Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Depemo Targast?
Přidejte zkušenost s Depemo TargastVčera jsme objednali z maxim kočárky hnědý kočárek. Už se těším až dojde. ![]()
@Domíisek no hned jsem na to koukala a jestli myslis tu novou verzi Sweet Baby, tak jsem unesena taky. snad je budou mit i Polskem Tesine. ![]()
@Alik1983 jojo myslim uplne nadhera…skoda, ze to nemeli v prosinci…
Dobry den, mam dotaz, vy co jste objednavali z techto stranek, ktery je ten Mocca? Tam jsou jen ciselna oznaceni, ten c 7.se mi zda dost tmavy podle fotek, co jste davaly nektere, co ho mate (mocca).
http://www.maxim-kocarky.cz/…emo-targast/
@Thomasita Ve skutečnosti není tmavý a ta originální fotka podle mě reálu moc neodpovídá. Já bych tu barvu nazvala spíš béžovou, na sluníčku je taková zlatavá ![]()
@linda.r Ten je krasny
No zda se mi tam podle fotek na strankach tmavy, tak me to zmatlo to oznaceni, protoze tam je to oznaceno jen cisly, nechapu to,, L,,
A material je dobry? A velikost?…my jsme chteli porizovat totiz Roan Maritu, obrovska korbicka..a tenhle je podststne mensi, take ale o 5, 5kg lehci..tak aby se nam tam dite veslo nejakou chvili.
@Thomasita Já už mám svou 25 doma, ikdyž termín máme ještě až za 2 měsíce. Roan maritu jsem měla na první 2 děti a tento podstatně menší rozhodně není. Korbička je velká - dlouhá, trochu užší a nižší než na maritě. Celkově je lonex vyšší bych řekla a hlavně ten sporťák! Tak vysoký sporťák jsem ještě neviděla, snad jen u těch nových tako.
@jijka 1 píše:
@Thomasita Já už mám svou 25 doma, ikdyž termín máme ještě až za 2 měsíce. Roan maritu jsem měla na první 2 děti a tento podstatně menší rozhodně není. Korbička je velká - dlouhá, trochu užší a nižší než na maritě. Celkově je lonex vyšší bych řekla a hlavně ten sporťák! Tak vysoký sporťák jsem ještě neviděla, snad jen u těch nových tako.
Nám by měl dojít příští týden. Jsem ráda, že si ho tady všechny chválíte, protože jsem neměla možnost si ho osahat. ![]()
@jijka 1 Tak ja jsem to porovnala akorat podle psanych rozmeru, jinak osobni zkusenost s maritou nemam.
Mne se prave u Marity nelibi ten sportak.
A pri objednavce se plati predem?
Dobrý den všem. Také jsem se zamilovala..
jen poprosím, jaký je v terénu?? díky moc:)
@linda.r píše:
@Thomasita Ve skutečnosti není tmavý a ta originální fotka podle mě reálu moc neodpovídá. Já bych tu barvu nazvala spíš béžovou, na sluníčku je taková zlatavá
To máš tu L7?? Páč já mám L14 a vypadá skoro stejně, až na ty kytičky. ![]()
@babulka01 Jo, máme L7
@Thomasita Manžel ho platil až při převzetí.
@Kishikutoka Já s ním jezdím teprve pár dní, ale jezdíme lesem a úplně vpohodě. Překvapilo mě jak má velká kola.
Já si ho nechala poslat na dobírku. Taky jsem neměla možnost si ho předem osahat a popravdě jsem se trochu zděsila, když přišel, jak jsou všechny plasty tenounké. Bytelnost marity se s tímto opravdu nedá srovnávat. Oproti tomu zase je skvělá ovladatelnost lonexu. Bohužel se s ním prý nedá jezdit na bruslích, takže ho budeme mít jen na spinkání na dvoře a to snad vydrží
jinak miminko samozřejmě patří do šátku.;-)