13:38
@jijka 1 píše:
@Thomasita Já už mám svou 25 doma, ikdyž termín máme ještě až za 2 měsíce. Roan maritu jsem měla na první 2 děti a tento podstatně menší rozhodně není. Korbička je velká - dlouhá, trochu užší a nižší než na maritě. Celkově je lonex vyšší bych řekla a hlavně ten sporťák! Tak vysoký sporťák jsem ještě neviděla, snad jen u těch nových tako.

Nám by měl dojít příští týden. Jsem ráda, že si ho tady všechny chválíte, protože jsem neměla možnost si ho osahat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
3.6.14 13:43

@jijka 1 Tak ja jsem to porovnala akorat podle psanych rozmeru, jinak osobni zkusenost s maritou nemam.
Mne se prave u Marity nelibi ten sportak.
A pri objednavce se plati predem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.14 13:57

Dobrý den všem. Také jsem se zamilovala.. :srdce: jen poprosím, jaký je v terénu?? díky moc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
3.6.14 14:01

My platili předem ale nemusí se. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
3.6.14 15:12
@linda.r píše:
@Thomasita Ve skutečnosti není tmavý a ta originální fotka podle mě reálu moc neodpovídá. Já bych tu barvu nazvala spíš béžovou, na sluníčku je taková zlatavá :)

To máš tu L7?? Páč já mám L14 a vypadá skoro stejně, až na ty kytičky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
3.6.14 19:05

@babulka01 Jo, máme L7
@Thomasita Manžel ho platil až při převzetí.
@Kishikutoka Já s ním jezdím teprve pár dní, ale jezdíme lesem a úplně vpohodě. Překvapilo mě jak má velká kola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
3.6.14 19:40

Já si ho nechala poslat na dobírku. Taky jsem neměla možnost si ho předem osahat a popravdě jsem se trochu zděsila, když přišel, jak jsou všechny plasty tenounké. Bytelnost marity se s tímto opravdu nedá srovnávat. Oproti tomu zase je skvělá ovladatelnost lonexu. Bohužel se s ním prý nedá jezdit na bruslích, takže ho budeme mít jen na spinkání na dvoře a to snad vydrží :-) jinak miminko samozřejmě patří do šátku.;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí